Teaming

Bitllets de 500 euros. Font: Pixabay

news-iconNotícia > Econòmic

Quines alternatives hi ha per finançar el teu projecte?

Cal diversificar la procedència dels ingressos i no dependre exclusivament d'una mateixa font de finançament. Per aquest motiu, les organitzacions han de buscar diferents alternatives de captació de fons.

Banner oficial de Teaming. Font: Teaming.net

news-iconNotícia > Internacional

Teaming, la plataforma de micro donacions d'1€ per causes socials

Iniciada per l’holandès Jil Van Eyle l’any 1998, és una eina de captació de fons que funciona amb donacions d’1 euro al mes. Fins ara, se n’han recaptat gairebé 4 milions.

Fotograma del vídeo que mostra la plataforma al seu web

news-iconNotícia > Econòmic

Teaming va recaptar 1,6 milions l'any 2015 per a causes socials

La plataforma de microdonacions solidàries compta ja amb més de 108.000 donants que fan una aportació mensual d'un euro.

Microdonacions, una nova manera de llaurar. Font: Samarag91, Flickr

news-iconNotícia > Internacional

5 maneres diferents per fer crowdfunding a Internet

Diverses plataformes de finançament col·laboratiu poden ajudar a les entitats i associacions segons les seves necessitats de captació de fons.

Teaming celebra el segon aniversari

news-iconNotícia > Social

Teaming celebra el segon aniversari

La iniciativa solidària Teaming online va néixer el 2012 si bé des de 1998 diverses empreses aporten la seva donació d’un euro mensual a la causa escollida.

Teaming

news-iconNotícia > Internacional

Nou grup a Teaming: Tots amb Síria

Teaming és una iniciativa pionera del micromecenatge: donar un euro al mes per una causa social. Alguns grups de Teaming ja estan per sobre de les 2000 persones que fan aquesta donació. Ara s'ha obert un nou grup, per pal·liar una de les més grans crisis humanitàries: el conflicte a Síria.

Teaming El Cisne Negro Voluntarios

news-iconNotícia > General

El Cisne Negro Voluntarios a Teaming

Amb l'objectiu de poder dedicar-nos encara amb més força als nostres projectes (ajudar a les protectores que més ho necessiten així com fires benèfiques, ajudar en projectes d'ajuda social, etc.), des de l'associació El Cisne Negro Voluntarios hem creat un grup Teaming. Fes una microdonació!

Logotip Fundació Dr. Iván Mañero

news-iconNotícia > Econòmic

La Fundació DrIM llença el seu nou projecte a través de Teaming

Atesa la situació econòmica actual, les entitats socials no poden dependre tant del finançament públic i han de buscar alternatives. És el cas de la Fundació Dr. Iván Mañero que ha donat a conèixer el seu projecte a l’Àfrica a través de la plataforma Teaming una eina que ajuda a captar microdonacions.

Guia per a vestir sense esclavitud

news-iconNotícia > Internacional

Aconseguit el primer projecte de crowdfunding de Setem

Setem Catalunya havia formulat la publicació d'una Guia de Roba Neta com un projecte de crowdfunding (micro-finançament col·lectiu) via plataforma Verkami. 265 mecenes han fet una donació puntual d'un mínim de 10 euros, en unes setmanes, aconseguint així els 7000 euros que costa el projecte, la "Guia per a vestir sense esclavitud".

Fundació Teaming

news-iconNotícia > Internacional

Solidaritat col·lectiva amb microdonacions individuals de 1 euro al mes

Aquests dies ha nascut a Catalunya la Fundació Teaming, una proposta amb vocació internacional (formulada el 1998 i que ara esdevé en línia i Fundació), que vol afegir una nova forma amb la qual les persones s'impliquin en projectes solidaris i de transformació social a través del suport a programes d'ONG. Es tracta d'ajudar en grup amb microdonacions individuals de 1 euro.

90 milions en 90 dies.

news-iconNotícia > Internacional

Micro-donacions contra la fam a l'Àfrica

90 milions en 90 dies” és el nom d'una campanya promoguda per un grup de persones, constituït com a associació, per recaptar fons per pal·liar la crisi humanitària que es viu a zones d'Àfrica. Ja es poden fer aportacions d'un mínim de dos euros.

Un estudio sobre internautas y solidaridad.

news-iconNotícia > Internacional

Estudio internacional sobre solidaridad; participa!

"La solidaridad y yo". Este es el título del estudio, basado en una encuesta en línea, que está haciendo iWith.org, con el apoyo de las empresas Two Much Research Studio y Netquest, especializadas en la realización de estudios a través de Internet. Internet es el eje del estudio.

To live on less than $2.50 a day

news-iconNotícia > Internacional

Almost half the world, over three billion people, live on less than $2.50 a day

Development aid is not only a matter of urgency but really a case of neccessity to help these people who live below the poverty line. Catalunya is aware of the need of this aid and in recent years has been pushing through many projects to ensure financial aid reaches those areas of the world which need it the most!

test image

news-iconNotícia > Internacional

A Catalunya s'ha desenvolupat un projecte en xarxa de Teaming

Parlem de finançament d'ONG. Teaming, nou concepte solidari.

Captació de Fons: Teaming

news-iconRecurs > Econòmic

Captació de Fons: què és el Teaming?

El Teaming és una eina que tenim les entitats per aconseguir finançament a través d’iniciatives solidàries que reuneixen microdonacions que individualment no són viables.

No és cap ONG, ni cap Fundació ni tampoc cap empresa. Simplement és una idea, la de poder fer microdonacions en equip. És una paraula que prové de l’anglès que significa equip i que porta aquesta idea del treball en equip al camp de la solidaritat.