Obert el termini de presentació d'experiències sobre educació i TIC a l'EducaRed

  • Sisena trobada EducaRed 2011

    Sisena trobada EducaRed 2011

Aquest esdeveniment internacional es consolida com a punt de trobada de professionals i públic interessat en l'ús educatiu de les TIC. El lema d'aquesta sisena edició és "Actitud 2.0, aprendre és compartir".

Associacions de mares i pares d'alumnes, professorat, o persones i entitats implicades en l'educació formal i informal poden enviar les seves experiències a través de la xarxa social Encuentro, on el registre és molt simple. Cal introduir-hi l'experiència i la categoria en què es presenta. La resta de persones de la xarxa podran fer comentaris i valorar-la.

Els eixos als quals es poden presentar experiències són:

  • Les Comunitats d'Aprenentatge en xarxa i les seves possibilitats educatives
  • Les comunitats de pràctica educativa en Innovació, on s'esperen experiències i bones pràctiques emprenedores amb les TIC, no només en l'àmbit educatiu sinó també en, empreses, institucions i organitzacions.
  • L'últim eix és el de visions i tendències educatives Frontera, d'avaluació i anàlisi del paper de l'educació en la societat actual, des de visions properes al sistema educatiu.

Un comitè d'especialistes realitzarà l'avaluació dels projectes del 19 al 27 de setembre i decidirà sobre quines es presenten a la trobada presencial, que tindrà lloc del 20 al 22 d'octubre a Madrid.

Si has fet el registre a la plataforma, pots participar en les sessions en línia, que han començat l'1 de setembre. Entre les activitats que es proposen, hi ha ponències amb persones expertes, tallers virtuals en temps real sobre aplicacions didàctiques de recursos d'Internet i debats als fòrums virtuals. Ara per ara compta amb més de 5,000 persones inscrites.

Pots seguir l'actualitat d'EducaRed al seu bloc i Twitter. És una iniciativa de la Fundación Telefònica.

Afegeix un comentari nou