Formació en desenvolupament web, adreçada a persones en situació de vulnerabilitat

Colectic - Informàtic
Participants de la primera edició de la formació en desenvolupament web de Factoría F5
Factoría F5 llança la segona edició de la seva formació intensiva en desenvolupament web

Formació en desenvolupament web, adreçada a persones en situació de vulnerabilitat

Colectic - Informàtic

Resum: 

Factoría F5 porta a Catalunya una metodologia innovadora que pretén combatre l'atur juvenil. Ofereix un curs presencial de set mesos de durada que permet a persones en situació de vulnerabilitat formar-se en un dels sectors amb més futur.

1.000 persones formades en desenvolupament web, amb el 82% de sortida positiva (al cap de sis mesos, els/les alumnes tenen un contracte laboral, segueixen formant-se o emprenent). Això és el que ha aconseguit Simplon.co a França en tres anys. Aplica un model innovador de formació com a solució a l'atur juvenil. L'associació Factoría F5 va llançar a principis d'any una formació basada en aquest model francès i ara en posa en marxa la segona edició.

Es tracta d'un curs gratuït, de set mesos de durada i que s'impartirà de manera presencial a Barcelona. S'hi podran presentar candidatures fins al 31 d'octubre de 2018 i les classes començaran el 23 de novembre.

Factoria F5 pretén oferir una oportunitat formativa amb sortides laborals a persones que no es considerarien les 'típiques' programadores web, com poden ser joves en risc d'exclusió social, dones i persones de més de 40 anys. A més, els requisits per participar-hi no són curriculars, sinó que tenen en compte l'actitud i l'empenta de la persona. Així, el que es valorarà dels candidats i candidates és la motivació, la lògica, l’autonomia i la capacitat de treballar en equip.

Dimarts 18 de setembre, es realitzarà una sessió informativa adreçada a entitats socials que vulguin conèixer el programa per tal de fer-ne difusió entre les seves persones participants i beneficiàries. Tindrà lloc a Depot Lab (C/ Bruc, 149, Barcelona), a les 12.00 hores. Les organitzacions interessades a assistir-hi hauran de realitzar la inscripció prèvia.

Afegeix un comentari nou