Arriba la V edició de les Jornades d’Innovació Social

F Pere Tarrés
Jornades Innovació Social Lleida
Aquesta edició proposa una oferta diferenciada en dos dies
Públic Jornades Innovació Social
El taller té l’objectiu d’experimentar i reflexionar al voltant d’elements metodològics
IV Jornades Innovació Social Lleida
Amb el treball comunitari com a fil conductor, s'hi presentaran experiències que impliquen una perspectiva relacional

Arriba la V edició de les Jornades d’Innovació Social

F Pere Tarrés

Resum: 

Tindran lloc a Lleida el 20 i 21 de març amb el treball comunitari com a fil conductor.

Lleida albergarà, per cinquè any, les Jornades d’Innovació Social que organitzen la Regidoria de Polítiques per als Drets de les Persones de l'Ajuntament de Lleida i l’Obra Social “La Caixa”, amb la col·laboració de la Universitat de Lleida. Aquesta edició proposa una oferta diferenciada en dos dies, el taller ‘Cultiu de l’atenció’ que tindrà lloc durant la tarda del dia 20 de març i la jornada, que serà el 21 de març en horari matinal.

Amb el treball comunitari com a fil conductor, s'hi presentaran experiències que impliquen una perspectiva relacional, l’apoderament de les persones i grups, la facilitació d’entorns de confiança mútua i la participació social per posar en valor les capacitats humanes. Es donaran a conèixer metodologies creatives i innovadores que posen en relleu el capital humà de les organitzacions, obrint noves vies de treball en els diferents àmbits de l’atenció a les persones.

El taller, adreçat principalment a professionals, té l’objectiu d’experimentar i reflexionar al voltant d’elements metodològics i de col·laboració en relació a l’atenció a les persones. La jornada s'adreça a responsables polítics i personal tècnic de serveis socials, professionals i voluntariat de les entitats del tercer sector, i a totes aquelles persones, empreses i institucions que se sentin identificades dins de l’àmbit de l’acció social des d’una perspectiva àmplia i integral.

Dates i lloc

  • Jornada d'Innovació Social. 21 de març de 9.00 a 14.00 hores. CaixaForum Lleida. Av. Blondel, 3.
  • Taller: 'Cultiu de l’atenció'. 20 de març de 16.00 a 20.00 hores. Sala Alfred Perenya. Av. Blondel, 64.

Inscripcions