Un estiu de cursos a l'Espai Sòcio-lingüístic

F Pere Tarrés
 Font: Migra Studium
A més de les formacions, també s’organitzen excursions i visites culturals per conèixer millor diversos aspectes essencials de la societat d’acollida
 Font: Migra Studium
Es tracta de cursos destinats a l’aprenentatge de les llengües catalana i castellana.

Un estiu de cursos a l'Espai Sòcio-lingüístic

F Pere Tarrés

Resum: 

Les formacions s’imparteixen del 25 de juny al 26 de juliol i són possible gràcies a la xarxa de persones voluntàries de Migra Studium.

La propera setmana Migra Studium posa en marxa les inscripcions per formar part dels cursos intensius d’estiu de l’Espai Sòcio-lingüístic. Totes les persones interessades en formar-ne part es podran apuntar del dilluns 18 al dimecres 20 de juny, de 10.00 a 12.00 hores i de 17.00 a 19.00 hores a la seu de l’entitat (carrer Palau 3) a Barcelona. Es tracta, principalment, de cursos destinats a l’aprenentatge de les llengües catalana i castellana.

Els cursos s’imparteixen del 25 de juny al 26 de juliol i són possible gràcies a la xarxa de persones voluntàries de Migra Studium. Des de l’entitat entenen que el coneixement de les llengües del país és fonamental per ajudar en el procés d’acollida de totes les persones que s’hi adrecen. A més de les formacions, també s’organitzen excursions i visites culturals per conèixer millor diversos aspectes essencials de la societat d’acollida.

  • Cursos de català: Nivell Inicial amb el ‘Consorci per a la Normalització Lingüística’.
  • Cursos de castellà: Nivells 1, 2, 3 i 4, els quals equivalen de manera aproximada als nivells comuns A1 i A2 que proposa el Marc Europeu de Referència per a les llengües, establert pel Consell d'Europa 2009.
  • Cursos d’Alfabetització i Neolectors: Especialitzats per a persones que no saben llegir ni escriure en la seva llengua materna.
  • Parelles lingüístiques: Es troben una vegada a la setmana per compartir conversa i avançar així en el coneixement de la llengua però també en la coneixença mútua entre les persones.
  • Grup de Dones: Es treballa en diversos nivells, normalment en petits grups d'alfabetització.

Afegeix un comentari nou