El concurs ‘Ruta para todos’ arriba a Barcelona

FCVS

El concurs ‘Ruta para todos’ arriba a Barcelona

FCVS

Resum: 

El projecte busca l’emprenedoria dels ciutadans per tal de crear rutes inclusives per descobrir la ciutat i accessibles per a totes les edats.

Ruta para todosés un projecte d’emprenedoria, inclusió social i oci a Barcelona dedicat a totes les famílies. Sortir a recórrer la ciutat amb nens moltes vegades no és fàcil per culpa de les barreres físiques i psicològiques. Per tant, el concurs té com a objectiu buscar i premiar els millors itineraris i plans d’oci què tinguin en compte totes aquestes condicions.

La idea va néixer de la unió de Mammaproof, referent a Barcelona per a l'oci en família, i Lazzum, plataforma d'activitats d'oci i turisme creatiu i inclusiu. A més, ‘Ruta para todos’ compta amb el patrocini de Font Vella que sempre s’ha caracteritzat per la seva voluntat de transmetre valors d’un estil de vida saludable.

Totes les rutes han de comptar amb una activitat a desenvolupar durant el recorregut o bé, que es portin a terme en una localització concreta de la capital catalana i han de tenir una durada màxima de 2 hores i mitjà amb parades per carregar energies. Un dels requisits indispensable per aquest concurs és pensar una ruta que sigui accessible per a totes les edats i orientada a motivar als més petits. Han de ser activitats pensades per a gaudir amb tots els integrants d’una família i sobretot pensant en els possibles impediments de mobilitat o infraestructures que es puguin trobar en els desplaçaments.

Els itineraris poden estar separats en tres categories: rutes que plasmin un barri, una història...de l’entorn més pròxim de la família, rutes que promoguin hàbits saludables de vida tant d’alimentació com d’exercici físic i recorreguts orientats al descobriment sensorial de l’entorn.

Fins al dia 22 d’abril estan obertes les inscripcions per tal de presentar la idea al jurat i que aquest, seleccionin els 12 finalistes que tindran l’oportunitat de formar les seves rutes amb l’ajuda dels organitzadors del concurs. El 20 de maig, es decidiran quines tres rutes són les millors i es començaran a comercialitzar amb el segell de Mammaproof a la plataforma de Lazzum. Per tal de presentar la idea s’ha d’accedir al formulari que es troba al web.

Afegeix un comentari nou