Diverbici, un projecte adreçat a infants amb diversitat funcional

  • Una de les sortides de Diverbici

    Una de les sortides de Diverbici

  • Jornada de Diverbici el 17 de setembre de 2016 al Parc del Clot

    Jornada de Diverbici el 17 de setembre de 2016 al Parc del Clot

Aquesta iniciativa proporciona a nens i nenes amb diversitat funcional de Barcelona l’opció d’aprendre a anar en bicicleta seguint una metodologia específica i adaptada a les necessitats de cada participant.

El projecte Diverbici està impulsat per la Cooperativa Biciclot i per l'Associació Aspanias, que el van posar en funcionament quan van detectar al 2015 que les famílies amb infants amb trastorns del desenvolupament tenen dificultats per trobar recursos d'aquestes característiques.

A partir de la seva experiència, aquestes entitats han desenvolupat una metodologia formativa que té en compte el nivell cognitiu i l’etapa de desenvolupament motriu en la qual es troba cada infant. La valoració que fan del seu desplegament al llarg de l'any 2016, juntament amb famílies i participants, és molt positiva.

Segons expliquen els impulsors i impulsores del projecte, "tots els participants han avançat i han anat adquirint competències i habilitats per poder aconseguir-ho; alguns ja pedalegen i mantenen força bé l’equilibri".

Les famílies que estiguin interessades en aquesta iniciativa poden inscriure els seus fills i filles al grup que s’ha obert els dissabtes al matí, a partir de les 10:30 hores, al pati de l'escola La Rambleta del Clot, amb la qual Biciclot té signat un conveni de col·laboració.

També es pot demanar informació escrivint a l'adreça electrònica activitats@biciclot.coop o trucant al número de telèfon 933077475.

Afegeix un comentari nou