Recursos
Veure mésSegur que has vist moltes vegades aquestes dues paraules angleses a moltes pàgines web i publicacions... Però, saps exactament a què fan referència o com crear una llicència d'aquest tipus?
Notícies
Veure mésÉs la principal conclusió de la primera edició del Baròmetre de la DonaTIC a Catalunya, impulsat pel Cercle Tecnològic amb el suport de la Secretaria de Polítiques Digitals.
Ponent Coopera, Tres Cadires, la XEP i Komun llancen una eina perquè pageses, elaboradores i artesanes puguin fer arribar les seves comandes de la forma més eficient.
Feedly és una aplicació que ens permet accedir de manera molt fàcil i ràpida a les últimes publicacions dels blogs i les pàgines web que acostumem a llegir.
Jordi Serrano, de Future For Work Institute, i membre del consell assessor de la Fundació Factor Humà, i Héctor Gardó, de la Fundació Bofill, reflexionen sobre les oportunitats i amenaces d'aquesta eina.
El Mobile Social Congress de Setem Catalunya dedica una taula a la persecució de l'associacionisme i hi presenta una eina tecnològica en defensa dels drets laborals.
ENGINY-era organitza activitats i tallers per divulgar les professions STEAM entre infants i joves.
El coordinador del col·lectiu Tecnopolítica defineix els drets digitals i comenta la seva innervació amb les dinàmiques socials
El codirector d’Arsgames reflexiona sobre les particularitats dels drets digitals als videojocs.
Igualtat de gènere, antiracisme i desinformació: aquests són alguns dels àmbits en què les entitats socials treballen pels drets digitals.
Xnet i un grup de famílies promotores fa més de quatre anys que treballen en una plataforma per a la Digitalització Democràtica de l'Educació.
La memòria de drets digitals de l’Ajuntament de Barcelona recull les principals accions municipals de promoció dels drets digitals durant el darrer mandat.
La inclusivitat, la innovació digital o el model de la governança de la intel·ligència artificial als àmbits públic i privat són alguns dels drets que estan recollits als organismes oficials.
El col·lectiu Top Lap Barcelona porta més d’una dècada fent música en directe a través de la programació informàtica.
Lafede.cat i Mèdia.cat analitzen més de 250 peces periodístiques informatives sobre intel·ligència artificial publicades en set mitjans de comunicació amb presència a Catalunya.
Ho farà a través de la segona edició de la recerca ParticipaTIC, un estudi centrat en establir les dimensions i els reptes per garantir i proveir els drets digitals d'infància, adolescència i joventut.