Aparador de DINCAT, per la compra responsable

F Pere Tarrés

Aparador de DINCAT, per la compra responsable

F Pere Tarrés

Resum: 

L’aparador de DINCAT permet accedir als productes i serveis dels centres especials de treball i altres entitats que treballen amb persones amb discapacitat intel·lectual.

L’aparador de DINCAT es un nou portal web que permet accedir a centenars de productes i serveis de més de 100 centres especials de treball (CET) d'arreu de Catalunya i altres entitats que treballen amb persones amb discapacitat intel·lectual.

DINCAT, la impulsora de l'aparador, és una federació que agrupa més de 300 entitats sense ànim de lucre que defensen els drets i donen serveis a les persones amb discapacitat intel·lectual.

Com funciona l'Aparador?

Si feu un repàs pels diferents productes i serveis de l'Aparador podreu comprovar que hi ha de tot: bugaderia, impressió, regals d'empresa, confecció, càtering, senyalització, jardineria, neteges i molts més. Siguin quins siguin els serveis que necessita una empresa, es poden trobar a l'Aparador de Dincat. En entrar al portal, podeu buscar pel llistat de CET o per temàtiques els productes que més us interessin i després contactar directament amb les entitats.

Els Centres Especials de Treball (CET)

Els centres especials de treball (CET) són espais de treball dins d'empreses o d’associacions, fundacions o cooperatives, on hi treballen persones amb discapacitat intel·lectual. Aquestes persones, tot i la dificultat d’accedir al mercat laboral ordinari, tenen una elevada motivació i il·lusió per la seva feina. Els productes i serveis fets pels CET tenen diferents avantatges com ara l'elevada professionalitat, la cura pels detalls, la gran vocació de servei i sobretot el seu elevat valor social. Els CET permeten accedir al mercat de treball persones que, altrament, tindrien molt difícil tenir una feina fins l’empresa normalitzada. Els CET de DINCAT donen feina a més de 6.000 persones amb discapacitat intel·lectual.

L'aparador és una bona solució per a particulars i sobretot per a empreses ja que a part d'obtenir un bon servei fent compres responsables es pot explicar als clients, treballadors i entorn que es col·labora en la inclusió de persones amb discapacitat intel·lectual.

Afegeix un comentari nou