logotip xarxanet

Finançament

Dimecres, 21 d'abril de 2021 - Num. 421 Butlletins anteriors
Comprar llibres solidaris per Sant Jordi permet contribuir amb la cultura i ajudar persones que ho necessiten. Font: Llicència CCO. Grup Documental de la Memòria donarà el 10% dels beneficis de tots els llibres que vengui a Banc dels Aliments. Font: Unsplash. Font: Font: Unsplash.
10 llibres solidaris per aquest Sant Jordi 2021 Les 5 propostes solidàries del Banc dels Aliments per aquest Sant Jordi

Un recull de propostes literàries solidàries per a tots els gustos i totes les edats, que destinen els beneficis a entitats sense ànim de lucre o a projectes socials.

Diverses organitzacions col·laboren amb l’entitat per recaptar fons a través de llibres i roses.

Últimes convocatòries
punt vermell II Concurs de relats curts i il·lustracions de l’SCI

El SCI Catalunya engega la segona edició del Concurs de relats i il·lustracions sobre voluntariat.

Convocant: SCI Catalunya
Termini: 10/03/2021 - 26/04/2021

Més informació

punt vermell Ajuts de la Dirección General de Migraciones. Programa Associacions, 2021

El Ministerio de Inclusión, Seguridad Social y Migraciones convoca subvencions per a les federacions, associacions o centres d'espanyols a l'exterior, que comptin amb un nombre d'associats major de cinquanta, i que desenvolupin una tasca assistencial, així com entitats que tinguin com a finalitat la promoció sociocultural a l'exterior.

Convocant: Ministerio de Inclusión, Seguridad Social y Migraciones
Termini: 08/04/2021 - 27/04/2021

Més informació

punt vermell Subvencions per a projectes d'entitats privades sense ànim de lucre que fomentin la llengua catalana, 2021

L'Oficina de Suport a la Iniciativa Cultural convoca subvencions per a projectes d'entitats privades sense ànim de lucre per al foment de la llengua catalana a Catalunya.

Convocant: Generalitat de Catalunya. Oficina de Suport a la Iniciativa Cultural
Termini: 13/04/2021 - 28/04/2021

Més informació

punt vermell Subvencions a actuacions de les federacions que aglutinen entitats dedicades a fomentar i difondre la cultura popular i tradicional, 2021

La Gerència de Serveis de Cultura de la Diputació de Barcelona convoca subvencions per al foment de projectes d’interès públic o social vinculats al foment i la difusió de la cultura popular i tradicional a la demarcació de la Diputació de Barcelona.

Convocant: Diputació de Barcelona. Gerència de Serveis de Cultura
Termini: 31/03/2021 - 28/04/2021

Més informació

punt vermell Subvencions a activitats de cultura popular i tradicional organitzades per entitats culturals sense finalitat de lucre, 2021

La Gerència de Serveis de Cultura de la Diputació de Barcelona convoca subvencions destinades a finançar activitats que tinguin com a objectiu el foment i difusió de la cultura popular i tradicional a realitzar per les entitats dins de la demarcació de la Diputació de Barcelona durant l’any 2021.

Convocant: Diputació de Barcelona. Gerència de Serveis de Cultura
Termini: 31/03/2021 - 28/04/2021

Més informació

punt vermell Subvencions de l'Ajuntament de Tarragona per a projectes d'educació per al desenvolupament, 2021

L'Ajuntament de Tarragona convoca subvencions per a la realització de projectes d’Educació per al Desenvolupament que es realitzin a la ciutat de Tarragona per entitats sense ànim de lucre.

Convocant: Ajuntament de Tarragona
Termini: 30/03/2021 - 28/04/2021

Més informació

punt vermell Subvencions de l'Ajuntament de Tarragona per a projectes de cooperació al desenvolupament internacional, 2021

L'Ajuntament de Tarragona convoca subvencions per a la realització de projectes de cooperació al desenvolupament per entitats sense ànim de lucre.

Convocant: Ajuntament de Tarragona
Termini: 30/03/2021 - 28/04/2021

Més informació

punt vermell Subvencions a entitats sense ànim de lucre destinades al finançament de programes de prevenció i control de la infecció per VIH i sida, 2021

El Ministerio de Sanidad obre convocatòria de subvencions a entitats sense ànim de lucre destinades al finançament de despeses ocasionades per actuacions de prevenció i control de la infecció per VIH i sida.

Convocant: Ministerio de Sanidad
Termini: 30/03/2021 - 30/04/2021

Més informació

punt vermell Impulsem el que fas · Subvencions de l'Ajuntament de Barcelona per a l'impuls socioeconòmic del territori, 2021

El Programa de subvencions de l’Ajuntament de Barcelona per a l’impuls socioeconòmic del territori, Impulsem el que fas, té com a finalitat aportar els recursos necessaris als barris i/o districtes de la ciutat fomentant projectes amb vocació o retorn social que millorin la qualitat de vida de les persones i redueixin les desigualtats socioeconòmiques.

Convocant: Ajuntament de Barcelona
Termini: 06/04/2021 - 05/05/2021

Més informació

punt vermell Enfortim l’Economia Social i Solidària! Convocatòria de subvencions 2021

L'Ajuntament de Barcelona obre la cinquena convocatòria específica per enfortir i reactivar l’ESS amb la Convocatòria de subvencions 2021 per a l’enfortiment i reactivació de l’economia social i solidària (ESS) i el desenvolupament de projectes que executen l’estratègia ESS 2030 BCN.

Convocant: Ajuntament de Barcelona
Termini: 06/04/2021 - 05/05/2021

Més informació

punt vermell Subvencions a projectes i actuacions d'entitats i associacions veïnals dels barris d'habitatges administrats o gestionats per l'Agència de l'Habitatge de Catalunya, 2021

L'Agència de l'Habitatge de Catalunya convoca subvencions per al finançament de projectes socials d'actuacions comunitàries amb activitats de cohesió social, per a l'adequació o manteniment de dependències, amb la finalitat de fomentar la cohesió social, el teixit associatiu i el civisme veïnal.

Convocant: Generalitat de Catalunya. Agència de l'Habitatge de Catalunya
Termini: 07/04/2021 - 07/05/2021

Més informació

punt vermell Setena edició dels Premis DonaTIC del Departament de Polítiques Digitals i Administració Pública, 2021

El Departament de Polítiques Digitals i Administració Pública engega la setena edició dels Premis DonaTIC que reconeixen el paper fonamental de les dones en el món professional, empresarial i acadèmic de l'àmbit de les tecnologies de la informació i la comunicació (TIC).

Convocant: Generalitat de Catalunya. Departament de Polítiques Digitals i Administració Pública
Termini: 20/03/2021 - 20/05/2021

Més informació

punt vermell Premi Ramon Margalef d'Ecologia, 2021

El Departament de la Presidènciaes convoca la dissetena edició del Premi Ramon Margalef d'Ecologia.

Convocant: Generalitat de Catalunya. Departament de la Presidència
Termini: 20/02/2021 - 28/05/2021

Més informació

punt vermell III edició del Premio Biophilia de Comunicación Mediambiental 2021

La Fundación BBVA convoca la tercera edició d'aquest premi que vol reconèixer la tasca de professionals i organitzacions de qualsevol lloc del planeta que contribueixi de manera excepcional a millorar la comprensió i sensibilització pública dels desafiaments ecològics, mitjançant la difusión del coneixement científic i aportant noves mirades multidisciplinars sobre la naturalesa.

Convocant: Fundación BBVA
Termini: 09/03/2021 - 31/05/2021

Més informació

punt vermell II Beca CEPAC de recerca sobre el tema casteller

El CEPAC, amb el suport de l’Ajuntament de Tarragona, convocat la segona edició de la beca de recerca sobre el tema casteller, que vol distingir el millor projecte sobre la composició humana i social de les colles actuals.

Convocant: Centre de Prospectiva i Anàlisi dels Castells (CEPAC)
Termini: 19/04/2021 - 15/06/2021

Més informació

Cerca el teu finançament lupa
Més premis
Més subvencions
Més beques
Calendari de convocatòries de finançament anuals Banner Assessorament Banner Twitter Banner nonprofit
Una de les nenes ingressades a Vall d'Hebron amb la rosa solidària de Sant Jordi. Font: Hospital Vall d'Hebron
Cap pacient sense una rosa

Roses de pelfa fetes a mà a El lloc de la dona aniran des del Raval, de Barcelona, fins a l’Hospital Vall d’Hebron. Els centres mèdics volen fer d’aquest Sant Jordi, el segon marcat per la pandèmia, una diada més especial que mai.

Per la diada d’enguany, Amics de la Gent Gran tornarà a adaptar les seves activitats i iniciatives perquè el dia de Sant Jordi cap persona es trobi en solitud. Font: Unsplash. Font: Font: Unsplash.
Més de 1.500 roses contra la soledat no volguda

Des d’Amics de la Gent Gran es mobilitzaran més de 1.500 persones voluntàries perquè la gent gran estigui acompanyada durant la diada de Sant Jordi.

Oriol Bota, director de l’Obra Social Sant Joan de Déu Font: Obra Social Sant Joan de Déu
Oriol Bota: "Aquesta campanya fa visibles realitats que sovint estan silenciades"

Hem entrevistat al Director de l’Obra Social Sant Joan de Déu amb motiu de la campanya solidària que l'entitat promou per Sant Jordi.  

Mireia Juan, cap de captació de fons de l'Escola Pia de Catalunya. Font: Mireia Juan
Mireia Juan: "La llengua és una eina necessària per a una inclusió real, social i afectiva"

La campanya 'Recicla Cultura' 2021 compta amb propostes que es desenvolupen presencialment, tenint en compte els grups bombolla, o telemàticament, al voltant del llibre i la diada de Sant Jordi.

Xarxanet.org és un projecte de Entitats promotores
logo generalitat
Licencia de Creative Commons

Suport Tercer Sector – Fundesplai
Fundació Pere Tarrés
LaviniaNext
Colectic
Federació Catalana del Voluntariat Social

Minyons Escoltes i Guies de Catalunya
TOTHOMweb

Alta | Baixa | Contacte | Avís legal

Avís legal: D’acord amb l’article 17.1 de la Llei 19/2014, la ©Generalitat de Catalunya permet la reutilització dels continguts i de les dades sempre que se'n citi la font i la data d'actualització i que no es desnaturalitzi la informació (article 8 de la Llei 37/2007) i també que no es contradigui amb una llicència específica. Si l'adreça de correu que informeu al donar-vos d'alta deixa d'estar activa us donarem de baixa a la base de dades.
Aquest butlletí és una iniciativa del Departament de Drets Socials de la Generalitat de Catalunya, coeditat amb la Fundació Pere Tarrés.