Curs d’estrangeria per a entitats, administracions i persones voluntàries

  • Cartell del III Curs d'estrangeria - Foto: Fundació Comptal

    Cartell del III Curs d'estrangeria - Foto: Fundació Comptal

  • Es parlarà, també, de les persones menors sense acompanyament - Foto: FreeStock

    Es parlarà, també, de les persones menors sense acompanyament - Foto: FreeStock

S’hi tractarà, majoritàriament, temes legals que afecten a les persones nouvingudes. 

La Fundació Comtal organitza un nou Curs d’estrangeria dirigit a personal tècnic d’entitats socials, administracions i persones voluntàries. La formació, que arriba a la seva tercera edició, tindrà lloc els dimecres i dijous del 3 de maig al 7 de juny, de 15.00h a 17.00h, al Palau Alòs de Barcelona (Sant Pere Més Baix 55).

El curs consta d’11 sessions que tractaran diversos àmbits relacionats, principalment, amb els temes legals que afecten a les persones nouvingudes.  Així doncs, es posarà èmfasi en aspectes com l’arrelament social, els i les menors sense acompanyament, la protecció internacional i el reagrupament familiar, entre altres. Cada sessió serà impartida per professionals de les entitats organitzadores i combinarà la part teòrica amb l’aplicació de casos pràctics.

Per participar-hi, cal contactar amb el Servei d’Assessorament Jurídic de la Fundació Comtal per mitjà del correu electrònic o per telèfon al 93 319 98 55. Totes aquelles persones interessades, poden consultar els continguts específics del curs, que té un preu de 25 €, amb opció d’assistir només en sessions concretes (3€/sessió).

El III Curs d’estrangeria compta amb el suport de la Universitat de Barcelona, l’associació Noves Vies, Probens i Creu Roja.

Afegeix un comentari nou