logotip xarxanet

Finançament

Dimecres, 24 de març de 2021 - Num. 417 Butlletins anteriors
 Font: Imatge de congerdesign a Pixabay Els models fiscals més habituals tenen a veure amb l'IVA, l'IRPF i l'Impost de Societats. Font: Unsplash. Font: Unsplash
S'obre la convocatòria de subvencions a entitats de l'àmbit de les polítiques socials Què és un model fiscal?

Oberta la convocatòria de subvencions de projectes i activitats desenvolupats per entitats sense ànim de lucre de l'àmbit de les polítiques socials, amb establiment operatiu a Catalunya.

La gestió econòmica d’una entitat comporta en molts casos la presentació de declaracions tributàries.

Últimes convocatòries
punt vermell Subvencions en l'àmbit de la salut de prevenció, l'atenció integral, la reducció de danys i la formació en l'àmbit de les drogodependències i les addiccions comportamentals 2021

El Departament de Salut convoca subvencions per a entitats privades sense afany de lucre que desenvolupin actuacions incloses en l'àmbit de la convocatòria.

Convocant: Generalitat de Catalunya. Departament de Salut
Termini: 10/03/2021 - 30/03/2021

Més informació

punt vermell STAND Up! Programa de suport a l'emprenedoria en innovació i sostenibilitat per a joves emprenedors en el sector del tèxtil

Texfor – Confederación del Textil Español obre convocatòria de finançament per a projectes de l’àmbit tèxtil que vulguin incubar la seva idea i impulsar el seu negoci sostenible en el sector de la moda i l’slow fashion. La convocatòria s’emmarca dins del projecte STAND Up!, finançat per la Unió Europea.

Convocant: Texfor – Confederación del Textil Español
Termini: 15/02/2021 - 31/03/2021

Més informació

punt vermell Subvencions a entitats privades sense ànim de lucre per a activitats relacionades amb la recuperació de la memòria democràtica, 2021

La Diputació de Barcelona convoca subvencions a favor de persones jurídiques privades sense ànim de lucre per a activitats relacionades amb la recuperació de la Memòria democràtica.

Convocant: Diputació de Barcelona
Termini: 02/03/2021 - 31/03/2021

Més informació

punt vermell II Premi a la millor iniciativa social en l'àmbit energètic de Fundación Naturgy 2021

La Fundación Naturgy busca projectes socials relacionats amb l'energia, que ajudin als col·lectius més desafavorits: projectes educatius, de vulnerabilitat energètica, d'emprenedoria, d'inclusió social, de salut, ambientals i relacionats amb l'economia circular.

Convocant: Fundación Naturgy
Termini: 15/02/2021 - 31/03/2021

Més informació

punt vermell 9e edició dels Premis d’Acció Social Maria Figueras i Mercè Bañeras

Plataforma Educativa engega la novena edició dels seus premis anuals que volen reconèixer la tasca de persones, entitats, serveis i projectes que des de l’acció social, el no afany de lucre i la capacitat emprenedora contribueixin a millorar la qualitat de vida de les persones que viuen a Catalunya.

Convocant: Plataforma Educativa
Termini: 17/03/2021 - 06/04/2021

Més informació

punt vermell XX Premi a la Innovació Tecnològica Agroalimentària

El Departament d'Agricultura, Ramaderia, Pesca i Alimentació convoca aquest Premi per tal de reconèixer les empreses agràries, les agroindústries i les persones joves emprenedores innovadores que hagin incorporat innovacions orientades a la millora de la competitivitat i de la sostenibilitat del sector.

Convocant: Generalitat de Catalunya. Departament d'Agricultura, Ramaderia, Pesca i Alimentació
Termini: 10/02/2021 - 15/04/2021

Més informació

punt vermell Subvencions de la Diputació de Barcelona a favor d'entitats sense finalitat de lucre, 2021

La Diputació de Barcelona convoca subvencions a favor d'entitats sense finalitat de lucre, amb seu social o delegació permanent a la província de Barcelona, de les Gerències de Benestar Social i Igualtat i Ciutadania de l'Àrea de Cohesió Social, Ciutadania i Benestar.

Convocant: Diputació de Barcelona
Termini: 04/03/2021 - 26/04/2021

Més informació

punt vermell Subvencions a les entitats i equipaments d'educació ambiental per a la campanya del programa pedagògic 'Els tallers ambientals' per als cursos escolars 2021-2022 i 2022-2023

La Diputació de Girona convoca subvencions per al finançament d'activitats d'educació ambiental que tinguin l'objecte de facilitar la formació i la conscienciació en relació amb l'emergència climàtica i la crisi de biodiversitat, i promoure la presa de consciència i el paper actiu de la ciutadania com a element clau per a l'efectivitat de l'acció per al clima i per a la biodiversitat.

Convocant: Diputació de Girona
Termini: 25/02/2021 - 30/04/2021

Més informació

punt vermell Subvencions a les entitats i equipaments d'educació ambiental per a la campanya del programa pedagògic 'Del Mar als Cims' per als cursos escolars 2021-2022 i 2022-2023

La Diputació de Girona convoca subvencions per finançar aquelles activitats que donen a conèixer els principals espais naturals i biogeogràfics gironins entre la població escolar i promoure la sensibilització dels alumnes respecte als valors naturals i la necessitat de conservar-los.

Convocant: Diputació de Girona
Termini: 25/02/2021 - 30/04/2021

Més informació

punt vermell Ajuts a Projectes d'Iniciatives Socials 2021 | Lluita contra la pobresa infantil i l'exclusió social

L'Obra Social 'La Caixa' obre convocatòria de subvencions per tal de contribuir a trencar el cercle de la pobresa infantil i impulsar projectes que facilitin el desenvolupament integral i el procés d’inclusió social de les persones en situació de vulnerabilitat, potenciant les seves capacitats i afavorint la igualtat d’oportunitats.

Convocant: Obra Social 'La Caixa'
Termini: 07/04/2021 - 04/05/2021

Més informació

punt vermell Premis Socials Fundación Mapfre 2021

La Fundación Mapfre reobre la convocatòria dels premis socials destinats, entre altres, a entitats sense ànim de lucre i iniciatives d'impacte social.

Convocant: Fundación Mapfre
Termini: 01/03/2021 - 31/05/2021

Més informació

punt vermell Ajuts a Projectes d'Iniciatives Socials 2021 | Cooperació internacional

L'Obra Social 'La Caixa' obre convocatòria de subvencions per tal de contribuir a la lluita contra la pobresa i les desigualtats a països d'Àfrica, Àsia i Llatinoamèrica a través de projectes que millorin les condicions de vida de les poblacions mes vulnrables.

Convocant: Obra Social 'La Caixa'
Termini: 12/05/2021 - 02/06/2021

Més informació

punt vermell Ajuts a Projectes d'Iniciatives Socials 2021 | Inserció sociolaboral

L'Obra Social 'La Caixa' obre convocatòria de subvencions per tal de facilitar la inserció laboral i la millora de l’ocupabilitat de les persones més vulnerables, promovent projectes adreçats a joves, a persones amb discapacitat o trastorn mental i a persones en risc d’exclusió social.

Convocant: Obra Social 'La Caixa'
Termini: 05/05/2021 - 08/06/2021

Més informació

punt vermell Convocatòria de Recerca Social 2021

La Fundació ”la Caixa” llança una convocatòria oberta i competitiva per finançar projectes de recerca que destaquin per la seva excel·lència, el seu caràcter innovador i la seva orientació social.

Convocant: Fundació ”la Caixa”
Termini: 02/02/2021 - 30/09/2021

Més informació

punt vermell Premis Fundació 'la Caixa' Innovació Social 2021

Els premis Fundació 'la Caixa' a la Innovació social s'emmarquen dins del Programa d'Ajudes a Projectes d'Iniciatives Socials i es dirigeixen a les entitats socials que hagin estat seleccionades per alguna de les Convocatòries Generals del programa.

Convocant: Fundació 'la Caixa'
Termini: 01/01/2021 - 31/12/2021

Més informació

Cerca el teu finançament lupa
Més premis
Més subvencions
Més beques
Calendari de convocatòries de finançament anuals Banner Assessorament Banner Twitter Banner nonprofit
La transparència, segons la Llei 19/2014, fa referència a l’acció proactiva de donar a conèixer la informació relativa als àmbits d’actuació i obligacions amb caràcter permanent i actualitzat. Font: Unsplash Font: Font: Unsplash.
Les claus de la nova llei de transparència al nou cicle de webinars de Xarxanet

Montse Agudo, responsable de l’àrea jurídica de Suport Tercer Sector, aclareix que la nova llei no aporta grans canvis, però matisa aspectes que no quedaven concretats o definits a les anteriors normatives.

 Font: Marcus Urbenz
8 pàgines web d’interès per a l’avaluació econòmica

En aquest recurs s’aporta informació d’organismes de l’àmbit català que tenen per objectiu prendre decisions que assegurin el millor ús possible dels recursos públics.

Foto de família de les iniciatives guanyadores dels Premis Micaela Chalmeta 2020 Font: Coòpolis
Convoquen els Premis Micaela Chalmeta per la constitució de projectes cooperatius que posin la vida al centre

La convocatòria dels premis, que busca impulsar la constitució de noves cooperatives de treball a la ciutat de Barcelona, està oberta fins el 16 d’abril

La formació té l’objectiu de mostrar els conceptes bàsics per a la presa de decisions. Font: Unsplash.
Webinar ‘Les claus de la comptabilitat analítica de la teva organització’

El 25 de març, La Col·lectiva organitza l’acte en línia.

Xarxanet.org és un projecte de Entitats promotores
logo generalitat
Licencia de Creative Commons

Suport Tercer Sector – Fundesplai
Fundació Pere Tarrés
LaviniaNext
Colectic
Federació Catalana del Voluntariat Social

Minyons Escoltes i Guies de Catalunya
TOTHOMweb

Alta | Baixa | Contacte | Avís legal

Avís legal: D’acord amb l’article 17.1 de la Llei 19/2014, la ©Generalitat de Catalunya permet la reutilització dels continguts i de les dades sempre que se'n citi la font i la data d'actualització i que no es desnaturalitzi la informació (article 8 de la Llei 37/2007) i també que no es contradigui amb una llicència específica. Si l'adreça de correu que informeu al donar-vos d'alta deixa d'estar activa us donarem de baixa a la base de dades.
Aquest butlletí és una iniciativa del Departament de Drets Socials de la Generalitat de Catalunya, coeditat amb la Fundació Pere Tarrés.