Voluntari per una nit. Participa a la "Diagnosi de persones de carrer"

  • Una persona dormint al carrrer

    Una persona dormint al carrrer

El proper dimarts 8 de novembre, la Xarxa d’Atenció a Persones Sense Llar de la ciutat de Barcelona (XAPSLL) realitzarà el “Diagnosi de persones de carrer 2011”. Es tracta d’un recompte nocturn de persones al carrer que serà possible gràcies al suport de voluntaris. Si vols, t'hi pots apuntar!

Diferents equips de voluntaris es distribuiran per tota la ciutat de Barcelona la nit del 8 de novembre per tal de recollir dades sobre quantes persones hi pernocten aquella nit. L'objectiu és fer una Diagnosi de persones de carrer. 

 

Ja es va realitzar aquesta mateixa acció l’any 2008, i amb aquesta nova edició es vol tenir una idea de l’evolució, per a fer un informe posterior que combinarà aquesta informació junt amb les dades recollides els darrers anys des de les entitats i institucions municipals sobre l’ús dels diferents recursos i centres.

 

El Diagnosi de persones al carrer 2011 està obert a totes aquelles persones que estiguin interessades en col·laborar aquella nit. El que demanem als que vulguin participar és:

  • Assistir a una reunió formativa uns dies abans de la nit del recompte (ja concretarem dates més endavant als inscrits)
  • Assistir a la reunió prèvia la mateixa nit del 8 amb tots els voluntaris i coordinadors
  • Participar en el recompte aquella nit després de la reunió (en principi de 23:30 a 2:00) amb l’equip de 4-5 persones i a la zona que se us hagi assignat
  • I, sobretot, tenir ganes i interès per a participar en una iniciativa com aquesta.

Si voleu formar-ne part, podeu visitar la pàgina www.diagnosi2011.org, on trobareu més informació i el formulari a través del qual s’han d’inscriure tots els participants. Només cal que ens envieu les vostres dades i ja us comunicaríem més endavant la zona assignada, la data per la formació i l’equip amb el que estareu aquella nit.

Lògicament, ho podeu distribuir a aquells que creieu que els pugui interessar participar, i aprofito per a disculpar-me si aquesta informació us ha arribat també per altres vies. El que sí us demanem és que si voleu ser voluntari envieu el formulari el més aviat possible.

Si teniu consultes concretes i voleu informació complementària que no apareix a la pàgina web, podeu contactar a: Maria Sureda, coordinacio@diagnosi2011.org o 608072789.

Moltes gràcies a tots i totes!!!

Afegeix un comentari nou