logotip xarxanet

Finançament

Dimecres, 26 de maig de 2021 - Num. 426 Butlletins anteriors
Neix una plataforma ciutadana per garantir la transparència dels fons europeus. Font: Freepik.  Font: Pixabay (Llicència CC)
Una trentena d'entitats s'uneixen per garantir la transparència dels fons europeus La campanya ‘No t’ho inventes’ vol conscienciar i captar fons per investigar la Covid persistent

Open Generation EU neix amb l'objectiu de lluitar contra l'opacitat en el repartiment dels diners provinents d'Europa i evitar que aquests es quedin en mans de grans empreses.

És una iniciativa de la Fundació Lluita contra la Sida i les Malalties Infeccioses (FLS) i l’Institut de Recerca de la Sida IrsiCaixa.  

Últimes convocatòries
punt vermell Premis AFA 2021

Des de l'AFA es convoca una nova edició dels seus premis anuals que volen destacar la tasca de les fundacions i associacions que contribueixen de manera significativa al desenvolupament dels diferents sectors de la societat.

Convocant: Asociaciones y Fundaciones Andaluzas (AFA)
Termini: 20/01/2021 - 31/05/2021

Més informació

punt vermell XXVIII Premi Voluntariat (2021)

El Premi Voluntariat té per objectiu reconèixer i fer valer el voluntariat a Catalunya. Enguany, la 28a edició, vol premiar projectes, programes o iniciatives que han promogut les millors estratègies d’adaptació dels programes de voluntariat al nou context i a les noves necessitats socials emergents.

Convocant: Generalitat de Catalunya. Departament de Treball, Afers Socials i Famílies. Direcció General d’Acció Cívica i Comunitària (DGACC)
Termini: 29/04/2021 - 31/05/2021

Més informació

punt vermell XII Premis d'Excel·lència a la Innovació per a Dones Rurals, 2021

El Ministerio de Agricultura, Pesca y Alimentación engega una nova edició d'aquests premis, adreçats a persones físiques o jurídiques i mitjans de comunicació, que volen distingir projectes nous, originals i innovadors realitzats per dones en el medi rural, així com promoure la incorporació i inserció laboral de les dones en el territori.

Convocant: Ministerio de Agricultura, Pesca y Alimentación
Termini: 05/05/2021 - 05/06/2021

Més informació

punt vermell Subvencions a l'àrea d'atenció a la gent gran, 2021

El Instituto de Mayores y Servicios Sociales convoca subvencions per a entitats no governamentals sense ànim de lucre que es dediquin, amb caràcter habitual, a la realització d'actuacions en favor de la gent gran, entenent-se no incloses a la convocatòria, les entitats de tipus generalista.

Convocant: Ministerio de Derechos sociales y Agenda 2030. Instituto de Mayores y Servicios Sociales
Termini: 07/05/2021 - 07/06/2021

Més informació

punt vermell Convocatòria de Projectes Casa de la Barceloneta 1761

La Casa de la Barceloneta 1761 obre convocatòria pública per a la presentació de projectes que contribueixin a la recuperació i difusió de la memòria històrica, col·lectiva i democràtica de la Barceloneta. 

Convocant: Casa de la Barceloneta 1761
Termini: 05/05/2021 - 15/06/2021

Més informació

punt vermell Subvencions destinades a programes pluriregionals de formació dirigits als professionals del medi rural, 2021

El Ministerio de Agricultura, Pesca y Alimentación convoca subvencions destinades a la realització de programes formatius plurirregionals dirigits a professionals del medi rural.

Convocant: Ministerio de Agricultura, Pesca y Alimentación
Termini: 19/05/2021 - 15/06/2021

Més informació

punt vermell Subvencions per a la implantació de sistemes voluntaris de gestió ambiental, respecte de la implantació i la renovació del sistema previst en el Reglament EMAS, 2021

El Departament de Territori i Sostenibilitat convoca subvencions que tenen com a objecte el foment de la implantació dels sistemes voluntaris de gestió ambiental.

Convocant: Generalitat de Catalunya. Departament de Territori i Sostenibilitat
Termini: 21/05/2021 - 21/06/2021

Més informació

punt vermell Premis Fundación BBVA 'Fronteras del Conocimiento' 2021

La Fundación BBVA convoca una nova edició d'aquests premis anuals que reconeixen contribucions fonamentals en un ampli ventall de camps del coneixement científic, la tecnologia, les humanitats i la creació artística.

Convocant: Fundación BBVA
Termini: 01/01/2021 - 30/06/2021

Més informació

punt vermell 3a edició del Premi Fundació Privada Girbau 'Natura i Societat'

La Fundació Privada Girbau convoca la tercera edició d'aquest premi bianual amb l'objectiu de reconèixer accions locals i ciutadanes transformadores, que incideixin directament en la protecció del medi ambient, tot donant resposta a les causes del canvi climàtic i la pèrdua de biodiversitat, afavorint el desenvolupament local sostenible.

Convocant: Fundació Privada Girbau
Termini: 17/05/2021 - 30/06/2021

Més informació

punt vermell Programa d'Ajuts a Projectes d'Iniciatives Socials. Habitatges per a la inclusió social, 2021

La Fundació La Caixa obre convocatòria d'ajuts amb l'objectiu de contribuir a superar els reptes residencials actuals en els col·lectius més vulnerables, i promoure la inclusió residencial i la vida independent a través de programes d’intervenció integral centrada en la persona, per fomentar l’empoderament i l’autonomia personal.

Convocant: Fundació La Caixa
Termini: 09/06/2021 - 05/07/2021

Més informació

punt vermell Convocats els Premis de Civisme 2021

El Departament de Treball, Afers Socials i Famílies convoca una nova edició dels Premis de Civisme que tenen com a objectiu estimular i premiar accions, treballs, innovacions, entitats i persones que, des d'àmbits professionals i franges d'edat ben diferents, tractin el civisme o proposin reflexions, actuacions i millores al seu entorn.

Convocant: Generalitat de Catalunya. Departament de Treball, Afers Socials i Famílies
Termini: 07/05/2021 - 14/07/2021

Més informació

punt vermell 14a edició dels Premis Educaweb d'Orientació Acadèmica i Professional 2021

Educaweb engega la catorzena edició dels seus premis anuals que volen reconèixer les iniciatives d'orientació en qualsevol etapa de la vida, des de la infantesa a l'adultesa, potenciar les competències per a la gestió de la carrera professional i l'emprenedoria, i fomentar la igualtat d'oportunitats i la no discriminació.  

Convocant: Educaweb
Termini: 24/03/2021 - 15/07/2021

Més informació

punt vermell Premis cermi.es 2021

El CERMI convoca una nova edició dels seus premis que volen reconèixer la tasca realitzada per persones i entitats més compromesos de la societat a favor dels drets, la participació comunitària, la inclusió i el benestar de les persones amb discapacitat i les seves famílies.

Convocant: Comité Español de Representantes de Personas con Discapacidad (CERMI)
Termini: 21/01/2021 - 15/07/2021

Més informació

punt vermell Premis Aprenentatge Servei 2021

La Xarxa Espanyola d’Aprenentatge Servei i la Fundació Edebé convoquen una nova edició dels Premis Aprenentatge Servei adreçada als centres d’Educació Infantil-Primària, ESOBatxillerat i Formació Professional, així com les entitats socials de l’Estat espanyol.

Convocant: Xarxa Espanyola d’Aprenentatge Servei i Fundació Edebé
Termini: 14/04/2021 - 30/09/2021

Més informació

punt vermell XVIII edició del Premi FIAPAS d'Investigació en Deficiències Auditives (2022)

El Premi FIAPAS es convoca per a reconèixer tasques d'investigació o d'aplicació en les àrees de sanitat, educació o accessibilitat, relacionades amb la deficiència auditiva i les persones amb discapacitat auditiva i les seves famílies.

Convocant: FIAPAS
Termini: 07/04/2021 - 03/06/2022

Més informació

Cerca el teu finançament lupa
Més premis
Més subvencions
Més beques
Calendari de convocatòries de finançament anuals Banner Assessorament Banner Twitter Banner nonprofit
L'AFANOC celebra la festa 'Posa't la Gorra!' a Lleida el 13 de juny.
'Posa't la Gorra!' a Lleida

El símbol de sensibilització i suport als infants amb aquesta malaltia i les seves famílies arriba als 20 anys. 

'Eixida', cicle de concerts benèfics per la natura
'Eixida', cicle de concerts benèfics per la natura

La Fundació Emys vol recaptar fons per dur a terme activitats per a la conservació de la biodiversitat a la Plana de la Selva.  

Celebrat per streaming, durant l'acte també es passaran vídeos, testimonis i se sortejaran regals.
Sopar solidari #ACasa!

Els diners recollits per la Fundació Comtal serviran per finançar les activitats d'estiu per a infants i joves.

Cartell de la fira ESS a Sant Andreu
Fira d'Economia Social i Solidària a Sant Andreu

La XES Sant Andreu organitza quatre jornades de debats i activitats el 26, 27, 28 i 30 de maig en diferents espais del districte.

Xarxanet.org és un projecte de Entitats promotores
logo generalitat
Licencia de Creative Commons

Suport Tercer Sector – Fundesplai
Fundació Pere Tarrés
LaviniaNext
Colectic
Federació Catalana del Voluntariat Social

Minyons Escoltes i Guies de Catalunya
TOTHOMweb

Alta | Baixa | Contacte | Avís legal

Avís legal: D’acord amb l’article 17.1 de la Llei 19/2014, la ©Generalitat de Catalunya permet la reutilització dels continguts i de les dades sempre que se'n citi la font i la data d'actualització i que no es desnaturalitzi la informació (article 8 de la Llei 37/2007) i també que no es contradigui amb una llicència específica. Si l'adreça de correu que informeu al donar-vos d'alta deixa d'estar activa us donarem de baixa a la base de dades.
Aquest butlletí és una iniciativa del Departament de Drets Socials de la Generalitat de Catalunya, coeditat amb la Fundació Pere Tarrés.