Disseny

news-iconEsdeveniment > Curs

Cursos Breakers de disseny i creació digital

En aquest curs, totalment gratuït, els i les participants podran aprendre a fer ús d’una tecnologia innovadora, introduint-se en un nou món on podran treballar en equip utilitzant impressores 3D, fent així realitat tot el que s’imaginin.

imatge del recurs Com fer cartells i elements publicitaris per la vostra entitat

news-iconRecurs > Informàtic

Com fer cartells i elements publicitaris per la vostra entitat!

Els elements publicitaris han canviat molt des del sorgiment de les noves eines i xarxes socials. Amb aquest recurs us donarem uns quants consells per fer un cartell publicitari en diversos formats digitals.

El FAD incoropra la reflexió sobre la sostenibilitat alimentària amb  la PAA (imatge: fadfest.cat)

news-iconNotícia > Ambiental

El disseny reflexiona sobre sostenibilitat alimentària

El Fad Fest es centra aquest any en la temàtica de la sostenibilitat alimentària i programa amb la Plataforma Aprofitem els Aliments l' "Assaig General", un gran dinar sostenible.

Logotip de Territori Socialment Responsable

news-iconNotícia > Comunitari

Concurs per dissenyar les bosses per la campanya de Nadal al barri del Raval

El convoca el grup motor de "Raval, Territori Socialment Responsable", un projecte d'intervenció comunitària intercultural que té com a objectiu cohesionar socialment aquest barri de la ciutat de Barcelona.

Imatge del curs. Font: Wopala

news-iconNotícia > Projectes

Waita: disseny assequible per a entitats socials

Un innovador curs de disseny uneix dissenyadors en atur i entitats socials amb necessitats en l’àmbit de la imatge i el disseny.

Cicle Disseny i transformació social de FAD

news-iconNotícia > Comunitari

FAD reivindica la vessant social i activista del disseny

Amb la convicció de que la relació entre el disseny i l'activisme és irrenunciable, el centre Foment de les Arts i el Disseny (FAD) organitza el cicle "Disseny i transformació social".

news-iconNotícia > Projectes

Bcn Ethical Fashion Fest, primer Festival de Moda Sostenible de Barcelona

El #BcnEthicalFashionFest se celebrarà els dies 22 i 23 de novembre a l'Arts Santa Mònica, que es convertirà en l'epicentre de la moda ètica amb una passarela, "pop up stores" i sessions de networking.

Twitter proposa un nou canvi de disseny

news-iconNotícia > Informàtic

Nou disseny de Twitter

Twitter ha canviat les mides de les imatges i de les fotografies de perfil conjuntament amb altres novetats. Qualsevol usuari pot activar el canvi.

Victor Papanek. Foto: monografica.org

news-iconNotícia > Comunitari

El disseny, eina per a l’ecologisme i el canvi social

Victor Papanek va ser un visionari en la concepció social i ecològica del disseny. El seu llibre “Diseñar para el mundo real”, actualment descatalogat, es vol reeditar gràcies al micromecenatge.

sida

news-iconNotícia > Social

1 de Desembre: llaç vermell contra la sida

Amb motiu de l’1 de desembre, SIDA STUDI ha elaborat un monogràfic sobre les variades representacions gràfiques del llaç vermell, el símbol de la solidaritat amb les persones que viuen amb el VIH/sida.

Imatge del menú desplegable de xarxanet.org

news-iconNotícia > General

Canvis tecnologics a xarxanet.org per adaptar-se millor a les necessitats d'entitats i voluntaris

Aprofitant els 10 anys de xarxanet.org el projecte ha fet una renovació de disseny, menú, portades i seccions. En aquesta notícia t'expliquem quins són els principals canvis que s'han implementat.

news-iconNotícia > General

Dissenya la imatge per a la Campanya del Dia mundial de la lluita contra la sida!

Vols ajudar a promoure la sexualitat saludable i a prevenir la transmissió del VIH? Doncs participa al concurs que organitza la Fundació Autònoma Solidària i presenta un disseny original per a que es converteixi en la imatge de la campanya del Dia mundial de la lluita contra la sida!

news-iconNotícia > Projectes

Beques per a joves creadors i creadores

El Departament de Benestar Social i Família convoca les Beques Carnet Jove per promoure el disseny gràfic, el periodisme escrit, el món radiofònic, el còmic i el periodisme fotogràfic entre els i les joves. A través d'aquestes beques es pretén ajudar en la difusió del Programa Connecta't 2012.