Nous cursos sobre competències comunicatives i processos de canvi

F Pere Tarrés
 Font: Associació Benestar i Desenvolupament
Ambdós cursos estan dirigits a persones voluntàries i tindran lloc a la seu de l'entitat en horari de tarda
 Font: Álex Ortiz
Una de les qüestions a tractar serà les claus per establir una relació basada en l’autenticitat

Nous cursos sobre competències comunicatives i processos de canvi

F Pere Tarrés

Resum: 

Tindran lloc el proper mes de juliol i s’impartiran des de l’Escola de Formació del Voluntariat de l’ABD.

L’Escola de Formació del Voluntariat de l’Associació Benestar i Desenvolupament (ABD) ofereix dos tallers formatius per al proper mes de juliol dirigits a persones voluntàries i destinats a potenciar les competències comunicatives i les capacitats per gestionar processos de canvi. Ambdós cursos tindran lloc a la seu de l’entitat a Barcelona (carrer de Quevedo, 2) en horari de tarda.

El primer dels tallers porta per títol ‘Cambrer aquesta sopa està freda: tècniques per a millorar la nostra comunicació’. Serà impartit per la psicòloga Georgina Caballé i se centrarà en la comunicació verbal i no verbal, les claus per establir una relació basada en l’autenticitat, les diferències entre estils comunicatius, i l’ús de l’assertivitat com a instrument per preservar l’autoestima i per poder manejar situacions de conflicte. Les places són limitades i el curs és totalment gratuït.

  • Dia: 3 de juliol
  • Horari: de 16.00 a 19.00 hores
  • Inscripcions

El segon curs tracta ‘L’entrevista motivacional’ i oferirà recursos per afrontar processos de canvi de les persones voluntàries i combinarà l’explicació de models teòrics amb el desenvolupament de casos pràctics. L’encarregat de dur a terme la sessió serà Marc Grifell, metge i voluntari d’Energy Control. El curs és gratuït per a les persones que realitzen voluntariat dins d’ABD i té un cost de 5 euros per la resta.

  • Dia: 10 de juliol
  • Horari: de 16.00 a 20.00 hores
  • Inscripcions

Més informació

Afegeix un comentari nou