Una polsera USB per les persones dependents

Aquesta idea ha estat coneptualitzada per Imad El Bouchaibi Dali, professor de l'Escola d'Infermeria Gimbernat i Tomàs Cerdà, i desenvolupada per l'equip informàtic de la mateixa universitat.

Les persones dependents, a vegades, necessiten un tractament especial en cas d'urgència. Elles mateixes poden presentar problemes a l'hora de descriure quina malaltia tenen en una situació de risc i el personal sanitari es pot trobar en una situació molt complexa.

Es per això que s'ha desenvolupat una polsera USB per ajudar les persones que necessiten una dependència. Aquesta polsera, conté tota informació sobre la persona dependent. Informació relacionada amb la medicació que pren, les malalties que pateix o les dades personals. Imad El Bouchaibi Dali professor de l'Escola d'Infermeria Gimbernat i Tomàs Cerdà, adscrita a la Universitat Autònoma de Catalunya, és la persona responsable d'aquest projecte que ha desenvolupat l'equip informàtic de la mateixa universitat.

Per provar aquesta polsera, la Fundació Privada Escoles Universitàries Gimbernat han firmat un acord de col·laboració amb la Fundació Terra Vella de Granollers, centre especialitzat en l'atenció de persones dependents.

Afegeix un comentari nou