Celebra Sant Jordi amb la #FamíliaDrac de la Fundació IReS

FCVS
#FamiliaDrac dóna suport a famílies vulnerables que tenen dificultats amb la cura i educació dels seus infants. Font: Fundació IReS
#FamiliaDrac dóna suport a famílies vulnerables que tenen dificultats amb la cura i educació dels seus infants.
La llegenda ha estat il·lustrada pels infants del Casal En Família, projecte de la Fundació IReS Font: Fundació IReS
La llegenda ha estat il·lustrada pels infants del Casal En Família, projecte de la Fundació IReS
Imatge de la parada de Sant Jordi 2016 de la Fundació IReS  Font: Fundació IReS
Imatge del drac a la parada de Sant Jordi 2016

Celebra Sant Jordi amb la #FamíliaDrac de la Fundació IReS

FCVS

Resum: 

L’entitat celebra la Diada de Sant Jordi amb una rosa-conte per sensibilitzar sobre les situacions en què es troben molts infants i famílies a Catalunya.

La Fundació IReS, en col·laboració amb empreses i entitats catalanes, celebra la seva pròpia Diada de Sant Jordi amb la campanya solidària “Una rosa per una causa”, aquest any sota el lema #FamíliaDrac.

El diumenge 23 d’abril, el Majestic Hotel & Spa i la Fundació IReS oferiran roses-conte solidàries a canvi d’una donació econòmica voluntària a tothom que s’apropi a la seva parada (Passeig de Gràcia, 68). El drac estarà present a la parada per saludar a les famílies i també hi haurà un marc-photocall on poder fer-s’hi fotos per compartir-les després a les xarxes amb el hashtag #FamíliaDrac i ajudar a difondre la causa.

Aquest any, i després de l’èxit del conte #SalvemelDrac, l’entitat treu a la llum una altra publicació sota el títol "La llegenda de la #FamíliaDrac". La llegenda ha estat il·lustrada pels infants del Casal en Família, projecte destinatari de la recaptació de la campanya, que dóna suport a famílies vulnerables que tenen dificultats amb la cura i educació dels seus infants. Amb aquesta llegenda es busca sensibilitzar sobre les situacions en què es troben molts infants i famílies a Catalunya.

La peculiaritat del conte és que no disposa de la llegenda completa, i per llegir-la cal entrar a la web de la campanya. Entre tots els que hi accedeixin, el Majestic Hotel & Spa de Barcelona sortejarà una nit en una Suite.

La iniciativa ha comptat amb la col·laboració del Majestic Hotel & Spa i el taller floral Bouquet. La Facultat de Comunicació i Relacions Internacionals Blanquerna - URL també ha participat en la iniciativa mitjançant un concurs per definir el concepte de la campanya i el disseny dels materials.

Crida de voluntariat

La fundació ofereix l’opció de participar en la jornada com a voluntari o voluntària per tal d’ajudar a repartir les roses-conte davant l’hotel Majestic. Les persones que vulguin participar-hi hauran d’escriure a voluntariat@fundacioires.org.

Afegeix un comentari nou