Els nous paradigmes en la intervenció social

F Pere Tarrés
 Font: Associació Benestar i Desenvolupament
La jornada tindrà lloc el proper dimarts 16 d’octubre al Museu Marítim de la ciutat de Barcelona
 Font: Pixabay
La jornada tindrà lloc el proper dimarts 16 d’octubre al Museu Marítim de la ciutat de Barcelona

Els nous paradigmes en la intervenció social

F Pere Tarrés

Resum: 

Es tracta d’una jornada per descobrir cap a on va el futur de l’atenció a les persones en situació de vulnerabilitat.

Amb l’objectiu de donar visibilitat a la importància del paper que juguen els espais de reflexió ètica en les entitats del tercer sector social, l’Associació Benestar i Desenvolupament (ABD) ha organitzat una jornada que porta per títol ‘Nous paradigmes en la intervenció social’ que tindrà lloc el proper dimarts 16 d’octubre al Museu Marítim de la ciutat de Barcelona. La participació en l’acte és totalment gratuïta però cal inscriure’s a través d’aquest formulari.

La jornada ha estat pensada per a totes aquelles persones que tenen ganes de descobrir cap a on va el futur de l’atenció a les persones en situació de vulnerabilitat. Per a fer-ho possible, ABD ha programat durant tot el matí diversos espais en què es mostraran diverses experiències de bones pràctiques sobre com es garanteixen els drets d’aquest col·lectiu de persones. Per això, la jornada, que es desenvoluparà de 10.00 a 13.00 hores, comptarà amb una àmplia llista de persones expertes en la matèria.

Hi prendran part Antonio Burgueño, membre del Comitè d’Ètica Assistencial de l’Hospital General Universitari Gregorio Marañon; Imma Prim, directora de la Residència i Centre de Dia Sant Pere Claver; i Josep Rovira i Nausica Castelló, d’ABD. Pepita Cabiscol, del Consorci de Serveis Socials de Barcelona, parlarà sobre ‘L’ètica en l’atenció a les persones en situació de vulnerabilitat’. Per la seva part, Josep Maria Solé el Director de Fundació Tutelar Girona farà una exposició sobre ‘Les limitacions de les organitzacions per assumir la plenitud de drets’.

Programa

Afegeix un comentari nou