logotip xarxanet

Finançament

Dimecres, 22 de juliol de 2020 - Num. 382 Butlletins anteriors
Premis al Voluntariat de la Fundación Telefónica 2020 Convocats els Premis Ateneus 2020
Premis al Voluntariat de la Fundación Telefónica 2020 Convocats els Premis Ateneus 2020

En aquesta nova edició, la Fundación Telefónica vol reconèixer iniciatives i projectes de voluntariat que hagin sorgit amb l'objectiu de donar resposta a les conseqüències provocades per la Covid-19.

La Federació d’Ateneus de Catalunya convoca la 31a edició dels seus premis anuals que volen reconèixer la creativitat, l’originalitat, la qualitat i l’esforç que fan les diferents associacions culturals, les persones i les empreses del país per promoure la cultura i l’associacionisme cultural.

Últimes convocatòries
punt vermell Subvencions de l'Ajuntament de Barcelona a entitats i associacions sense ànim de lucre, per al control i la gestió de la població de les colònies de gats de la ciutat 2020

L'Institut Municipal del Paisatge Urbà i la Qualitat de Vida de l'Ajuntament de Barcelona convoca subvencions destinades al desenvolupament de les tasques de control i gestió de la població de les colònies de gats urbans.

Convocant: Ajuntament de Barcelona. Institut Municipal del Paisatge Urbà i la Qualitat de Vida
Termini: 02/07/2020 - 28/07/2020

Més informació

punt vermell Subvencions a festivals de música d'alt interès cultural 2020

L'Institut Català de les Empreses Culturals convoca subvencions per tal de donar suport a la preparació i realització de festivals de música de caràcter professional d'alt interès cultural.

Convocant: Generalitat de Catalunya. Institut Català de les Empreses Culturals
Termini: 14/07/2020 - 28/07/2020

Més informació

punt vermell Subvencions a les entitats ciutadanes de Tarragona 2020

L'Ajuntament de Tarragona convoca subvencions adreçades a les associacions i entitats ciutadanes sense ànim de lucre de la ciutat.

Convocant: Ajuntament de Tarragona
Termini: 10/07/2020 - 29/07/2020

Més informació

punt vermell Subvencions a entitats sense ànim de lucre de Vilafranca del Penedès que programin activitats d'intrès públic en el camp medi ambient 2020

L'Ajuntament de Vilafranca del Penedès convoca subvencions per a entitats i persones físiques sense ànim de lucre que programin activitats d’interès públic local en l’àmbit del medi ambient durant el període comprès entre l’1 de gener i el 31 de desembre de 2020.

Convocant: Ajuntament de Vilafranca del Penedès
Termini: 17/06/2020 - 29/07/2020

Més informació

punt vermell Subvencions de la Diputació de Barcelona a favor d'entitats sense finalitat de lucre que gestionen habitatges d'inserció social 2020

La Gerència de Serveis de Benestar Social de la Diputació de Barcelona convoca subvencions per finançar les entitats que gestionen habitatges d’inserció social que tenen com a finalitat acollir en un habitatge digne a persones en situació d’exclusió social o en risc.

Convocant: Diputació de Barcelona. Gerència de Serveis de Benestar Social
Termini: 09/07/2020 - 29/07/2020

Més informació

punt vermell Subvencions del Departament de Treball, Afers Socials i Famílies per al desenvolupament del programa Consolida't, de suport al treball autònom a Catalunya 2020

En el marc del Decret llei 16/2020, de 5 de maig, de mesures urgents complementàries en matèria de transparència, ajuts de caràcter social, contractació i mobilitat per fer front a la COVID-19, el Departament de Treball, Afers Socials i Famílies convoca subvencions a entitats i empreses per a la realització del programa Consolida't , de suport a la consolidació, l'enfortiment i la reinvenció del treball autònom.

Convocant: Generalitat de Catalunya. Departament de Treball, Afers Socials i Famílies
Termini: 07/07/2020 - 30/07/2020

Més informació

punt vermell Premis Educaweb d'Orientació Acadèmica i Professional 2020

Educaweb engega la tretzena edició dels seus premis anuals que volen posar en valor la tasca dels i les professionals de l'orientació acadèmica i professional.

Convocant: Educaweb
Termini: 18/05/2020 - 31/07/2020

Més informació

punt vermell Subvencions a projectes d'activitats commemoratives, de recerca i de difusió de la memòria democràtica 2020

El Memorial Democràtic convoca subvencions per donar suport a activitats culturals, commemoratives, pedagògiques, de recerca i de difusió de la memòria democràtica, relacionades amb la temàtica pròpia de la institució (la Segona República, la Guerra Civil, l'exili, la deportació, la repressió, la resistència i la construcció de la societat democràtica) vinculades a Catalunya. 

Convocant: Memorial Democràtic
Termini: 07/07/2020 - 31/07/2020

Més informació

punt vermell SOS Cultura | Ajuts de la Fundació Carulla a la creació i la participació cultural

SOS Cultura és un programa extraordinari d’ajuts de la Fundació Carulla per donar suport als i les creadores culturals i fer possibles nous projectes que donin resposta als efectes provocats per la pandèmia de la Covid-19.

Convocant: Fundació Carulla
Termini: 17/07/2020 - 31/08/2020

Més informació

punt vermell Subvencions a associacions de famílies acollidores/adoptives i de persones acollides/adoptades 2020

L'Institut Català de l'Acolliment i de l'Adopció convoca subvencions per a la realització de jornades, activitats i formació a associacions de famílies acollidores amb infants acollits en família aliena, tutelats per la Generalitat de Catalunya, associacions de famílies adoptives d'infants adoptats a Catalunya o a altres països i associacions de persones que han estat acollides o adoptades en família aliena.

Convocant: Institut Català de l'Acolliment i de l'Adopció
Termini: 11/07/2020 - 10/09/2020

Més informació

punt vermell Premis AEF 2020

La Asociación Española de Fundaciones (AEF) engega els seus premis anuals per tal de reconèixer la tasca de les persones o fundacions les actuacions de les quals siguin un exemple dels valors o actituds que inspiren el sector fundacional i fer-los atractius per a la societat i amb impacte en l'interès general i el bé comú.

Convocant: Asociación Española de Fundaciones (AEF)
Termini: 29/05/2020 - 30/09/2020

Més informació

punt vermell Premis al foment de l'ocupació Josep M. Piñol 2020

Acció Solidària Contra l'Atur convoca la vint-i-tresena edició dels Premis Piñol que volen reconèixer la innovació i la trajectòria de les entitats i empreses que treballen a favor de crear o consolidar ocupació.

Convocant: Acció Solidària Contra l'Atur
Termini: 10/07/2020 - 30/09/2020

Més informació

punt vermell Premis al Voluntariat de la Fundación Telefónica 2020

En aquesta nova edició, la Fundación Telefónica vol reconèixer iniciatives i projectes de voluntariat que hagin sorgit amb l'objectiu de donar resposta a les conseqüències provocades per la Covid-19.

Convocant: Fundación Telefónica
Termini: 06/07/2020 - 02/10/2020

Més informació

punt vermell Subvencions de la Fundación Pluralismo y Convivencia | Línia 3 – Promoció del coneixement de la diversitat religiosa 2020

La Fundación Pluralismo y Convivencia obre convocatòria d'ajuts per a la realització d'activitats adreçades a promoure el coneixement de la diversitat religiosa en un marc de diàleg, foment de la convivència i lluita contra la intolerància i el discurs d'odi.

Convocant: Fundación Pluralismo y Convivencia (FPyC)
Termini: 03/07/2020 - 09/10/2020

Més informació

punt vermell Convocats els Premis Ateneus 2020

La Federació d’Ateneus de Catalunya convoca la 31a edició dels seus premis anuals que volen reconèixer la creativitat, l’originalitat, la qualitat i l’esforç que fan les diferents associacions culturals, les persones i les empreses del país per promoure la cultura i l’associacionisme cultural.

Convocant: Federació d’Ateneus de Catalunya
Termini: 15/06/2020 - 01/11/2020

Més informació

Cerca el teu finançament lupa
Més premis
Més subvencions
Més beques
Calendari de convocatòries de finançament anuals Banner Assessorament Banner Twitter Banner nonprofit
6,7 milions de persones ja han entrat al simulador en línia del Ministeri d’Inclusió per saber si poden accedir a l’ingrés. Font: Unsplash. Font: Font: Unsplash.
Col·lapsat el cobrament de l’Ingrés Mínim Vital

Arran de la crisi sanitària i l’augment de la pobresa les peticions de l’ajuda s’han increment i els municipis i les entitats no donen l'abast.

Júlia Granell i Elisabet Puigdollers són les impulsores d'Obliqües. Font: Obliqües
Cada cop més entitats busquen assessorament per fer processos de transformació

Obliqües - Consultoria Feminista fa aquest tipus d'acompanyaments. Les seves impulsores, Júlia Granell i Elisabet Puigdollers, ens expliquen que ha augmentat la demanda, perquè hi ha més consciència.

 Jordi Rojas, representant de l'AESCAT  Font: Jordi Rojas
Jordi Rojas: "Cal reorientar el sistema econòmic cap una economia per la vida"

Parlem amb un representant de l'AESCAT, sobre la proposta de l’Economia Social i Solidària catalana d’un Pacte per una Economia per la Vida i les conseqüències socioeconòmiques i sanitàries de la COVID-19.

El projecte comptarà amb aportacions externes de l'Ajuntament de Barcelona, del Fons Català de Cooperació. Font: ACAPS. Font: Font: ACAPS.
ACAPS contra els efectes de la Covid-19 als campaments de refugiats

L’entitat pretén proporcionar alimentació bàsica durant els mesos d’estiu a totes les famílies sahrauís.

Xarxanet.org és un projecte de Entitats promotores
logo generalitat
Licencia de Creative Commons

Suport Tercer Sector – Fundesplai
Fundació Pere Tarrés
LaviniaNext
Colectic
Federació Catalana del Voluntariat Social

Minyons Escoltes i Guies de Catalunya
TOTHOMweb

Alta | Baixa | Contacte | Avís legal

Avís legal: D’acord amb l’article 17.1 de la Llei 19/2014, la ©Generalitat de Catalunya permet la reutilització dels continguts i de les dades sempre que se'n citi la font i la data d'actualització i que no es desnaturalitzi la informació (article 8 de la Llei 37/2007) i també que no es contradigui amb una llicència específica. Si l'adreça de correu que informeu al donar-vos d'alta deixa d'estar activa us donarem de baixa a la base de dades.
Aquest butlletí és una iniciativa del Departament de Treball, Afers Socials i Famílies de la Generalitat de Catalunya, coeditat amb la Fundació Pere Tarrés.