Les tecnologies de la Informació i la Comunicació, protagonistes de l'Escola d'Estiu

  • Escola d'Estiu d'Espiral 2011

    Escola d'Estiu d'Espiral 2011

Com cada any, el Departament d'Ensenyament impulsa les diverses Escoles d'Estiu, un espai referent per als professionals de la educació que permet mantenir-se actualitzat rebent una formació permanent de qualitat.

L'Escola d'Estiu és un espai que ha permès durant totes les seves edicions, que mestres i professionals de la educació es posessin en contacte entre ells i entre les diverses tendències i innovacions en matèria educativa. Seguint aquesta línia, Espiral aporta els continguts referents a la aplicació de les Tecnologies de la Informació i Comunicació (TIC) en l'escola, donant forma a la Escola Vitual d'Estiu.

Aquest any, Espiral aporta la ja habitual línia de cursos adreçats a apropar al professorat elements i recursos per fer front amb solvència i seguretat als reptes que l’anomenada Escola 2.0 planteja.

Per una banda, l'Escola Virtual d'Estiu ofereix els cursos ja clàssics, però molts sol·licitats i propers a la realitat de l'aula proporcionant les competències digitals bàsiques per a convertir-se en un professor 2.0. Per l'altra, l'Escola es renova i inclou nous cursos mostrant capacitat d'adaptar-se als nous contexts educatius.

Podeu consultar el programa complet de cursos de la Escola d'Estiu Espiral en la web de l'associació.

Afegeix un comentari nou