m4social presenta la seva Guia d’Accessibilitat Digital

Colectic - Informàtic
Autor/a: 
Colectic
Presentació de la Guia Accessibilitat Digital
Acte de presentació de la Guia Accessibilitat Digital.

m4social presenta la seva Guia d’Accessibilitat Digital

Autor/a: 
Colectic
Colectic - Informàtic

Resum: 

El projecte m4Social ha presentat la Guia Accessibilitat Digital, les TIC per a tothom. En aquesta guia es poden veure projectes entre empreses i entitats que han sigut un èxit.

El passat 25 d’octubre, el projecte m4Social, impulsat per la Taula d’entitats del Tercer Sector Social de Catalunya, el Departament de Treball, Afers Socials i Famílies, l’Ajuntament de Barcelona i altres empreses i institucions, van presentar la «Guia d’Accessibilitat Digital. Les TIC per a tothom». La presentació es va fer a l’Auditori Mediapro de l’edifici Imagina de Barcelona.

Aquesta guia té dos eixos principals. Per una banda, un recull de bones pràctiques per a un disseny d’aplicacions mòbils i de pàgines web accessibles per a tothom, i recomanacions per elaborar continguts accessibles. Per altra banda, es presenten quatre casos d’èxit on s’han desenvolupat solucions accessibles i on la participació de l’Administració Pública i de les entitats socials, han estat clau perquè les solucions fossin dissenyades d’acord amb les necessitats dels usuaris.

Aquests quatre casos d’èxit, són diversos projectes com: Impressores accessibles en gran format, Web del Dia Mundial de l’Accessibilitat, Programa de festes accessibles i Comunicació alternativa. Tots aquests projectes s’han realitzat amb empreses i entitats, i diferents socis que han ajudat al desenvolupament dels programes.

Podeu accedir a la Guia Accessibilitat Digital, aquí.

Afegeix un comentari nou
0