logotip xarxanet

Finançament

Dimecres, 21 d'octubre de 2020 - Num. 395 Butlletins anteriors
Les entitats financeres no subministren a les seves ESFL clientes les dades de les persones donants inferiors a 1.000€. Font: Unsplash. Font: Font: Unsplash. La Generalitat ha canviat la forma de presentar els comptes de les associacions DUP catalanes. Font: Unsplash. Font: Unsplash
Llei 10/2010: com prevenir el blanqueig de capitals a les entitats Com presentar via online els comptes anuals de les associacions catalanes d’utilitat pública?

La normativa defineix quan s’han d’identificar les persones que aporten fons o reben recursos de les fundacions i associacions.

Les entitats han de tenir en compte que la Generalitat ha canviat la forma del tràmit, que fins ara era exclusivament presencial i ara ha passat a ser telemàtic.

Últimes convocatòries
punt vermell Subvencions per a projectes de promoció del Servei d’Educació de l’Ajuntament de Lleida 2020

L'Ajuntament de Lleida convoca subvencions pel foment de les activitats de les associacions de familiars d’alumnes de la ciutat de Lleida (o Associacions de Pares i Mares – AMPAs) i pel suport a les entitats que treballen en el món de l’educació a la ciutat de Lleida.

Convocant: Ajuntament de Lleida
Termini: 16/10/2020 - 25/10/2020

Més informació

punt vermell Subvencions a Badalona per a la realització d'activitats i casals d'estiu 2020

L'Ajuntament de Badalona convoca subvencions per a les Associacions de Mares i Pares d'alumnes (AMPA) dels centres d’educatius de la ciutat de Badalona sostinguts amb fons públics, i les associacions i entitats socioeducatives sense afany de lucre.

Convocant: Ajuntament de Badalona
Termini: 30/09/2020 - 28/10/2020

Més informació

punt vermell Subvencions a les associacions de veïns i veïnes de Montornès del Vallès 2020

L' Ajuntament de Montornès del Vallès convoca subvencions per tal de fomentar la participació de les associacions de veïns i veïnes en tots aquells àmbits que els afectin així com facilitar el seu desenvolupament com entitat.

Convocant: Ajuntament de Montornès del Vallès
Termini: 30/09/2020 - 29/10/2020

Més informació

punt vermell Ajuts a projectes i/o activitats culturals, socials, esportives, mediambientals, cíviques i participatives a la comarca del Moianès 2020

El Consell Comarcal del Moianès convoca subvencions per a la realització de projectes i/o activitats a la comarca del Moianès de foment, promoció i difusió d’activitats culturals, socials, esportives, mediambientals, cíviques, participatives a la comarca, dutes a terme per associacions i entitats sense ànim de lucre.

Convocant: Consell Comarcal del Moianès
Termini: 30/09/2020 - 29/10/2020

Més informació

punt vermell Subvencions per compensar les pèrdues per anul·lació d'espectacles i activitats culturals durant el 2020 amb motiu de la COVID-19

L'Oficina de Suport a la Iniciativa Cultural (OSIC) convoca subvencions per contribuir econòmicament a compensar la reducció d'ingressos corresponents als espectacles i activitats culturals cancel·lades durant el 2020 amb motiu de la crisi sanitària ocasionada per la COVID-19.

Convocant: Generalitat de Catalunya. Oficina de Suport a la Iniciativa Cultural (OSIC)
Termini: 25/05/2020 - 30/10/2020

Més informació

punt vermell Subvencions per a entitats de Santa Maria de Palautordera per a la realització d'activitats culturals i/o de lleure 2020-2021

L'Ajuntament de Santa Maria de Palautordera convoca subvencions per a projectes i activitats d'interès públic o social que tinguin com a finalitat la realització d'activitats culturals i/o d'oci per a despeses en béns d'inversió.  

Convocant: Ajuntament de Santa Maria de Palautordera
Termini: 02/10/2020 - 30/10/2020

Més informació

punt vermell Premis ARA VII | Projectes que ens fan créixer

El Diari Ara engega la setena edició dels seus premis anuals per a 'Projectes que ens fan créixer'.

Convocant: Diari Ara
Termini: 20/07/2020 - 31/10/2020

Més informació

punt vermell Premis de l’Associacionisme Juvenil 2020

El CNJC convoca una nova edició d'aquest premis que volen reconèixer la tasca de tots els i les joves que fan possible un associacionisme juvenil transformador.

Convocant: Consell Nacional de la Joventut de Catalunya (CNJC)
Termini: 08/09/2020 - 01/11/2020

Més informació

punt vermell Subvencions per als serveis de transport adaptat que organitzen els ajuntaments i entitats sense ànim de lucre de la comarca d'Osona 2020

El Consell Comarcal d'Osona convoca subvencions per tal de facilitar el transport a les persones amb problemes de mobilitat, a fi i efecte que puguin accedir als serveis socials d'atenció especialitzada, o aquells altres que permetin garantir o afavorir la seva integració en l'entorn.

Convocant: Consell Comarcal d'Osona
Termini: 14/10/2020 - 02/11/2020

Més informació

punt vermell Ajuts per a projectes de salvaguarda del patrimoni cultural immaterial 2020

El Ministerio de Cultura y Deporte convoca subvencions per a la realització de projectes de documentació, investigació, transmissió, perpetuació, difusió i promoció del Patrimoni Cultural Immaterial.

Convocant: Ministerio de Cultura y Deporte
Termini: 08/10/2020 - 06/11/2020

Més informació

punt vermell Ajuts de l'Ajuntament de Lleida a projectes d'educació per a la transformació social, foment dels drets humans a la ciutat i la interculturalitat 2020

L'Ajuntament de Lleida convoca subvencions adreçades a les entitats ciutadanes per a presentar projectes que contribueixin a crear un món més just i solidari, basant-se en el foment de la justícia social, la igualtat de gènere i basat en drets humans i la cultura de la pau.

Convocant: Ajuntament de Lleida
Termini: 09/10/2020 - 09/11/2020

Més informació

punt vermell Ajuts de l'Ajuntament de Lleida a projectes de cooperació internacional, acció humanitària i codesenvolupament 2020

L'Ajuntament de Lleida convoca subvencions amb la voluntat d’impulsar que les actuacions de cooperació internacional de les entitats de Lleida contribueixin a la promoció dels Drets Humans i per aquest motiu es proposa que treballin des del marc de l’Enfoc de Gènere i Basat en Drets Humans. 

Convocant: Ajuntament de Lleida
Termini: 09/10/2020 - 09/11/2020

Més informació

punt vermell V edició dels Premis Cruz Roja 'Tecnologia Humanitària' 2020

Cruz Roja Española obre la cinquena edició d'aquests Premis que volen reconèixer tres projectes que aprofiten les tecnologies de la informació i la comunicació, en benefici d'accions humanitàries i de col·lectius desfavorits.

Convocant: Cruz Roja Española
Termini: 13/10/2020 - 15/11/2020

Més informació

punt vermell DOCSCOOPERANTS 2020

L'Espai Jove Casa Sagnier, amb la col·laboració del Districte de Sarrià - Sant Gervasi i l’Ajuntament de Barcelona, engega una nova edició del DocsCooperants, un concurs de projectes audiovisuals sobre cooperació, associacionisme, participació o voluntariat.

Convocant: Espai Jove Casa Sagnier
Termini: 05/10/2020 - 29/11/2020

Més informació

punt vermell Premi Barcelona a l'Empresa Innovadora en Conciliació i Temps 2020

L'Ajuntament de Barcelona convoca una nova edició d'aquest Premi amb l'objectiu de fer visible el treball realitzat per les empreses i organitzacions que presentin polítiques innovadores en la gestió de les persones treballadores mitjançant noves mesures d’organització del temps de treball, sensibilitzant la societat respecte aquestes pràctiques.

Convocant: Ajuntament de Barcelona
Termini: 01/11/2020 - 30/11/2020

Més informació

Cerca el teu finançament lupa
Més premis
Més subvencions
Més beques
Calendari de convocatòries de finançament anuals Banner Assessorament Banner Twitter Banner nonprofit
El període de preinscripcions per participar com a persona voluntària restarà obert fins al proòxim 2 de novembre, a les 10 hores Font: La Marató de TV3
La Marató de TV3 cerca persones voluntàries

El període de preinscripció estarà obert del 19 d’octubre al 2 de novembre i permetrà participar en el sorteig de les places disponibles.

El Banc dels Aliments alerta sobre un increment de sol·licitants de menjar a Lleida. Font: Pikrepo
El Banc dels Aliments alerta d’un augment del 40% de persones sol·licitants a Lleida

L’entitat lleidatana afirma que la situació els preocupa i que el nombre de persones usuàries podria arribar enguany a les 30.000.

Convocats els Premis Ateneus 2020
Convocats els Premis Ateneus 2020

La Federació d’Ateneus de Catalunya convoca la 31a edició dels seus premis anuals que volen reconèixer la creativitat, l’originalitat, la qualitat i l’esforç que fan les diferents associacions culturals, les persones i les empreses del país per promoure la cultura i l’associacionisme cultural.

DOCSCOOPERANTS 2020
DOCSCOOPERANTS 2020

L'Espai Jove Casa Sagnier, amb la col·laboració del Districte de Sarrià - Sant Gervasi i l’Ajuntament de Barcelona, engega una nova edició del DocsCooperants, un concurs de projectes audiovisuals sobre cooperació, associacionisme, participació o voluntariat.

Xarxanet.org és un projecte de Entitats promotores
logo generalitat
Licencia de Creative Commons

Suport Tercer Sector – Fundesplai
Fundació Pere Tarrés
LaviniaNext
Colectic
Federació Catalana del Voluntariat Social

Minyons Escoltes i Guies de Catalunya
TOTHOMweb

Alta | Baixa | Contacte | Avís legal

Avís legal: D’acord amb l’article 17.1 de la Llei 19/2014, la ©Generalitat de Catalunya permet la reutilització dels continguts i de les dades sempre que se'n citi la font i la data d'actualització i que no es desnaturalitzi la informació (article 8 de la Llei 37/2007) i també que no es contradigui amb una llicència específica. Si l'adreça de correu que informeu al donar-vos d'alta deixa d'estar activa us donarem de baixa a la base de dades.
Aquest butlletí és una iniciativa del Departament de Treball, Afers Socials i Famílies de la Generalitat de Catalunya, coeditat amb la Fundació Pere Tarrés.