El model d’atenció comunitària i els drets de la infància, a debat en dues jornades

F Pere Tarrés
'El model d'atenció comunitària centrada en la persona'
'El model d'atenció comunitària centrada en la persona' servirà per presentar l'informe que inclou la conceptualització, contrast i definició d'un model comunitari
'La Constitucionalització dels drets de la infància'
El Centre Cultural Teresa Pàmies (C Comte d'Urgell, 145) de Barcelona acollirà 'La Constitucionalització dels drets de la infància'

El model d’atenció comunitària i els drets de la infància, a debat en dues jornades

F Pere Tarrés

Resum: 

Estan organitzades per la Taula del Tercer Sector i la Plataforma d’Infància de Catalunya per als dies 15 i 16 de novembre, respectivament.

Per als dies 15 i 16 de novembre, la Taula d’entitats del Tercer Sector Social de Catalunya ha organitzat dues jornades amb l’atenció a la persona com a eix vertebrador. La primera, sota el títol 'El Model d'atenció Comunitària Centrada en la Persona' i la segona, 'La Constitucionalització dels drets de la infància', una iniciativa de la Plataforma d’Infància de Catalunya, formada per 21 organitzacions que treballen per a la infància i adolescència a través de més de 900 entitats catalanes.

'El model d'atenció comunitària centrada en la persona'

Tindrà lloc el 15 de novembre de 9.15 a 14.00 hores a l'Auditori de l'edifici Imagina de Mediapro (Avinguda Diagonal, 177) de Barcelona. Es preveu presentar l'informe de la primera fase de l'Estratègia COM3 que inclou la conceptualització, contrast i definició d'un model comunitari centrat en la persona des de la perspectiva del tercer sector. El programa també inclou una taula de debat amb diferents experts europeus sobre aquest model i la presentació de bones pràctiques en l'atenció comunitària centrada en la persona amb participació d'entitats socials catalanes.

Programa

Inscripció

'La Constitucionalització dels drets de la infància'

El Centre Cultural Teresa Pàmies (C Comte d'Urgell, 145) de Barcelona acollirà aquesta jornada que es realitzarà el 16 de novembre de 9.30 a 11.30 hores. Diverses persones expertes tractaran temes com el marc legislatiu al voltant dels drets dels infants, el paper de l’àmbit polític en un nou escenari de major garantia d’aquests drets i els mecanismes que s’haurien de posar en marxa a Catalunya per fer-ne un seguiment més acurat. L’esdeveniment es podrà seguir a les xarxes amb l’etiqueta #dretsinfància.

Programa

Inscripció

Afegeix un comentari nou
0