logotip xarxanet

Finançament

Dimecres, 3 de juliol de 2019 - Num. 327 Butlletins anteriors
L'Impost de Societats es pot declarar des de l'1 de juliol. Font: Unsplash. Font: Unsplash El model 200 és amb el qual es declara l'Impost de Societats. Font: Microdata. Font: Microdata
El 0,7% de l’Impost de Societats ja es pot destinar a finalitats socials L’Impost de Societats es pot presentar fins al 25 de juliol

La casella es podrà marcar per primer cop a partir de l’1 de juliol sense que suposi cap despesa extra per a les entitats.

Les entitats que volen domiciliar el pagament ho poden fer fins al 20 de juliol, encara que sigui dissabte.

Últimes convocatòries
punt vermell Subvencions a projectes per a la reinserció i rehabilitació de persones internades en centres penitenciaris i alliberades condicionals 2019

El Departament de Justícia convoca subvencions a entitats sense ànim de lucre per a la realització de projectes orientats a la reinserció i rehabilitació de persones internades en centres penitenciaris i alliberades condicionals.

Convocant: Generalitat de Catalunya. Departament de Justícia
Termini: 04/06/2019 - 03/07/2019

Més informació

punt vermell Convocatòria de Propostes - L'Esport com a eina 'integració i inclusió social dels refugiats - EAC/S20/2019

La Comissió Europea obre convocatòria de propostes dirigida a donar suport a projectes esportius dedicats a la integració de les persones refugiades.

Convocant: Comissió Europea
Termini: 04/06/2019 - 04/07/2019

Més informació

punt vermell Subvencions al foment de la cultura religiosa en la societat catalana 2019

El Departament de Justícia convoca subvencions per a actuacions destinades a fomentar la cultura religiosa en la societat catalana, promoure el diàleg interreligiós com a eina per a la convivència i difondre la realitat i l'actualitat religiosa.

Convocant: Generalitat de Catalunya. Departament de Justícia
Termini: 20/06/2019 - 05/07/2019

Més informació

punt vermell 4a edició del Premi boboli Suma

Boboli convoca la quarta edició del Premi boboli suma, adreçat a totes les entitats sense ànim de lucre que contribueixen a garantir el dret a la salut i l'oci inclusiu adequat per a infants entre els 0 i 12 anys.

Convocant: Boboli
Termini: 20/05/2019 - 10/07/2019

Més informació

punt vermell Subvencions per adquirir maquinari vinculat a projectes d'innovació social digital per part dels centres de la Xarxa Punt TIC de Catalunya 2019

El Departament de Polítiques Digitals i Administració Pública convoca subvencions per adquirir maquinari vinculat a projectes i activitats d'innovació social digital i col·laborativa per part dels centres de la Xarxa Punt TIC de Catalunya.

Convocant: Generalitat de Catalunya. Departament de Polítiques Digitals i Administració Pública
Termini: 14/05/2019 - 15/07/2019

Més informació

punt vermell Subvencions a les Confederacions i Federacions d'associacions de pares i mares d'alumnes 2019

El Ministerio de Educación y Formación Profesional convoca subvencions per al finançament de les activitats realitzades per les Confederacions i Federacions d'associacions de pares i mares d'alumnes.

Convocant: Ministerio de Educación y Formación Profesional
Termini: 25/06/2019 - 15/07/2019

Més informació

punt vermell Subvencions per a la prevenció i tractament de les drogodependències 2019

El Departament de Salut convoca subvencions a entitats privades sense afany de lucre que desenvolupin actuacions vinculades a la prevenció i el tractament de les drogodependències.

Convocant: Generalitat de Catalunya. Departament de Salut
Termini: 22/06/2019 - 15/07/2019

Més informació

punt vermell Subvencions per a la prevenció de la infecció per VIH/sida 2019

El Departament de Salut convoca subvencions a entitats privades sense afany de lucre que desenvolupin actuacions en l’àmbit de la salut vinculades a la prevenció de la infecció per VIH/sida.

Convocant: Generalitat de Catalunya. Departament de Salut
Termini: 22/06/2019 - 15/07/2019

Més informació

punt vermell Premis cermi.es 2019

El CERMI convoca una nova edició dels seus premis que volen reconèixer la tasca realitzada per persones i entitats més compromesos de la societat a favor dels drets, la participació comunitària, la inclusió i el benestar de les persones amb discapacitat i les seves famílies.

Convocant: Comité Español de Representantes de Personas con Discapacidad (CERMI)
Termini: 25/03/2019 - 15/07/2019

Més informació

punt vermell Besòs Premi Cooperatiu

L'Ateneu Cooperatiu del Barcelonès Nord i la Xarxa d’Ateneus de Catalunya (XAC) han engegat Besòs Premi Cooperatiu, un certamen amb que volen premiar la millor cooperativa de Santa Coloma, Badalona i Sant Adrià.

Convocant: Ateneu Cooperatiu del Barcelonès Nord i Xarxa d’Ateneus de Catalunya (XAC)
Termini: 10/05/2019 - 15/07/2019

Més informació

punt vermell Subvencions del Instituto de la Mujer al moviment associatiu i fundacional d'àmbit estatal 2019

Des del Instituto de la Mujer es convoquen subvencions destinades al manteniment i funcionament, tant de les instal·lacions i seus com de la pròpia activitat ordinària, del moviment associatiu i fundacional d'àmbit estatal vinculat a la seva àrea de competència.

Convocant: Ministerio de la Presidencia, Relaciones con las Cortes e Igualdad. Instituto de la Mujer
Termini: 29/06/2019 - 16/07/2019

Més informació

punt vermell Ajuts Obertament a projectes antiestigma 2019

Obertament engega la tercera edició dels seus ajuts anuals per a projectes locals d'entitats que tinguin com a objectiu millorar les actituds i els comportaments vers les persones amb problemàtica de salut mental.

Convocant: Obertament
Termini: 20/06/2019 - 31/07/2019

Més informació

punt vermell I Premi Catalunya d'Investigació sobre Malalties Visuals

L'Associació Discapacitat Visual Catalunya convoca la primera edició d'aquest premi dirigit a equips d'investigació en malalties visuals de Catalunya.

Convocant: Associació Discapacitat Visual Catalunya B1 + B2 + B3
Termini: 06/05/2019 - 31/07/2019

Més informació

punt vermell XXIII Premis de Prevenció d’Incendis Forestals de la Diputació de Barcelona 2019

La Diputació de Barcelona, a través de la Gerència de Serveis d'Espais Naturals, convoca la vint-i-tresena edició dels premis de prevenció d'incendis forestals adreçats a les Agrupacions de Defensa Forestal (ADF) que actuen en municipis de l’àmbit de la demarcació de Barcelona.

Convocant: Diputació de Barcelona. Gerència de Serveis d'Espais Naturals
Termini: 13/06/2019 - 30/08/2019

Més informació

punt vermell Subvencions a les cooperatives agràries de l'àmbit del Parc Agrari del Baix Llobregat 2019

El Consorci del Parc Agrari del Baix Llobregat obre subvencions per a per a les cooperatives agràries i altres entitats agràries sense finalitat de lucre que actuïn total o majoritàriament dins l’àmbit del Parc Agrari del Baix Llobregat i la seva zona d'influència, per a la millora dels processos de producció, transformació, comercialització i gestió de serveis en el sector agrari.

Convocant: Consorci del Parc Agrari del Baix Llobregat 
Termini: 13/06/2019 - 30/09/2019

Més informació

Cerca el teu finançament lupa
Més premis
Més subvencions
Més beques
Calendari de convocatòries de finançament anuals Banner Assessorament Banner Twitter Banner nonprofit
El Programa es basa en la Guia per impulsar la Governança Democràtica a les organitzacions del Tercer Sector Social. Font: Unsplash. Font: Font: Unsplash.
Nova convocatòria del programa d’acompanyament a la millora de la Governança Democràtica

La convocatòria seleccionarà cinc organitzacions del Tercer Sector Social per enfortir el sector no lucratiu de serveis socials i d’atenció a les persones a través de la promoció de models de gestió propis de l’Economia Social.

Imatge de la inauguració del nou local de Viu Autisme. Font: Girona Notícies
Gaudeix d'un estiu solidari i 'teactiu' amb Viu Autisme

L’entitat ofereix un pati obert amb activitats dirigides a tothom, les tardes dels dimarts i dijous, i una arrossada solidària el proper 21 de juliol a Platja d’Aro.

Torna la II edició de l’espectacle benèfic de dansa ‘Girona en moviment’

El festival tindrà lloc del 4 al 7 de juliol i oferirà espectacles de primer nivell per recollir fons a favor de la lluita contra el càncer.

Cursa i caminada nocturna de La Granada

El proper dissabte 20 de juliol Solidaris Runners i Càritas organitzen la Cursa i Caminada Nocturna de La Granada amb l'objectiu de recaptar fons pel Banc d’Aliments i el Projecte Igualtat d’Oportunitats del propi municipi, per no tenir cap infant sense colònies, sortides ni natació per motius econòmics.

Xarxanet.org és un projecte de Entitats promotores
logo generalitat
Licencia de Creative Commons

Suport Tercer Sector – Fundesplai
Fundació Pere Tarrés
LaviniaNext
Colectic
Federació Catalana del Voluntariat Social

Minyons Escoltes i Guies de Catalunya
TOTHOMweb

Alta | Baixa | Contacte | Avís legal

Avís legal: D’acord amb l’article 17.1 de la Llei 19/2014, la ©Generalitat de Catalunya permet la reutilització dels continguts i de les dades sempre que se'n citi la font i la data d'actualització i que no es desnaturalitzi la informació (article 8 de la Llei 37/2007) i també que no es contradigui amb una llicència específica. Si l'adreça de correu que informeu al donar-vos d'alta deixa d'estar activa us donarem de baixa a la base de dades.
Aquest butlletí és una iniciativa del Departament de Treball, Afers Socials i Famílies de la Generalitat de Catalunya, coeditat amb la Fundació Pere Tarrés.