L'SCI-Catalunya busca dues persones voluntàries per coordinar un camp d'estudi

Colectic
Barcelona acollirà del 6 al 14 de setembre un camp d'estudi internacional Font: SCI-Cat
Barcelona acollirà del 6 al 14 de setembre un camp d'estudi internacional Font: SCI-Cat

L'SCI-Catalunya busca dues persones voluntàries per coordinar un camp d'estudi

Colectic

Resum: 

Reflexionar sobre el paper del voluntariat entre la I i la II Guerra Mundial és l'objectiu del camp d'estudi internacional que es realitzarà a Barcelona del 6 al 14 de setembre. Calen dues persones voluntàries per gestionar-lo.

18 persones voluntàries de Grècia, Itàlia, Polònia i Catalunya participaran en el seminari 'Volunteering and conflict between WWI and WWII', que tindrà lloc a Barcelona del 6 al 14 de setembre de 2018. Hi reflexionaran i treballaran sobre el paper del voluntariat durant el període entre la I i la II Guerra Mundial.

Aquest camp d'estudi internacional forma part del projecte 'Volunteering Vs Violence', en què participar Servei Civil Internacional de Catalunya. La branca SCI Hellas (Grècia) lidera el projecte, on també col·laboren SCI Itàlia i OWA Poland.

Per poder desenvolupar el camp, l'SCI-Cat necessita dues persones voluntàries: Una haurà de fer tasques de coordinació i l'altra de logística.

La primera haurà de vetllar per la bona comunicació entre el grup i l'entitat promotora i gestionar el temps, l'espai de treball i les estones de lleure. Cal que tingui experiència en camps de voluntariat i bon nivell d'anglès. La persona que farà el suport logístic s'encarregarà de gestionar les arribades i sortides dels i les participants, de les compres de menjar i dels àpats.

Totes dues participaran de manera gratuïta en el camp i podran allotjar-se al mateix lloc que el grup. Les persones interessades poden enviar un correu electrònic amb el seu currículum a seminar[arrova]sci-cat.org.

Afegeix un comentari nou