Ciutat Vella ofereix locals de protecció oficial a projectes d'economia sostenible

  • El programa 'Local local' ofereix en la seva primera fase nou baixos de protecció oficial al Raval i Casc Antic

    El programa 'Local local' ofereix en la seva primera fase nou baixos de protecció oficial al Raval i Casc Antic - Font: Ajuntament de Barcelona

  • Del 9 al 13 d'abril es farà una setmana de portes obertes per visitar els locals

    Del 9 al 13 d'abril es farà una setmana de portes obertes per visitar els locals - Font: Ajuntament de Barcelona

Fitxers relacionats

L'Ajuntament de Barcelona aposta per omplir els locals buits del districte de Ciutat Vella amb comerç de proximitat i economia sostenible i plural. Vol lluitar contra la gentrificació i el 'monocultiu econòmic'.

Amb aquest objectiu ha llançat una convocatòria perquè es presentin propostes de dinamització per als locals de propietat municipal, en el marc del programa 'Local local'. S'hi poden presentar propostes fins al 18 de maig, a les 15.00 hores. En concret, s'ofereixen nou baixos de protecció oficial dels barris del Raval i Casc Antic. Els lloguers seran assequibles i estaran per sota del preu de mercat.

Del 9 al 13 d'abril es farà una setmana de portes obertes, per tal que les persones i organitzacions interessades puguin visitar els locals. A més, dijous 12 d'abril, a les 14.00 hores, es farà una sessió informativa a Foment de Ciutat (C/ del Pintor Fortuny, 17-19). S'hi detallarà el projecte i es resoldran els dubtes i preguntes. Per assistir-hi cal confirmar assistència enviant un correu electrònic a bpociutatvella@bcn.cat.

La iniciativa vol promoure una economia plural, diversa i sòlida al districte de Ciutat Vella, que prioritzi les necessitats de les persones i que sigui compatible amb la vida sostenible i quotidiana del barri.

El programa 'Local local' té voluntat de seguir oferint espais a les iniciatives d'economia sostenible i té previst engegar una segona fase amb cinc locals més l'any 2019. 

Afegeix un comentari nou