Gestiona els teus projectes amb RedBooth!

Associació per a Joves TEB - Informàtic
Autor/a: 
Xavi Aranda - Associació per a Joves TEB
Afegir espais de treball significa afegir els projectes que teniu en mà.
Amb RedBooth podreu gestionar tot el vostre equip de treball.
Amb RedBooth es poden gestionar les tasques d'una forma molt senzilla i efectiva
Les converses és una forma de comunicar-se amb els membres del vostre equip
Gestionar els arxius del projecte és una part important que té en compte RedBooth

Gestiona els teus projectes amb RedBooth!

Associació per a Joves TEB - Informàtic
Resum: 

RedBooth és l'antic TeamBox però amb molts canvis interessants. Mitjançant aquesta aplicació podreu gestionar projectes, tasques i comunicar-vos amb l'equip.

Un projecte gran pot convertir-se en un mal de cap diari si no es gestiona correctament. Aquests tipus de projectes es poden gestionar sense l'ajuda de ningú. Però s'ha d'estar molt preparat i tenir molta experiència per poder-ho fer de cap. També hi ha el perill que cada projecte és un món a part de tots els altres projectes en que ja us hi heu trobat.

D'eines de projectes n'hi han moltes, però RedBooth és de les més senzilles i efectives. Mitjançant aquesta eina podreu gestionar tot un projecte i comunicar-vos amb el vostre equip. Actualment RedBooth és de pagament, però amb un preu de 200€ aproximadament a l'any.

Els espais de treball

Redbooth és una eina que podreu provar durant 30 dies gratuïtament. El registre és molt senzill, només heu d'omplir un formulari i ja podreu començar a provar l'eina. Redbooth s'organitza per espais de treball. Els espais de treball signifiquen els projectes que teniu vosaltres. Cada projecte té un espai de treball on podreu:

  • gestionar tasques
  • crear converses
  • penjar arxius
  • gestionar membres
  • comunicar-se amb altres membres

Gestionar membres

Primer el que heu de fer en un projecte és afegir els membres del vostre equip. A Redbooth ho podreu afegint anant al vostre espai de treball i clicant a membres. Es poden afegir usuaris mitjançant el seu compte de correu electrònic o mitjançant el nom d'usuari que disposa a RedBooth. Aquests usuaris poden tenir tres perfils: administrador, participants i externs.

Amb els membres us podreu comunicar i els hi podreu assignar tasques.

Gestionar tasques

Amb els usuaris ja introduïts, ja es poden començar a repartir tasques. Per repartir les tasques s'ha d'anar a l'espai de treball del projecte i afegir una tasca. Només s'ha d'escriure la tasca i prémer introduir. Les tasques es van afegint i queden introduïdes en un llistat. A cada tasca se li pot afegir un responsable i es pot calendaritzar.

Cada tasca pot tenir un responsable i un recordatori perquè és compleixi

Converses

Què és una conversa? Una conversa és una comunicació entre algun membre o varis membres de l'equip. Aquesta conversació és pública i es mostra a l'espai de converses. El seu funcionament és similar a escriure un correu electrònic, s'ha d'escriure un assumpte, el cos del missatge, el destinatari i s'ha d'enviar.

Arxius

Tots els projectes generen arxius. Documents de text, fulls de càlcul, imatges... a Redbooth la gestió dels arxius és important. A cada espai de treball disposeu d'una àrea per afegir tots els arxius. Aquests arxius es poden organitzar en carpetes. El seu funcionament és similar a tenir un Dropbox dins de RedBooth.

La gestió dels arxius dins de RedBooth és similar a tenir un petit Dropbox.

Missatges directes

Els missatges directes és una forma de comunicar-se directament amb els membres del vostre equip. Quan escriviu un missatge directe a un membre, aquell el rep directament al seu ordinador. En cas que l'usuari faci servir l'aplicació per dispositiu mòbil, el missatge s'enviarà al telèfon mòbil o tauleta.