Quin salt, carai, quin salt!

  • Joves amb vocació de crear projectes empresarials!

    Joves amb vocació de crear projectes empresarials!

És el lema de la jornada que l'Escola Lliure el Sol organitza el proper 12 de desembre per promoure el cooperativisme entre el jovent.

Aquesta jornada, impulsada per la Direcció General de Joventut i l'Escola El Sol, en col·laboració amb Calidoscoop, vol ser el punt de trobada entre entitats juvenils que presten petits serveis o tenen joves amb vocació de crear projectes empresarials, per tal que coneguin com poden fer aquest salt i crear una empresa cooperativa.

Al llarg de tot el divendres 12 de desembre, des de les 9 del matí, se celebrarà aquesta trobada "Associacionisme juvenil, embrió del cooperativisme" amb el lema "Quin salt, carai quin salt!" i que tindrà lloc a la seu de la Direcció General de Joventut (C/Calàbria 147, Barcelona). Més informació a: Raimon Goberna (Telf.:93 481 73 83); correu: riamongoberna@escolaelsol.org

Les/els joves assistents aprendran quines eines fer servir per a impulsar projectes d’emprenedoria des de les associacions juvenils. També es donaran a  conèixer experiències d’èxit i s'explicarà com començar una cooperativa. Així mateix es presentarà una guia per a l’impuls de cooperatives des de les associacions i es farà un taller per endegar projectes empresarials.

Avui, l’associacionisme juvenil viu de prop la demanda de serveis especialitzats i de qualitat. Hi ha associacions que voldrien professionalitzar una part de la seva activitat, sense perdre l’origen voluntari i democràtic que les defineix. En aquest marc, la possibilitat de crear una cooperativa és ben real i útil, i és aquest l'eix principal de la jornada: ajudar aquest jovent a fer el salt, "carai, quin salt!"

Afegeix un comentari nou