Femitic: com les dones ens relacionem amb la tecnologia

Autor/a: 
Associació per a Joves TEB
 Font:
Font:
 Font:
Font:

Femitic: com les dones ens relacionem amb la tecnologia

Autor/a: 
Associació per a Joves TEB

Resum: 

El festival de vídeos i fotografies realitzats per dones Femitic ha obert la fase de votació. Fins el dia 31 d'octubre podrem participar i valorar les fotografies i vídeos enviats per les participants del concurs. L'objectiu del concurs: fomentar la creació de continguts digitals per part de les dones.

Femitic és un concurs impulsat per Dones en Xarxa, una associació que va néixer l'any 2004 per eliminar l'anomenada fractura digital per qüestions de gènere. Les tecnologies son una gran eina per a la integració en la societat contemporània, i quedar-ne exclosa és un motiu més per a la discriminació.

Amb l'objectiu de fomentar l'ús de les Tecnologies de la Informació i la Comunicació, Femitic premia per tercer any consecutiu les millors creacions digitals fetes per dones. Aquest any la convocatòria s'ha centrat en dos temes concrets: Dones i TICs i Dones i àmbit laboral, on es podia participar enviant fotografies o vídeos que no superessin els 5 minuts.

Durant el mes d'octubre podem participar en la votació dels nostres vídeos o fotografies preferides. Seran els i les internautes qui decidirem els 10 millors vídeos i fotosde cada categoria. Per fer-ho, haurem de:

  • Registrar-nos a la pàgina del concurs, fent servir el nostre correu electrònic. El procès de registre serà complet quan haguem confirmat el nostre correu electrònic!

  • Podem emetre un sol vot al dia per fotografia i vídeo, és a dir, podem votar a diferents vídeos i fotos però mai el mateix dia, ni votar diverses vegades per la mateixa creació.

  • Si la organització detecta irregularitats en els vots, tots els que aquell usuari hagi emès seran anul·lats.

Us recomanem que doneu un cop de vista a les produccions presentades dintre de la secció Dones i TICs. Com a tastet, us destaquem el vídeo #admirables, en el que s'explica el potencial d'Internet i les TIC en l'alliberament de les dones així com de tota la societat àrab.

Afegeix un comentari nou