Reivindicacions de les ONG als partits polítics perquè lluitin contra la pobresa

Avui dimecres 6 d’octubre a les 12 del migdia tindrà lloc al Col·legi de Periodistes de Catalunya un acte públic organitzat per la Confederació catalana d’ONG amb representants de partits polítics que respondran a les reivindicacions de les ONG recollides en el document Lluitar contra la pobresa a Catalunya i des de Catalunya: 10 propostes, 10 compromisos.

Les ONG ja fa temps que denuncien la inviabilitat del model econòmic actual i defineixen aquesta crisi com una oportunitat de transformació que cal utilitzar. Per això, aprofitant el context preelectoral i la imminència del 17 d’octubre, Dia internacional per a l’eradicació de la pobresa, volen reclamar als partits unes polítiques més responsables, socials i solidàries que contribueixin a l’eradicació de la pobresa aquí i arreu. Volen, també, demanar a la ciutadania la seva complicitat i suport.

El decàleg de les ONG catalanes, elaborat de manera consensuada i deliberada, es col·loca a l’agenda pública i política catalana per deixar clar què podem fer en una situació com l’actual, on més de 1.020 milions de persones passen gana, principalment en països i zones allunyades del parquet de les borses i de les oficines dels bancs i les institucions financeres, però també als nostres barris i als nostres carrers.

Més info: comunicacio@federacio.net

Afegeix un comentari nou