L'1 d'octubre, tots en marxa per la paràlisi cerebral

F Pere Tarrés
Cartell de la 7è edició de la marxa
Imatge de l'edició de l'any 2016

L'1 d'octubre, tots en marxa per la paràlisi cerebral

F Pere Tarrés

Resum: 

La Federació Catalana per a la Paràlisi Cerebral (FEPCCAT) organitza, juntament amb Ipsen Pharma, una nova edició de la cursa solidària.

Per 7è any consecutiu, el proper 1 d'octubre tindrà lloc a Barcelona la Marxa per la paràlisi cerebral, una cursa solidària de 5 km organitzada per Ipsen Alpha i la Federació Catalana per a la Paràlisi cerebral a favor del col·lectiu de persones que pateixen aquesta i altres discapacitats.

Amb aquesta iniciativa, els organitzadors busquen homenatjar a totes les persones que d'una manera o altra conviuen amb la paràlisi cerebral o amb altres discapacitats similars i que dia rere dia lluiten per dur a terme una vida el més normalitzada possible, reconèixer la tasca i trajectòria de persones i entitats que treballen en l'atenció, la formació, l’educació, la salut, l’autonomia personal, la defensa dels drets, la integració social i laboral d'aquest col·lectiu, amb l'objectiu de millorar-los la qualitat de vida i donar visibilitat i sensibilitzar a tota la societat de la realitat i de les capacitats d'aquestes persones.

Es tracta d'una cursa oberta a tota la ciutadania, en la que no hi pot faltar el sector social, sanitari, les diferents institucions catalanes i per descomptat les persones amb paràlisi cerebral i altres discapacitats, així com familiars i amics.

La cursa disposa de 2 recorreguts (un de 5 km i l'altre d'1 km) que tindran com a sortida i arribada l'Avinguda Sant Ramon Nonat 15.

Inscripcions

Aquelles persones que estiguin interessades en participar poden fer la seva inscripció a través del web de l'entitat, a les entitats membres de la FEPCCAT o el mateix dia de la cursa. El preu és de 4 euros.

Vols participar com a voluntari/a?

L'organització necessita persones voluntàries, no només per cobrir diferents posicions el mateix dia de la cursa sinó també per poder realitzar el repartiment de samarretes durant els dos dies previs a la cursa. Si esteu interessats en participar-hi podeu fer la vostra sol·licitut omplint el següent formulari.

Més informació

Afegeix un comentari nou
2

Des de la residència Montserrat Betriu per a persones amb discapacitat intel·lectual ens posem en contacte amb vostès per a consultar el següent:

- Quin horari tindrà la cursa? A quina hora comença i fins a quina hora duren els actes?

- Els monitors acompanyants també paguen?

Molt agraït per la seva atenció:

Oriol Santamaria Pujol

Coordinador residència Montserrat Betriu

Bona tarda Oriol,

Per a dubtes i consultes podeu contactar amb l'entitat al telèfon 607 889 834 o bé a l'adreça electrònica admimonfepccat@gmail.com

Salutacions

Equip de xarxanet.org