“Els teus objectius”, imatges per una societat més sostenible

Logotip concurs "Els teus objectius"
Part de l'spot publicitari del concurs

“Els teus objectius”, imatges per una societat més sostenible

Resum: 

Els petits gestos poden portar grans canvis. Amb aquesta filosofia l'Associació Catalana de Ciències Ambientals (ACCA) ha posat en marxa la segona edició del concurs "Els teus objectius". Per participar-hi cal enviar una fotografia o un vídeo (de màxim un minut) que mostri les petites accions que es fan cada dia per una societat més sostenible.

L’objectiu del concurs “Els teus objectius” és fomentar la reflexió entre la ciutadania sobre les qüestions ambientals i, d’aquesta manera, contribuir a la sensibilització i l’educació ambiental i a la difusió dels valors que promouen la cultura de la sostenibilitat en la societat.

S'hi pot participar amb una imatge o un vídeo de màxim un minut. La data límit per presentar els treballs serà el 28 de maig. Els concursants poden prendre com a referència les idees que recull la publicació Petites idees per garantir un gran futur, que ha editat el Consell Assessor per al Desenvolupament Sostenible (CADS) de la Generalitat de Catalunya, que col·labora en l'organització del certamen.

Es premiaran els treballs més originals i que millor transmetin els valors de la sostenibilitat quotidiana. A més dels premis del jurat (un primer premi i dos accèssits) hi haurà el premi del públic, que es decidirà a través de les votacions a la plana web del concurs: elsteusobjectius.cat.

L’acte de lliurament de premis se celebrarà el 17 de juny, a les 19:00h, al pati de la botiga Olokuti de Gràcia (carrer d’Astúries, 38, de Barcelona).

Recursos per a l'edició visual

Vols participar en el concurs “Els teus objectius” i no saps com acabar de donar el toc final a la teva imatge? En aquest recurs et proposem algunes opcions que et permetran fer un petit retoc al teu vídeo o a la teva fotografia.