Propostes per a un Nadal Educatiu

F Pere Tarrés
 Font:
Font:
 Font:
Font:
 Font:
Font:
 Font:
Font:

Propostes per a un Nadal Educatiu

F Pere Tarrés

Resum: 

Cursos, regals i millores a la nostra entitat, tot un conjunt de propostes per viure un Nadal educatiu!

1. Forma’t en voluntariat!

El Nadal és una bona època per repensar el nostre servei envers el món que ens envolta i allò que fem per a la societat, és un bon moment per iniciar-se i endinsar-se en el món del voluntariat, no t’ho pensis més, forma’t en algun tipus de voluntariat.

2. Aprofita per millorar la formulació dels projectes de l’entitat!

Consulta les organitzacions que desenvolupen cursos formatius relacionats amb el disseny, realització i gestió de projectes a les entitats no lucratives!


3. Descobreix 6 eines per treballar la motivació de les persones voluntàries!

En aquest recull hi apareixen diferents guies i materials que aborden la motivació i que poden resultar útils per a les entitats.


4. Fes que la teva escola visqui un Nadal Solidari!

La Xarxa d'Escoles pel Comerç Just proposa a les escoles diverses iniciatives per construïr un Nadal més solidari.

5. Regala jocs i joguines no sexistes per Nadal

Amb el lema "No som roses o blaus", l’Ajuntament de Barcelona posa en marxa una campanya de sensibilització per fomentar, durant aquest Nadal, que es regalin jocs i joguines no sexistes; que s’eduqui els nenes i les nenes en el reconeixement de les seves potencialitats, el respecte mutu i amb plena llibertat d’escollir les joguines Una manera de no limitar el món dels infants a uns rols i a uns determinats jocs i joguines pel fet d’haver nascut nens o nenes.

6. Planifica el nou any amb aquests 6 elements!

S’acosta final d’any i és un bon moment per començar a preparar les activitats del 2016. Descobriu quins elements cal tenir en compte per fer una bona planificació!

Afegeix un comentari nou