logotip xarxanet

Finançament

Dimecres, 9 de juny de 2021 - Num. 428 Butlletins anteriors
Hi ha diversos portals on es presenten els programes europeus en diferents àmbits. Font: Freepik. Jordi Escribà, soci cofundador de B·Link, consultoria especialitzada en projectes europeus. Font: B·Link
On trobar les diferents convocatòries de la Comissió Europea Els fons europeus: una oportunitat per a les entitats socials

Hi ha diversos portals on es presenten els programes europeus en diferents àmbits d'actuació.

Les subvencions de la UE poden representar molts diners, però van més enllà, perquè requereixen establir aliances i col·laboracions que comporten fonts d’aprenentatge, guanyar visibilitat i millora de la reputació.

Últimes convocatòries
punt vermell Convocatòria de Projectes Casa de la Barceloneta 1761

La Casa de la Barceloneta 1761 obre convocatòria pública per a la presentació de projectes que contribueixin a la recuperació i difusió de la memòria històrica, col·lectiva i democràtica de la Barceloneta. 

Convocant: Casa de la Barceloneta 1761
Termini: 05/05/2021 - 15/06/2021

Més informació

punt vermell Subvencions destinades a programes pluriregionals de formació dirigits als professionals del medi rural, 2021

El Ministerio de Agricultura, Pesca y Alimentación convoca subvencions destinades a la realització de programes formatius plurirregionals dirigits a professionals del medi rural.

Convocant: Ministerio de Agricultura, Pesca y Alimentación
Termini: 19/05/2021 - 15/06/2021

Més informació

punt vermell XIX Convocatòria dels ajuts de la Fundación Ordesa (2021)

La Fundación Ordesa convoca una  nova edició dels seus ajuts anuals destinats a la millora de la qualitat de vida, salut i nutrició de la infància sense recursos així com de la població materno-infantil en risc social.

Convocant: Fundación Ordesa
Termini: 01/05/2021 - 15/06/2021

Més informació

punt vermell Subvencions per a la implantació de sistemes voluntaris de gestió ambiental, respecte de la implantació i la renovació del sistema previst en el Reglament EMAS, 2021

El Departament de Territori i Sostenibilitat convoca subvencions que tenen com a objecte el foment de la implantació dels sistemes voluntaris de gestió ambiental.

Convocant: Generalitat de Catalunya. Departament de Territori i Sostenibilitat
Termini: 21/05/2021 - 21/06/2021

Més informació

punt vermell I Premi Miravisions de Fotoperiodisme

Neix el Premi Miravisions de Fotoperiodisme creat per La Mira, que vol reconèixer els treballs fotogràfics publicats en mitjans de comunicació catalans que millor defineixin l’any 2020.

Convocant: La Mira
Termini: 31/05/2021 - 28/06/2021

Més informació

punt vermell Premis Fundación BBVA 'Fronteras del Conocimiento' 2021

La Fundación BBVA convoca una nova edició d'aquests premis anuals que reconeixen contribucions fonamentals en un ampli ventall de camps del coneixement científic, la tecnologia, les humanitats i la creació artística.

Convocant: Fundación BBVA
Termini: 01/01/2021 - 30/06/2021

Més informació

punt vermell 3a edició del Premi Fundació Privada Girbau 'Natura i Societat'

La Fundació Privada Girbau convoca la tercera edició d'aquest premi bianual amb l'objectiu de reconèixer accions locals i ciutadanes transformadores, que incideixin directament en la protecció del medi ambient, tot donant resposta a les causes del canvi climàtic i la pèrdua de biodiversitat, afavorint el desenvolupament local sostenible.

Convocant: Fundació Privada Girbau
Termini: 17/05/2021 - 30/06/2021

Més informació

punt vermell Programa d'Ajuts a Projectes d'Iniciatives Socials. Habitatges per a la inclusió social, 2021

La Fundació La Caixa obre convocatòria d'ajuts amb l'objectiu de contribuir a superar els reptes residencials actuals en els col·lectius més vulnerables, i promoure la inclusió residencial i la vida independent a través de programes d’intervenció integral centrada en la persona, per fomentar l’empoderament i l’autonomia personal.

Convocant: Fundació La Caixa
Termini: 09/06/2021 - 05/07/2021

Més informació

punt vermell Convocats els Premis de Civisme 2021

El Departament de Treball, Afers Socials i Famílies convoca una nova edició dels Premis de Civisme que tenen com a objectiu estimular i premiar accions, treballs, innovacions, entitats i persones que, des d'àmbits professionals i franges d'edat ben diferents, tractin el civisme o proposin reflexions, actuacions i millores al seu entorn.

Convocant: Generalitat de Catalunya. Departament de Treball, Afers Socials i Famílies
Termini: 07/05/2021 - 14/07/2021

Més informació

punt vermell 14a edició dels Premis Educaweb d'Orientació Acadèmica i Professional 2021

Educaweb engega la catorzena edició dels seus premis anuals que volen reconèixer les iniciatives d'orientació en qualsevol etapa de la vida, des de la infantesa a l'adultesa, potenciar les competències per a la gestió de la carrera professional i l'emprenedoria, i fomentar la igualtat d'oportunitats i la no discriminació.  

Convocant: Educaweb
Termini: 24/03/2021 - 15/07/2021

Més informació

punt vermell Premis cermi.es 2021

El CERMI convoca una nova edició dels seus premis que volen reconèixer la tasca realitzada per persones i entitats més compromesos de la societat a favor dels drets, la participació comunitària, la inclusió i el benestar de les persones amb discapacitat i les seves famílies.

Convocant: Comité Español de Representantes de Personas con Discapacidad (CERMI)
Termini: 21/01/2021 - 15/07/2021

Més informació

punt vermell Premis Natura 2000: reconeixement a la gestió de llocs Natura 2000. Edició 2022

El Premi Natura 2000 reconeix una excel·lent gestió de llocs de la xarxa Natura 2000. El seu objectiu és demostrar què és aquesta xarxa, què fa per preservar la biodiversitat d’Europa i com ens beneficia a tots. El premi també ret homenatge a tots aquells que treballen incansablement perquè Natura 2000 sigui un èxit.  

Convocant: Comissió Europea
Termini: 27/05/2021 - 30/09/2021

Més informació

punt vermell Premis Aprenentatge Servei 2021

La Xarxa Espanyola d’Aprenentatge Servei i la Fundació Edebé convoquen una nova edició dels Premis Aprenentatge Servei adreçada als centres d’Educació Infantil-Primària, ESOBatxillerat i Formació Professional, així com les entitats socials de l’Estat espanyol.

Convocant: Xarxa Espanyola d’Aprenentatge Servei i Fundació Edebé
Termini: 14/04/2021 - 30/09/2021

Més informació

punt vermell Beques Ciutat d'Olot 2021

Olot Cultura convoca dues beques per a projectes d'investigació de ciències socials i naturals.

Convocant: Olot Cultura - Àrea de Cultura de l'Ajuntament d'Olot
Termini: 21/04/2021 - 30/09/2021

Més informació

punt vermell XVIII edició del Premi FIAPAS d'Investigació en Deficiències Auditives (2022)

El Premi FIAPAS es convoca per a reconèixer tasques d'investigació o d'aplicació en les àrees de sanitat, educació o accessibilitat, relacionades amb la deficiència auditiva i les persones amb discapacitat auditiva i les seves famílies.

Convocant: FIAPAS
Termini: 07/04/2021 - 03/06/2022

Més informació

Cerca el teu finançament lupa
Més premis
Més subvencions
Més beques
Calendari de convocatòries de finançament anuals Banner Assessorament Banner Twitter Banner nonprofit
Seu de la Comissió Europea Font: Comissió Europea
Eines per a vèncer la por a presentar-se a Fons Europeus

La Taula del Tercer Sector ha elaborat una guia interactiva que recull informació, consells i suggeriments per facilitar la participació de les entitats socials en un projecte europeu.

Jesús Delgado, responsable d’internacionalització de la Taula d’entitats del Tercer Sector Social de Catalunya. Font: Taula d'entitats del Tercer Sector Social de Catalunya
Jesús Delgado: “És cabdal que les entitats socials perdin la por a participar en projectes europeus”

El responsable d’internacionalització de la Taula d’entitats del Tercer Sector Social de Catalunya ens parla de la importància d’aquestes ajudes i de pensar en gran per aprofitar les oportunitats que ofereix Europa.

 Font: ACCIÓ
Joan Martí: “Els fons europeus són una gran oportunitat, també per al tercer sector”

Parlem dels fons Next Generation EU amb el director d'Estratègia Empresarial d’ACCIÓ, que s’encarrega de donar suport i orientació a organitzacions i empreses que volen accedir al paquet de recursos comunitaris.  

La formació i la millora de competències és un element més perquè les dones puguin sortir de la situació de sensellarisme. Font: Centre d'Acollida Assís
Campanya de crowdfunding perquè dones sense llar trobin feina

El Centre d'Acollida Assís necessita un cop de mà per assolir els 3.500 euros indispensables per fer un cicle de tallers per millorar les competències professionals de les dones que atenen.

Xarxanet.org és un projecte de Entitats promotores
logo generalitat
Licencia de Creative Commons

Suport Tercer Sector – Fundesplai
Fundació Pere Tarrés
LaviniaNext
Colectic
Federació Catalana del Voluntariat Social

Minyons Escoltes i Guies de Catalunya
TOTHOMweb

Alta | Baixa | Contacte | Avís legal

Avís legal: D’acord amb l’article 17.1 de la Llei 19/2014, la ©Generalitat de Catalunya permet la reutilització dels continguts i de les dades sempre que se'n citi la font i la data d'actualització i que no es desnaturalitzi la informació (article 8 de la Llei 37/2007) i també que no es contradigui amb una llicència específica. Si l'adreça de correu que informeu al donar-vos d'alta deixa d'estar activa us donarem de baixa a la base de dades.
Aquest butlletí és una iniciativa del Departament de Drets Socials de la Generalitat de Catalunya, coeditat amb la Fundació Pere Tarrés.