Vols fer un voluntariat internacional a l’estiu del 2017?

iWith.org
Autor/a: 
Rubén Escobar
Projecte de cooperació pel desenvolupament.
Projecte de cooperació pel desenvolupament.
Vida quotidiana al Marroc.
Vida quotidiana al Marroc.
Logo de l'ONG Edukaolak.
Logo de l'ONG Edukaolak.

Vols fer un voluntariat internacional a l’estiu del 2017?

Autor/a: 
Rubén Escobar
iWith.org

Resum: 

Les entitats de voluntariat ofereixen oportunitats en camps com la cooperació pel desenvolupament, la infància i la joventut o l’ajuda humanitària.

Un voluntariat internacional és una oportunitat per conèixer una nova realitat i per donar suport a un projecte de manera altruista i solidària. Al món, existeixen moltes organitzacions que ofereixen diferents oportunitats per fer un voluntariat internacional. L’estiu, a més, és el moment de l’any quan els voluntaris i voluntàries disposen de més temps per donar-lo i dedicar-lo a diferents projectes. La cooperació pel desenvolupament, el medi ambient, l’ajuda humanitària, l’esport o, d’altra banda, l’educació i la infància i la joventut són alguns dels àmbits que ofereixen aquestes oportunitats.

A continuació, podràs trobar alguns projectes de voluntariat internacional per l’estiu del 2017:

Manteniment d’un centre esportiu a Kenitra (Marroc)

Entitat: Acció Balear

Categoria: Cooperació pel desenvolupament

Data límit d’inscripció: 15/07/2017

Places: 20

Descripció: És un projecte entre el Ministeri d’Educació del Marroc i diferents organitzacions sense afany de lucre que treballen amb infants amb menys oportunitats. L’objectiu del projecte és millorar el Centre Esportiu a Kenitra. Les famílies que fan servir les seves instal·lacions tenen pocs recursos econòmics i necessiten suport educatiu.

Projectes d’educació a Colòmbia

Entitat: Hola Ghana ONGD

Categoria: Infància, joventut i família

Data límit d’inscripció: 17/09/2017

Places: 30

Descripció: Els projectes donen la possibilitat de col·laborar amb els professors d’un projecte de suport educatiu, mitjançant tasques de reforç escolar. El voluntariat també podrà realitzar tasques de reforma d’habitatges per millorar les condicions de vida de les famílies i participar en un altre projecte d’agroecologia i bioconstrucció.

Dinamització d’un centre juvenil a Sibassor (Senegal)

Entitat: Edukaolack

Categoria: Cooperació pel desenvolupament

Data límit d’inscripció: 15/07/2017

Places: 20

Descripció: L’associació Edukaolack organitza el seu IV Camp de Treball a Sibassor (Senegal) per dinamitzar el seu Centre Juvenil i desenvolupar activitats de caràcter sociocultural.

Projecte amb infants sense llar a San Cristóbal de las Casas (Mèxic)

Entitat: ONG Voluntariado

Categoria: Persones sense llar

Data límit d’inscripció: 1/09/2017

Descripció: El projecte es desenvoluparà en un centre que acull a infants que provenen de barris marginals, venedors ambulants i famílies desestructurades. L’objectiu del projecte és donar una oportunitat educativa i laboral als infants, i en aquest sentit, els voluntaris i voluntàries faran reforç i repàs escolar en assignatures com ciències, matemàtiques, idiomes o dibuix.

Voluntariat internacional a Mahasarakham (Tailàndia)

Entitat: Udutama

Categoria: Educació i idiomes

Data límit d’inscripció: 20/7/2017

Descripció: Mom Tik Camp és un camp de treball organitzat per l’Associació Udutama on s’ensenya anglès a escoles públiques de la província de Mahasarakham, a comunitats rurals d’Isan, al nord-est de Tailàndia. A part d’aquest camp de treball, l’associació també ofereix una oportunitat per fer turisme alternatiu basat en la comunitat Eco-Trekking cultural amb les minories ètniques del nord del país i un camp d’ensenyament de l’anglès a la terra dels Phu Thai.

Afegeix un comentari nou