logotip xarxanet

Finançament

Dimecres, 29 de juliol de 2020 - Num. 383 Butlletins anteriors
Carles Viñas, coordinador de l'àrea de coneixement de Torre Jussana. Font: C. V. Font: C. V.  Font: Dylan Gillis
Carles Viñas: “Cal flexibilitzar quotes perquè cap persona se senti expulsada per no poder pagar-les” 9 principis de transparència i bones pràctiques

El coordinador de l’àrea de coneixement de Torre Jussana considera que el gran repte de les entitats en la nova normalitat és el de trobar altres vies de finançament que compensin la davallada de recursos propis tradicionals.

Es tracta de recomanacions que donen resposta a les exigències d'informació per part de donants a l'hora de col·laborar amb les entitats.

Últimes convocatòries
punt vermell Subvencions de l'AECID a accions de cooperació al desenvolupament en l'àmbit de la innovació 2020

L'AECID convoca subvencions per finançar projectes que abordin problemes socials econòmics, mediambientals i de desenvolupament de l'agenda 2030 per al desenvolupament sostenible, en el marc de l'Estratègia de la Cooperació Espanyola de lluita contra la COVID-19.

Convocant: Ministerio de Asuntos Exteriores, Unión Europea y Cooperación. Agencia Española de Cooperación Internacional para el Desarrollo (AECID)
Termini: 14/07/2020 - 05/08/2020

Més informació

punt vermell Subvencions per a la realització d'activitats dirigides a la divulgació, promoció i protecció dels drets humans 2020

El Ministerio de Asuntos Exteriores, Unión Europea y Cooperación convoca subvencions per a la realització de projectes que contribueixin al desenvolupament, la millora del coneixement i l'enfortiment dels drets humans.

Convocant: Ministerio de Asuntos Exteriores, Unión Europea y Cooperación
Termini: 17/07/2020 - 06/08/2020

Més informació

punt vermell Ajuts a projectes d'entitats veïnals de Lleida 2020

L'Ajuntament de Lleida convoca subvencions amb l'objectiu d'incrementar la cohesió de les entitats veïnals a través de la realització de projectes conjunts, el foment de la participació ciutadana, el desenvolupament dels espais culturals, la realització de projectes participatius, facilitar el coneixement i la convivència harmònica de cultures plurals i diverses.

Convocant: Ajuntament de Lleida
Termini: 07/07/2020 - 06/08/2020

Més informació

punt vermell Subvencions del Programa de foment del parc d'habitatges de lloguer o cessió d'ús, pel qual es regula el Pla estatal d'habitatge 2018-2021

L'Agència de l'Habitatge de Catalunya convoca subvencions del programa de foment del parc d'habitatges de lloguer o cessió d'ús del Reial decret 106/2018, de 9 de març, pel que es regula el Pla estatal d'habitatge 2018-2021.

Convocant: Generalitat de Catalunya. Agència de l'Habitatge de Catalunya
Termini: 23/07/2020 - 07/08/2020

Més informació

punt vermell Subvencions per a projectes d'entitats de Tarragona en l'àmbit de la discapacitat. Modalitat I. 2020

L'Ajuntament de Tarragona convoca subvencions per a la realització d’activitats i projectes socials relacionats amb la millora de la qualitat de vida, el foment de la igualtat d’oportunitats, la inclusió, la participació i la formació de les persones amb discapacitat i les seves famílies.

Convocant: Ajuntament de Tarragona
Termini: 08/07/2020 - 07/08/2020

Més informació

punt vermell Subvencions per al desenvolupament d'espais de recerca de feina en l'àmbit de l'orientació per a l'ocupació (SOC – ESPAIS) 2020

El Servei Públic d'Ocupació de Catalunya convoca subvencions per al desenvolupament d'espais de recerca de feina en l'àmbit de l'orientació per a l'ocupació.

Convocant: Servei Públic d'Ocupació de Catalunya
Termini: 28/07/2020 - 08/08/2020

Més informació

punt vermell Ajuts excepcionals a la dansa, la lírica i la música 2020

El Ministerio de Cultura y Deporte convoca subvencions excepcionals a la dansa, la lírica i la música com a conseqüència de l'impacte negatiu de la crisi sanitària de la COVID-19.

Convocant: Ministerio de Cultura y Deporte
Termini: 23/07/2020 - 08/08/2020

Més informació

punt vermell Subvencions a la promoció del treball autònom, l'economia i la responsabilitat social de les empreses 2020

El Ministerio de Trabajo, Migraciones y Seguridad Social obre convocatòria de subvencions tant per a la realització d'activitats com per a les despeses de funcionament que comporti la promoció del treball autònom, l'economia i la responsabilitat social de les empreses.

Convocant: Ministerio de Trabajo, Migraciones y Seguridad Social
Termini: 18/07/2020 - 08/08/2020

Més informació

punt vermell Ajuts per compensar AMPA i empreses pel tancament de menjadors escolars pel SARS-CoV-2

El Departament d'Educació convoca ajuts, en forma de prestació econòmica única, destinats a les associacions de mares i pares d'alumnes (AMPA).

Convocant: Generalitat de Catalunya. Departament d'Educació
Termini: 18/07/2020 - 14/08/2020

Més informació

punt vermell SOS Cultura | Ajuts de la Fundació Carulla a la creació i la participació cultural

SOS Cultura és un programa extraordinari d’ajuts de la Fundació Carulla per donar suport als i les creadores culturals i fer possibles nous projectes que donin resposta als efectes provocats per la pandèmia de la Covid-19.

Convocant: Fundació Carulla
Termini: 17/07/2020 - 31/08/2020

Més informació

punt vermell Premis AEF 2020

La Asociación Española de Fundaciones (AEF) engega els seus premis anuals per tal de reconèixer la tasca de les persones o fundacions les actuacions de les quals siguin un exemple dels valors o actituds que inspiren el sector fundacional i fer-los atractius per a la societat i amb impacte en l'interès general i el bé comú.

Convocant: Asociación Española de Fundaciones (AEF)
Termini: 29/05/2020 - 30/09/2020

Més informació

punt vermell Premis al foment de l'ocupació Josep M. Piñol 2020

Acció Solidària Contra l'Atur convoca la vint-i-tresena edició dels Premis Piñol que volen reconèixer la innovació i la trajectòria de les entitats i empreses que treballen a favor de crear o consolidar ocupació.

Convocant: Acció Solidària Contra l'Atur
Termini: 10/07/2020 - 30/09/2020

Més informació

punt vermell Premis al Voluntariat de la Fundación Telefónica 2020

En aquesta nova edició, la Fundación Telefónica vol reconèixer iniciatives i projectes de voluntariat que hagin sorgit amb l'objectiu de donar resposta a les conseqüències provocades per la Covid-19.

Convocant: Fundación Telefónica
Termini: 06/07/2020 - 02/10/2020

Més informació

punt vermell Subvencions de la Fundación Pluralismo y Convivencia | Línia 3 – Promoció del coneixement de la diversitat religiosa 2020

La Fundación Pluralismo y Convivencia obre convocatòria d'ajuts per a la realització d'activitats adreçades a promoure el coneixement de la diversitat religiosa en un marc de diàleg, foment de la convivència i lluita contra la intolerància i el discurs d'odi.

Convocant: Fundación Pluralismo y Convivencia (FPyC)
Termini: 03/07/2020 - 09/10/2020

Més informació

punt vermell Convocats els Premis Ateneus 2020

La Federació d’Ateneus de Catalunya convoca la 31a edició dels seus premis anuals que volen reconèixer la creativitat, l’originalitat, la qualitat i l’esforç que fan les diferents associacions culturals, les persones i les empreses del país per promoure la cultura i l’associacionisme cultural.

Convocant: Federació d’Ateneus de Catalunya
Termini: 15/06/2020 - 01/11/2020

Més informació

Cerca el teu finançament lupa
Més premis
Més subvencions
Més beques
Calendari de convocatòries de finançament anuals Banner Assessorament Banner Twitter Banner nonprofit
#JOETVEIG ha sigut la primera iniciativa de captació de fons que ha engegat l'Associació Benestar i Desenvolupament  Font: ABD.
La campanya #JoEtVeig segueix donant suport als confinaments invisibles

L'Associació Benestar i Desenvolupament continua la crida a la col·laboració per a les famílies en situació d'emergència i pobresa a causa del coronavirus.

Xamfrà fa tallers artístics en horari lectiu i no lectiu en centres educatius amb realitats socials complexes. Font: Xamfrà
Xamfrà busca fons perquè nens i nenes tinguin accés a la pràctica artística

El centre de música, dansa i escena per a la inclusió social ha llançat la campanya #SOSXamfrà, amb l'objectiu d'aconseguir aportacions econòmiques.

Persones vinculades amb els projectes parlen als vídeos sobre el que s’ha aconseguit gràcies a la col·laboració dels ajuntaments socis. Font: Fons Català de Cooperació al Desenvolupament
Campanya 'Solidaritat a Fons' per reivindicar la cooperació municipalista en la lluita contra la Covid-19

El Fons Català de Cooperació al Desenvolupament publica un seguit de vídeos que s’han elaborat als territoris on es desenvolupen alguns dels projectes de l'entitat.

La Fundació Mi Grano de Arena ha modificat la web per potenciar la solidaritat. Imatge de maxually. Llicència d'ús CC BY-NC 2.0 Font: maxually. Llicència d'ús CC BY-NC 2.0
Mi Grano de Arena es converteix en un ‘Market Place’ de solidaritat

Mi Grano de Arena ha modificat la seva pàgina web per potenciar noves funcionalitats. Aquestes noves funcionalitats permeten noves opcions a persones donants i entitats i ONG.

Xarxanet.org és un projecte de Entitats promotores
logo generalitat
Licencia de Creative Commons

Suport Tercer Sector – Fundesplai
Fundació Pere Tarrés
LaviniaNext
Colectic
Federació Catalana del Voluntariat Social

Minyons Escoltes i Guies de Catalunya
TOTHOMweb

Alta | Baixa | Contacte | Avís legal

Avís legal: D’acord amb l’article 17.1 de la Llei 19/2014, la ©Generalitat de Catalunya permet la reutilització dels continguts i de les dades sempre que se'n citi la font i la data d'actualització i que no es desnaturalitzi la informació (article 8 de la Llei 37/2007) i també que no es contradigui amb una llicència específica. Si l'adreça de correu que informeu al donar-vos d'alta deixa d'estar activa us donarem de baixa a la base de dades.
Aquest butlletí és una iniciativa del Departament de Treball, Afers Socials i Famílies de la Generalitat de Catalunya, coeditat amb la Fundació Pere Tarrés.