Forma’t en l’àmbit administratiu

  • Ordinadors en aula

    El curs tindrà lloc al col·legi Episcopal de Lleida - Font: Pixabay

  • teclat PC

    S'aprendrà sobre gravació de dades, mecanografia i cercadors - Font: Pixabay

  • Logotip Fundació Pere Tarrés

    Està organitzat per la Fundació Pere Tarrés - Font: Fundació Pere Tarrés

La Fundació Pere Tarrés programa una nova edició del Certificat de Professionalitat d’Operacions de gravació i tractament de dades i documents.

La Fundació Pere Tarrés ha programat per al proper 29 de maig una nova edició del Certificat de Professionalitat d’Operacions de gravació i tractament de dades i documents. El curs, totalment subvencionat pel Servei d’Ocupació de Catalunya i prioritari per a persones en situació d’atur, tindrà lloc a Lleida al Col·legi Episcopal (C/ Dr. Combelles, 38).

En aquest curs, l’alumnat aprendrà sobre gravació de dades, mecanografia i cercadors. A més, podrà perfeccionar el tractament de dades, textos i documentació amb l’ús de diversos programes del paquet Office (Word, Power Point, Excel, etc) i eines de reproducció i arxiu per mitjà de suport informàtic bàsic. La formació es complementa amb un mòdul de pràctiques no laborables.

Aquest curs està dirigit, principalment, a persones que tinguin interès en l’àmbit administratiu. D’aquesta manera, la realització d’aquest curs permetrà a les persones que en formin part, una major facilitat per accedir professionalment a tasques d’operador/a de dades d’ordinador, auxiliar d’arxiu i d’oficina, operador/a documental i auxiliar de digitalització

La sessió informativa, que tindrà lloc al mateix col·legi Episcopal, es durà a terme el proper dijous 18 de maig a les 15h. Totes les persones interessades en accedir al procés de selecció hi han d’assistir aportant la fotocòpia del NIF/NIE, el seu currículum i la fotocòpia del DARDO (document d’alta i renovació del SOC). Per qualsevol dubte, es pot contactar amb Elena Prat, coordinadora del curs, a través del telèfon 93.410.16.02 o per correu electrònic a eprat@peretarres.org.

Afegeix un comentari nou