Formació en desenvolupament web, adreçada a persones en situació de vulnerabilitat

Colectic - Informàtic
Factoría F5 llança la segona edició de la seva formació intensiva en desenvolupament web Font: Factoría F5
Factoría F5 llança la segona edició de la seva formació intensiva en desenvolupament web Font: Factoría F5

Formació en desenvolupament web, adreçada a persones en situació de vulnerabilitat

Colectic - Informàtic

Resum: 

Factoría F5 porta a Catalunya una metodologia innovadora que pretén combatre l'atur juvenil. Ofereix un curs presencial de set mesos de durada que permet a persones en situació de vulnerabilitat formar-se en un dels sectors amb més futur.

1.000 persones formades en desenvolupament web, amb el 82% de sortida positiva (al cap de sis mesos, els/les alumnes tenen un contracte laboral, segueixen formant-se o emprenent). Això és el que ha aconseguit Simplon.co a França en tres anys. Aplica un model innovador de formació com a solució a l'atur juvenil. L'associació Factoría F5 va llançar a principis d'any una formació basada en aquest model francès i ara en posa en marxa la segona edició.

Es tracta d'un curs gratuït, de set mesos de durada i que s'impartirà de manera presencial a Barcelona. S'hi podran presentar candidatures fins al 31 d'octubre de 2018 i les classes començaran el 23 de novembre.

Factoria F5 pretén oferir una oportunitat formativa amb sortides laborals a persones que no es considerarien les 'típiques' programadores web, com poden ser joves en risc d'exclusió social, dones i persones de més de 40 anys. A més, els requisits per participar-hi no són curriculars, sinó que tenen en compte l'actitud i l'empenta de la persona. Així, el que es valorarà dels candidats i candidates és la motivació, la lògica, l’autonomia i la capacitat de treballar en equip.

Dimarts 18 de setembre, es realitzarà una sessió informativa adreçada a entitats socials que vulguin conèixer el programa per tal de fer-ne difusió entre les seves persones participants i beneficiàries. Tindrà lloc a Depot Lab (C/ Bruc, 149, Barcelona), a les 12.00 hores. Les organitzacions interessades a assistir-hi hauran de realitzar la inscripció prèvia.

Afegeix un comentari nou