Concurs "Recreactiva't: projectem per Àfrica"

  • Concurs "Recreactiva't: projectem per Àfrica"

    Concurs "Recreactiva't: projectem per Àfrica"

És una iniciativa de les entitats promotores de la campanya Dret a la salut a l'Àfrica, les ONG Farmacèutics Mundi i Medicus Mundi Catalunya, adreçada a joves de 14 a 18 anys: sensibilització, recerca, creativitat i implicació social. Per entitats de lleure jove, i per escoles.

Consisteix en dues proves-etapes: l’edició d’un curtmetratge (3 minuts), i el disseny d’un projecte de sensibilització a l’entorn. Les ONG promotores faciliten un dossier amb informació sobre les temàtiques i recursos per treballar amb els grups. La inscripció és gratuïta i l’ha de fer el o la responsable del grup (professor/a, monitor/a).

 

Va adreçat a joves de 14 a 18 anys de centres educatius de secundària i d’entitats de lleure de Catalunya; en grups de mínim 3 persones

 

La inscripció estarà oberta des de l'1 de setembre fins al 12 de novembre de 2012, però ja es pot començar el treball. Consulteu les bases pels premis i els detalls. Si teniu dubtes o voleu material de difusió, podeu posar-vos en contacte amb les ONG promotores, al telèfon 679 46 48 12, o al correu-e concurs@dretalasalutalafrica.org.

Afegeix un comentari nou