Dincat dóna el tret de sortida a la campanya de captació de voluntariat “Això enganxa”

  • Flyer de la campanya de captació de voluntariat 2016. Font: Dincat.

    Flyer de la campanya de captació de voluntariat 2016. Font: Dincat.

  • Programa de l'acte d'inauguració de la campanya #Aixòenganxa. Font: Dincat.

    Programa de l'acte d'inauguració de la campanya #Aixòenganxa. Font: Dincat.

La campanya començarà el 27 d'octubre i consta de dos vídeos i un tríptic que es posaran a l'abast de totes les entitats interessades.  

Aquest any la campanya de captació de voluntariat, promoguda per Dincat, donarà el tret de sortida el 27 d'octubre amb un acte d'inauguració a l'Espai Francesa Bonnemaison (c/ Sant Pere més Baix, 7), a les 18:00h.

Sota el lema "Això enganxa", la campanya té per objectiu despertar l'interès perquè les persones s'apropin a les entitats i així conegui com poder implicar-se i participar activament realitzant accions voluntàries a les entitats federades de Dincat. Enguany la campanya consta de dos vídeos i un tríptic, que es posaran a l'abast de totes les entitats una vegada s'hagi portat a terme l'acte inaugural.  

L'esdeveniment començarà amb la presentació de la campanya per part de Cristina Herreros, responsable d'oci i voluntariat de Dincat, i anirà seguida d'una xerrada a càrrec d'Eduard Sala, coach i responsable d'acció social de Càritas Diocesana de Barcelona, sobre propostes per a la captació i incorporació del voluntariat a les entitats socials.

Seguidament, hi haurà una ponència dels protagonistes de la campanya, la Fundació Santa Teresa de Vendrell i Ayuda a la Infancia Sin Recursos (AIS), que han realitzat el material audiovisual del projecte. L'acte es donarà per acabat amb el comiat per part de Daniel Fernández, Angelita García i Xavier Orno.

Per tal d'assistir a l'acte, és imprescindible fer una inscripció prèvia a Olga Urrutia, membre de Dincat, indicant nom, cognoms, entitat i si s'és professional o voluntari. En el cas de ser membre d'una entitat, també s'ha d'especificar el nombre de tríptics que se sol·liciten.

Dincat agraeix l'impuls d'aquesta iniciativa a totes les entitats que han participat en la seva elaboració i demana ajuda a la seva difusió a través del hashtag #aixòenganxa.

Afegeix un comentari nou