Disseny

imatge del recurs Com fer cartells i elements publicitaris per la vostra entitat

news-iconRecurs > Informàtic

Com fer cartells i elements publicitaris per la vostra entitat!

Els elements publicitaris han canviat molt des del sorgiment de les noves eines i xarxes socials. Amb aquest recurs us donarem uns quants consells per fer un cartell publicitari en diversos formats digitals.

Nou cicle de disseny, redacció i gestió de projectes 2017 - Flickr

news-iconNotícia > Formació

Nou cicle de disseny, redacció i gestió de projectes 2017

La formació es desenvoluparà en 4 sessions gratuïtes al llarg dels mesos de febrer i març.

El tercer divendres de setembre es celebra el Park(ing) day en quasi 200 ciutats dels món (imatge: parking day barcelona)

news-iconNotícia > Ambiental

Park(ing) Day: recuperant l'espai públic urbà

El 16 de setembre es celebra aquesta festa, en la que la ciutadania recupera per a l'ús públic l'espai ocupat per una plaça d'aparcament.

El FAD incoropra la reflexió sobre la sostenibilitat alimentària amb  la PAA (imatge: fadfest.cat)

news-iconNotícia > Ambiental

El disseny reflexiona sobre sostenibilitat alimentària

El Fad Fest es centra aquest any en la temàtica de la sostenibilitat alimentària i programa amb la Plataforma Aprofitem els Aliments l' "Assaig General", un gran dinar sostenible.

Llegint les bases d'una convocatòria

news-iconRecurs > Projectes

7 claus per llegir les bases d’una convocatòria

Les bases de les convocatòries estableixen quins trets han de reunir les propostes presentades. Us expliquem els principals aspectes als quals cal parar atenció per decidir si l’entitat es presenta.

Logotip de Territori Socialment Responsable

news-iconNotícia > Comunitari

Concurs per dissenyar les bosses per la campanya de Nadal al barri del Raval

El convoca el grup motor de "Raval, Territori Socialment Responsable", un projecte d'intervenció comunitària intercultural que té com a objectiu cohesionar socialment aquest barri de la ciutat de Barcelona.

Imatge del curs. Font: Wopala

news-iconNotícia > Projectes

Waita: disseny assequible per a entitats socials

Un innovador curs de disseny uneix dissenyadors en atur i entitats socials amb necessitats en l’àmbit de la imatge i el disseny.

Cicle Disseny i transformació social de FAD

news-iconNotícia > Comunitari

FAD reivindica la vessant social i activista del disseny

Amb la convicció de que la relació entre el disseny i l'activisme és irrenunciable, el centre Foment de les Arts i el Disseny (FAD) organitza el cicle "Disseny i transformació social".

news-iconNotícia > Projectes

Bcn Ethical Fashion Fest, primer Festival de Moda Sostenible de Barcelona

El #BcnEthicalFashionFest se celebrarà els dies 22 i 23 de novembre a l'Arts Santa Mònica, que es convertirà en l'epicentre de la moda ètica amb una passarela, "pop up stores" i sessions de networking.

Twitter proposa un nou canvi de disseny

news-iconNotícia > Informàtic

Nou disseny de Twitter

Twitter ha canviat les mides de les imatges i de les fotografies de perfil conjuntament amb altres novetats. Qualsevol usuari pot activar el canvi.

Victor Papanek. Foto: monografica.org

news-iconNotícia > Comunitari

El disseny, eina per a l’ecologisme i el canvi social

Victor Papanek va ser un visionari en la concepció social i ecològica del disseny. El seu llibre “Diseñar para el mundo real”, actualment descatalogat, es vol reeditar gràcies al micromecenatge.

laberint_SISOR_flickr

news-iconRecurs > Projectes

Dissenyeu el vostre projecte!

Redactar un projecte que doni resposta a les necessitats d’un col·lectiu diana no és una tasca fàcil. En aquest recurs de coneixement es definiran els elements bàsics per a dissenyar i planificar projectes.

sida

news-iconNotícia > Social

1 de Desembre: llaç vermell contra la sida

Amb motiu de l’1 de desembre, SIDA STUDI ha elaborat un monogràfic sobre les variades representacions gràfiques del llaç vermell, el símbol de la solidaritat amb les persones que viuen amb el VIH/sida.

Imatge del menú desplegable de xarxanet.org

news-iconNotícia > General

Canvis tecnologics a xarxanet.org per adaptar-se millor a les necessitats d'entitats i voluntaris

Aprofitant els 10 anys de xarxanet.org el projecte ha fet una renovació de disseny, menú, portades i seccions. En aquesta notícia t'expliquem quins són els principals canvis que s'han implementat.

Fàbrica del Sol de Barcelona

news-iconNotícia > Cultural

El dissabte 30 juny construeix un futur més responsable i solidari!

El matí de dissabte 30 de juny, arriba una altre de les novetats d’aquesta 3ª edició de la Setmana RSE: una sèrie de tallers per a la ciutadania a la Fàbrica del Sol de Barcelona on petits i grans podran gaudir i participar en diferents tallers sobre reciclatge, ecologia i biodiversitat i consum responsable.

Imatge de Jaume Meneses, flickr

news-iconNotícia > Formació

Curs de jardineria ecològica i disseny

La Fundació Vida Sana ens proposa la realització d’aquest curs on es reflexionarà sobre com aplicar els criteris ecològics i sostenibles en els jardins i parcs mediterranis.

test image

news-iconNotícia > General

Dissenya la imatge per a la Campanya del Dia mundial de la lluita contra la sida!

Vols ajudar a promoure la sexualitat saludable i a prevenir la transmissió del VIH? Doncs participa al concurs que organitza la Fundació Autònoma Solidària i presenta un disseny original per a que es converteixi en la imatge de la campanya del Dia mundial de la lluita contra la sida!

test image

news-iconNotícia > Projectes

Beques per a joves creadors i creadores

El Departament de Benestar Social i Família convoca les Beques Carnet Jove per promoure el disseny gràfic, el periodisme escrit, el món radiofònic, el còmic i el periodisme fotogràfic entre els i les joves. A través d'aquestes beques es pretén ajudar en la difusió del Programa Connecta't 2012.

Chris Blakeley, flickr

news-iconRecurs > Projectes

Com dissenyar projectes

Transformar les idees i les necessitats en un projecte quan s'inicia l'activitat d'una entitat no és una tasca fàcil. En aquest recurs de coneixement es descriuran aquells aspectes més bàsics del disseny i planificació de projectes adreçats a aquelles persones i entitats que tot just comencen.

Escribint by jjpacres, flickr

news-iconRecurs > Projectes

El disseny del projecte de l'associació

El projecte de l'associació no és més que un procés de maduració del que és i significa l'associació, tant per vosaltres com per les persones a les que va dirigida la vostra acció social. L'anàlisi de la realitat; la detecció de les necessitats, la definició dels objectius i de com els assolireu, l'organització dels vostres recursos, la planificació de la intervenció i l'avaluació són els passos i que necessàriament s'han de realitzar per a elaborar el projecte de la vostra entitat.

test image

news-iconNotícia > Formació

Taller de disseny i avaluació de projectes associatius

Torre Jussana, ofereix un taller sobre com dissenyar i avaluar projectes associatius. És gratuït i es durà a terme entre finals d'octubre i principis de novembre.

Fotografia extret de Flickr

news-iconRecurs > Formació

El disseny d'un procés de formació interna dins l'associació

Trobareu els aspectes que heu de tenir en compte a l'hora de planificar les diferents accions formatives en les que els vostres voluntaris participaran: cursos, seminaris, jornades, congressos, tallers o xerrades entre altres.