Els Músics No Mengen, una gira musical a favor del Banc dels Aliments

FCVS
Logo de la gira.
El grup Pearson en concert.    Font: Altafulla Bloc
Calendari de concerts.

Els Músics No Mengen, una gira musical a favor del Banc dels Aliments

FCVS

Resum: 

El grup català Pearson engega una sèrie de concerts per tot el territori amb l'objectiu de recollir aliments per als més necessitats.

Música per una bona causa. El grup musical Pearson i el Banc dels Aliments van posar en marxa el passat 15 de gener a Girona una gira solidària que busca incidir en la situació actual del sector musical i cultural d’arreu del país fent soroll per una bona causa.

El projecte té com a objectius aconseguir 1000 quilos d'aliments per a les persones que més ho necessiten i, a la vegada, reflexionar sobre el valor que li donem a la cultura, sobre la importància que ha de tenir la cultura en la societat i sobre quin suport ha de tenir per part de les institucions i també dels ciutadans.

Pearson engega aquest projecte motivat per la situació actual de la cultura a Catalunya on la poca assistència de públic, la falta de suport a les sales, la falta d’un circuit estable i un 21% d’IVA abusiu, provoquen que la feina dels músics tingui molt poc valor. D’aquí sorgeix una reflexió:“És una molt bona opció promoure la cultura fent-la accessible a tothom mitjançant l’aportació d’aliments destinats als més necessitats de la nostra societat. Una acció social vehiculada mitjançant una reivindicació cultural i artística”.

Per aquesta raó, tots els concerts de la gira “Els músics no mengen” seran gratuïts. L’entrada s’intercanviarà per una bossa amb tres productes alimentaris de primera necessitat (llet, oli, cereals, llegums, conserves, arròs, pasta…) que aniran destinats al Banc dels Aliments.

La iniciativa, que girarà per Catalunya fins al proper mes de maig, comptarà amb el suport de nombrosos grups i artistes del panorama musical català com ara Glaucs, Anna Roig i l'Ombre de Ton Chien, Judith Neddermann, Andreu Rifé, 9Son, Cesc Freixes, IX, Eduard Gener, The Crab Apples, Patch, Enric Verdaguer, Morgat Morgat, Toni Xuclà i The Mamzelles.

Com puc assistir als concerts?

La gira Els Músics no Mengen passarà per Igualada, Sabadell, Barcelona, Sant Cugat, Girona, l’Hospitalet de Llobregat i Porqueres. Aquelles persones que estigueu interessades en assistir-hi, ja podeu reservar la vostra entrada enviant un correu electrònic a pearsonband@gmail.com indicant la localitat del concert al que voleu assistir, noms i cognom i el nombre d'entrades que voleu reservar. A l'assumpte cal que poseu: Concert MNM.

Recordeu que els concerts són de franc però cal portar tres aliments bàsics.

Afegeix un comentari nou
0