Curs de comunicació per al treball social amb joves

  • Jove fent fotos. De la galeria de Steve Kay: http://www.flickr.com/photos/nifmus

    Jove fent fotos. De la galeria de Steve Kay: http://www.flickr.com/photos/nifmus

L’associació Nexes ofereix la possibilitat de participar en un curs sobre els nous mitjans de comunicació a tres treballadors/ores del sector de la joventut. La formació es realitzarà a Itàlia a finals de setembre i tindrà com a títol “Il·lusió o realitat? Els nous mitjans de comunicació com a eina pel treball social”.

Aquest curs està organitzat per l’associació italiana Kaleidoscopio i Nexes hi participa com a partner. Per això, pot oferir la possibilitat de participar-hi a tres persones vinculades amb l'àmbit del treball amb joves. El curs es desenvoluparà a del 21 al 27 de setembre de 2010, a Verbania (Itàlia).

En l'actualitat, els nous mitjans de comunicació i les xarxes socials són una eina de comunicació important per als i les joves. El curs “Il·lusió o realitat? Els nous mitjans de comunicació com a eina pel treball social” pretén aportar informació sobre aquestes eines als els treballadors i treballadores del sector de la joventut i els treballadors/ores socials, per tal que puguin donar suport a la creació de noves xarxes de forma segura i efectiva.

Aquest curs formarà els i les participants sobre com utilitzar els nous mitjans de comunicació per difondre els missatges de forma ràpida i arribant a més persones, i com gestionar projectes de nous mitjans amb els/les joves. El curs formarà els/les participants per un ús més conscient d’aquests nous mitjans de comunicació i donarà suport a la creació de projectes utilitzant els nous mitjans de comunicació com a tema principal.

Les persones interessades en participar-hi o que vulguin conèixer més detalls s'hauran d'adreçar a coord@nexescat.org.

Afegeix un comentari nou