logotip xarxanet

Finançament

Dimecres, 12 de desembre de 2018 - Num. 298 Butlletins anteriors
Justícia i Pau per donar a conèixer la relació que hi ha entre els productes tecnològics i els conflictes armats i violacions de drets humans a l'Àfrica Font: Justícia i Pau 'Remenja’mmm', la campanya que evita llençar menjar als restaurants.
Campanya de micromecenatge per donar veu a les persones més perjudicades per la indústria del mòbil ‘Remenja’mmm’ llença una campanya de captació de fons per lluitar contra el malbaratament alimentari

Justícia i Pau busca finançament per l'elaboració d'un documental que explicarà la vulneració de drets humans i els conflictes generats al voltant de l'extracció dels minerals amb què es fabriquen els aparells electrònics.

A través de la plataforma Ulele, l’objectiu és aconseguir 3.000 € abans que acabi l’any.

Últimes convocatòries
punt vermell Premis Estratègia NAOS 2018

El Ministerio de Sanidad, Servicios Sociales e Igualdad convoca una nova edició d'aquests premis en el marc de l'Estratègia NAOS.

Convocant: Ministerio de Sanidad, Servicios Sociales e Igualdad
Termini: 14/06/2018 - 21/12/2018

Més informació

punt vermell Subvencions a projectes de recerca i investigació en la recerca de l'aigua 2018

L'Agència Catalana de l'Aigua convoca subvencions per a la realització de projectes de recerca i investigació en la gestió de l'aigua i la preservació i millora del medi aquàtic, així com per a l'especialització intel·ligent relativa al risc d'inundació.

Convocant: Agència Catalana de l'Aigua
Termini: 25/10/2018 - 24/12/2018

Més informació

punt vermell 6a edició dels Premis Candi Villafañé de projectes per a la promoció de la igualtat d’oportunitats i la no discriminació

L'Ajuntament de Lleida convoca la cinquena edició del Premi Candi Villafañé de projectes per a la promoció de la igualtat d’oportunitats i la no discriminació, de caràcter biennal i d’àmbit estatal.

Convocant: Ajuntament de Lleida. Regidoria de polítiques per als drets a les persones
Termini: 20/11/2018 - 31/12/2018

Més informació

punt vermell Ets una persona emprenedora? Necessites completar el teu pla de negoci? Necessites finançament?

Acció contra la Fam pot ajudar-te a aconseguir que el teu model de negoci sigui una realitat.

Convocant: Acció Contra la Fam
Termini: 01/01/2018 - 31/12/2018

Més informació

punt vermell Tercera edició del concurs Hip-hop per la Pau de l'ICIP

Amb motiu de la commemoració del Dia Escolar de la No-violència i la Pau, i per tal de sensibilitzar la població i promoure la creativitat de l'alumnat de les escoles i centres, l'ICIP convoca la tercera edició del concurs Hip-hop per la Pau.

Convocant: Institut Català Internacional per la Pau (ICIP)
Termini: 06/09/2018 - 30/01/2019

Més informació

punt vermell Premi Catalunya d'Ecodisseny 2019

El Departament de Territori i Sostenibilitat reconeix productes, productes en desenvolupament i estratègies de foment de productes, que estiguin dissenyats per millorar el comportament ambiental dels productes i serveis al llarg del seu cicle de vida.

Convocant: Generalitat de Catalunya. Departament de Territori i Sostenibilitat
Termini: 15/01/2019 - 28/02/2019

Més informació

punt vermell Premi Fundació Mapfre a la millor entitat per la seva trajectòria social 2018

La Fundació Mapfre reconeix els mèrits d'una entitat o organització que dugui a terme una destacada tasca amb gran impacte social, en algunes de les activitats desenvolupades per la Fundació.

Convocant: Fundació Mapfre
Termini: 07/12/2018 - 01/03/2019

Més informació

punt vermell Premi Fundació Mapfre al millor projecte o iniciativa pel seu impacte social 2018

La Fundació Mapfre premia un projecte o iniciativa de gran compromís amb la societat, realitzat per una entitat o organització, i que hagi tingut un gran impacte social, en algunes de les activitats que desenvolupa la Fundació.

Convocant: Fundació Mapfre
Termini: 07/12/2018 - 01/03/2019

Més informació

punt vermell Premi Fundació Mapfre a tota una vida professional 'José Manuel Martínez Martínez' 2018

La Fundació Mapfre engega una nova edició d'aquest premi amb l'objectiu de reconèixer a una persona per la seva trajectòria professional al servei de la societat, donant suport a causes solidàries.

Convocant: Fundació Mapfre
Termini: 07/12/2018 - 01/03/2019

Més informació

punt vermell XII Premi Fondena 2018

La Fundació Fondo para la protección De la Naturaleza (Fondena) engega la dotzena edició del Premi Fondena, adreçat a qualsevol persona, entitat, associació, institució o grup de treball la tasca creadora o d'investigació dels quals hagi representat una contribució important per a la conservació de la fauna i/o flora a l'Estat espanyol.

Convocant: Fundació Fondo para la protección De la Naturaleza (Fondena)
Termini: 01/11/2018 - 30/03/2019

Més informació

punt vermell 7a Edició Premi Maria Antònia Figuerola

La Fundació Pedagògica El Brot des de l'any 2012 convoca el premi anual “Maria Antònia Figuerola” de treballs de recerca històrico-geogràfica de Catalunya amb aplicació didàctica al món educatiu de primària, secundària i batxillerat.

Convocant: Fundació Pedagògica El Brot
Termini: 06/11/2018 - 29/04/2019

Més informació

punt vermell 8a convocatòria de les Beques Educar Fomentant l’Esforç

La Fundació Espavila engega la vuitena convocatòria d'aquestes Beques amb l'objectiu de promoure iniciatives que es duguin a terme a Catalunya i en l’àmbit educatiu i lúdic de 0 a 18 anys per promoure els valors de la cultura de l’esforç.

Convocant: Fundació Espavila
Termini: 15/10/2018 - 30/04/2019

Més informació

punt vermell XV Premis Francesc Candel 2019

La Fundació Lluís Carulla engega una nova edició dels Premis Francesc Candel destinats a reconèixer i difondre les bones pràctiques en l’àmbit de la integració de la ciutadania catalana d’origen immigrant, amb especial atenció a la població més jove i a les dones. 

Convocant: Fundació Lluís Carulla
Termini: 26/03/2019 - 15/06/2019

Més informació

Cerca el teu finançament lupa
Més premis
Més subvencions
Més beques
Calendari de convocatòries de finançament anuals Banner Assessorament Banner Twitter Banner nonprofit
Construcció de la tercera fase del projecte educatiu Font: Futbol Solidari
Tornen les Jornades de Futbol Solidari per continuar un projecte educatiu al Senegal

La iniciativa tindrà lloc el 22 i 23 de desembre a Mataró per recaptar fons i aconseguir l’escolarització a secundària i batxillerat de tots els infants i joves del barri de ‘Thiaroye’.

Cursa i marxa per La Marató de TV3

El proper diumenge 16 de desembre a les 9.30 h, el Club Athletic Track, Athletic Events i la Diputació de Tarragona, organitzen la Cursa i Marxa per La Marató de TV3.

Primera ‘Caminada solidària’ de l’Esplai Enlleura’t

En motiu de col·laborar amb la Marató de TV3 els i les joves d’aquest esplai organitzen el 16 de desembre una caminada solidària.

Aquests calendaris recolzen tot tipus de causes solidàries, com la pluridiscapacitat o un centre de recuperació de primats. Font: Unsplash. Font: Font: Unsplash.
12 calendaris solidaris

Les fundacions i entitats d’arreu de Catalunya donen a conèixer els calendaris del 2019, per lluitar a favor d’una causa solidària.

Xarxanet.org és un projecte de Entitats promotores
logo generalitat
Licencia de Creative Commons

Suport Tercer Sector – Fundesplai
Fundació Pere Tarrés
LaviniaNext
Colectic
Federació Catalana del Voluntariat Social

Minyons Escoltes i Guies de Catalunya
TOTHOMweb
Kiwop

Alta | Baixa | Contacte | Avís legal

Avís legal: D’acord amb l’article 17.1 de la Llei 19/2014, la ©Generalitat de Catalunya permet la reutilització dels continguts i de les dades sempre que se'n citi la font i la data d'actualització i que no es desnaturalitzi la informació (article 8 de la Llei 37/2007) i també que no es contradigui amb una llicència específica. Si l'adreça de correu que informeu al donar-vos d'alta deixa d'estar activa us donarem de baixa a la base de dades.
Aquest butlletí és una iniciativa del Departament de Drets Socials de la Generalitat de Catalunya, coeditat amb la Fundació Pere Tarrés.