Junts podrem recuperar l'Empordà

  • Cartell de la Campanya 'Junts podrem recuperar l'Empordà'

    Cartell de la Campanya 'Junts podrem recuperar l'Empordà'

Acció Natura, ha creat un repte solidari al web de "Mi grano de arena" amb l'objectiu de recuperar les zones devastades de l'Empordà afectades pels darrers incendis.

Sota el convenciment que cal anar de la mà de la natura i treballar conjuntament per a recuperar l'Empordà, Acció Natura, una de les primeres ONG espanyoles, sense ànim de lucre, dedicada exclusivament a la protecció, millora i restauració dels ecosistemes naturals, ha obert una convocatòria de micromecentage.

Els incendis de l'Empordà han arrasat en poc temps milers d'hectàrees de bosc. La natura sap fer la seva feina i la major part dels boscos es regeneraran sols, però hi ha zones que requereixen del nostre ajut.

Tu també t'hi pots implicar!

Acciónatura reforestarà 10 hectàrees en diferents municipis afectats pel foc, en zones molt puntuals, on abans hi havia pinedes, amb l'objectiu de substituir-les per alzines, sureres i roures, a la vegada que s'aplicaran tècniques de protecció del sòl i de control de l'erosió.

Amb l'aportació de tots nosaltres, vol aconseguir:

  • 10 euros = recuperar 100 metres2 de bosc
  • 50 euros = recuperar 500 metres2 de bosc
  • 100 euros = recuperar 1.000 metres2 de bosc

 

migranodearena.org és una plataforma de micromecentage que ens permet crear la nostra pàgina web, de forma gratuïta, amb la finalitat de recaptar fons per a aquella causa solidària que escollim.

Afegeix un comentari nou