Aprovat el pla de treball de la FAVB 2011-2012

  • Imatge del cartell de la 39a Assemblea General de la FAVB

    Imatge del cartell de la 39a Assemblea General de la FAVB

El passat 2 d’abril va tenir lloc la 39a Assemblea General de la FAVB, sota el lema “L’hora del moviment veïnal, respostes i propostes enfront la crisi”.  A l’acte, es va debatre i aprovar l’informe de gestió i econòmic 2010 i  el pla de treball de 2011-2011.

La FAVB és una entitat de segon nivell encarregada, entre altres coses, de coordinar l’activitat de les associacions de veïns i veïnes del barris de Barcelona federades amb l’objectiu de millorar la qualitat de vida de la ciutadania.

Amb aquesta finalitat, la 39a Assemblea General, celebrada el 2 d’abril, va debatre i aprovar l’informe de gestió i econòmic 2010 i  el pla de treball de 2011-2012.

En concret, en aquest pla, la federació estructura tres eixos principal de treball per aquest període 2011-2012:

  • La revitalització i renovació del moviment veïnal
  • La resposta als impactes de la crisi
  • La vetlla per un govern municipal eficaç, transparent i participatiu

Però, a més de l’aprovació d’aquests documents, l’Assemblea també estava concebuda com un espai prepositiu i de debat. Totes les associacions de veïns i veïnes que ho desitjaven podien presentar, prèviament, les seves propostes per discutir-les en aquesta trobada.

Finalment, es van aprovar les següents resolucions:

 

Més informació

Actualment, la FAVB agrupa a més de cents associacions de veïns i veïnes distribuïdes per tota la ciutat. Però, a més, col·labora amb altres entitats i moviments socials que  treballen, entre altres, a favor dels drets socials, el medi ambient i la defensa de la pau i les llibertat. Es tracta d’un treball coordinat per assolir el seu objectiu principal: millorar la qualitat de vida de la ciutadania.

Afegeix un comentari nou