El tercer sector social, motor de la reforma horària

F Pere Tarrés
El Tercer Sector Social com a motor de la Reforma Horària
La jornada tindrà lloc a l’Auditori de la Taula (C. Rocafort, 242) de Barcelona de 9.30 a 11.00 hores
Rellotges a la paret
Les organitzacions es troben ara enfront la necessitat d’abordar la reorganització horària de la societat

El tercer sector social, motor de la reforma horària

F Pere Tarrés

Resum: 

La jornada servirà per a què les organitzacions s’enforteixin a través de l'oportunitat que ofereix aquest nou paradigma.

La Taula d’entitats del Tercer Sector Social de Catalunya organitza per al proper dimarts 12 de juny la jornada adreçada a personal tècnic i persones directives de les entitats que porta per títol ‘El Tercer Sector Social com a motor de la Reforma Horària’. L’esdeveniment, que tindrà lloc a l’Auditori de la Taula (C. Rocafort, 242) de Barcelona de 9.30 a 11.00 hores, servirà com a presentació dels treballs realitzats en els darrers quatre anys amb la col·laboració de les entitats.

La jornada comptarà amb la presència de Fabián Mohedano, promotor de la Reforma Horària, que parlarà dels reptes del tercer sector davant l’Objectiu 2025. A més, Xavier Peralta realitzarà una xerrada al voltant de l’eina d’autoavaluació que han de fer servir les organitzacions. Globalment, la jornada servirà per debatre sobre algunes recomanacions per impulsar canvis per enfortir-se a través de l'oportunitat que ofereix aquest nou paradigma.

Segons la Taula, el tercer sector ha estat sempre a l’avantguarda dels canvis socials i davant els reptes que planteja la reforma horària no és una excepció. Així, les organitzacions es troben ara enfront la necessitat d’abordar la reorganització horària de la societat, com funciona la resta del món, on es viu amb horaris adaptats i flexibles a les necessitats d’igualtat, productivitat i participació de la ciutadania.

Objectiu 2025

Els principals reptes d’aquesta iniciativa ciutadana són recuperar les dues hores de desfasament horari en relació amb la resta del món, impulsar una nova cultura del temps a les organitzacions a favor de models més eficients i més flexible per atendre les noves necessitats socials i consolidar el factor temps com a nova mesura de llibertat, equitat i benestar.

Inscripcions

Programa

Afegeix un comentari nou