logotip xarxanet

Finançament

Dimecres, 19 de setembre de 2018 - Num. 286 Butlletins anteriors
Actuació musical a la quarta edició del 'Fent Amics amb Down Catalunya'. Font: sindromedown.cat Durant 2017 es van realitzar 208 llegats solidaris a Catalunya. Font: Pixabay
‘Fent Amics amb Down Catalunya’ celebra la seva 10a edició a Port Aventura World Els testaments solidaris van deixar prop de 45 milions d’euros a Catalunya durant 2017

La jornada solidària, organitzada per l’associació Down Catalunya, tindrà lloc el 6 d’octubre de 2018 amb propostes diverses i el foment de la convivència.

En total es van realitzar 208 llegats, dels quals més de la meitat es van destinar a entitats benèfiques religioses i la resta a fundacions i ONG.

Últimes convocatòries
punt vermell Subvencions a favor d'entitats sense ànim de lucre per a activitats excepcionals/singulars i esdeveniments commemoratius 2018

La Diputació de Barcelona convoca subvenions a favor de persones jurídiques sense ànim de lucre per a activitats excepcionals/singulars i esdeveniments commemoratius.

Convocant: Diputació de Barcelona
Termini: 20/08/2018 - 20/09/2018

Més informació

punt vermell Convocatòria Fons Social Europeu POISES 2018

La Fundación ONCE obre convocatòria amb la finalitat de promoure la participació d'entitats de persones amb discapacitat en el Programa Operatiu d'Inclusió Social i Economia Social 2014-2020.

Convocant: Fundación ONCE
Termini: 31/07/2018 - 28/09/2018

Més informació

punt vermell XIV edició del Premi Ramon Margalef d'Ecologia

La Generalitat de Catalunya convoca una nova edició d'aquest premi amb l'objectiu de reconèixer aquelles persones, entitats o col·lectius d'arreu del món que s'hagin distingit de manera excepcional en el conreu de la ciència ecològica.

Convocant: Generalitat de Catalunya. Departament de la Presidència
Termini: 10/08/2018 - 28/09/2018

Més informació

punt vermell Premis web per a projectes de salut 2018

Els Premis Web convocats per Iwith.org volen ajudar a organitzacions sense ànim de lucre o de l'economia social que treballin en l’àmbit de la salut a aprofitar les oportunitats que ofereix Internet, especialment en l'entorn de la comunicació web.

Convocant: Iwith.org
Termini: 17/09/2018 - 30/09/2018

Més informació

punt vermell Beca Oriol de Bolòs de Ciències Naturals 2018

L’Institut de Cultura de la Ciutat d’Olot, per mitjà del Museu dels Volcans i del Parc Natural de la Zona Volcànica de la Garrotxa convoca una nova edició de la Beca Oriol de Bolòs de Ciències Naturals 2018, amb l’objectiu de fomentar la recerca en el camp de les ciències naturals en l’àmbit de la comarca de la Garrotxa. 

Convocant: Institut de Cultura de la Ciutat d’Olot
Termini: 14/06/2018 - 30/09/2018

Més informació

punt vermell Premi Fem Cultura amb els Colors de la UNESCO 2018

La FCACU engega la novena edició d'aquest certamen que pretén difondre les bones pràctiques desenvolupades en la construcció d’una societat més avançada.

Convocant: Federació Catalana d'Associacions i Clubs UNESCO (FCACU)
Termini: 03/09/2018 - 30/09/2018

Més informació

punt vermell Subvencions al foment de l'associacionisme, a entitats associatives representatives del sector pesquer 2018

El Ministerio de Agricultura, Pesca y Alimentación convoca subvencions per a entitats associatives representatives del sector pesquer per al desenvolupament d'activitats.

Convocant: Ministerio de Agricultura, Pesca y Alimentación
Termini: 11/09/2018 - 01/10/2018

Més informació

punt vermell VII Ajudes a projectes d'acció social de la Fundación Mutua Madrileña 2018

La Fundación Mutua Madrileña vol reconèixer i ajudar a impulsar iniciatives d'entitats no lucratives que contribueixin a millorar la realitat socioeconòmica i la qualitat de vida, a Espanya o fora d'Espanya.

Convocant: Fundación Mutua Madrileña
Termini: 05/09/2018 - 03/10/2018

Més informació

punt vermell Subvencions per a les comunitats catalanes a l'exterior 2018

La Secretaria d’Afers Exteriors convoca subvencions destinades a les comunitats catalanes a l’exterior per contribuir al finançament de les seves despeses derivades de les seves actuacions.

Convocant: Generalitat de Catalunya. Departament d'Acció Exterior, Relacions Institucionals i Transparència. Secretaria d’Afers Exteriors
Termini: 12/09/2018 - 09/10/2018

Més informació

punt vermell Subvencions destinades al Programa de projectes innovadors i experimentals 2018

El Servei Públic d'Ocupació de Catalunya vol donar suport a les entitats locals que exerceixen un lideratge territorial en l'àmbit de l'ocupació i el desenvolupament local per a la implementació de projectes integrats, innovadors i experimentals.

Convocant: Generalitat de Catalunya. Departament de Treball, Afers Socials i Famílies. Servei Públic d'Ocupació de Catalunya
Termini: 13/08/2018 - 09/10/2018

Més informació

punt vermell Premi Inclusió Alt Empordà 2018

El Consell Comarcal de l’Alt Empordà engega una nova edició d'aquest premi amb  l’objectiu de fer emergir iniciatives innovadores en l’àmbit de la inclusió i la cohesió social i finançar projectes en el territori. 

Convocant: Consell Comarcal de l’Alt Empordà
Termini: 23/08/2018 - 26/10/2018

Més informació

punt vermell Premi Projecte Jove 2018 del Consell Comarcal del Baix Ebre

El Consell Comarcal del Baix Ebre engega una nova edició d'aquest premi amb la finalitat de guardonar les millors iniciatives juvenils desenvolupades a la comarca.

Convocant: Consell Comarcal del Baix Ebre
Termini: 03/09/2018 - 31/10/2018

Més informació

punt vermell XIII Premi 'Solidaritat' del Consell Comarcal del Baix Ebre

El Consell Comarcal del Baix Ebre convoca una nova edició del Premi Solidaritat que pretén reconèixer i premiar la millor iniciativa social i/o solidària.

Convocant: Consell Comarcal del Baix Ebre
Termini: 03/09/2018 - 31/10/2018

Més informació

punt vermell Premi Comunicació de Protecció de Dades Personals 2018

L'AEPD engega una nova edició que vol reconèixer treballs que destaquin en la promoció i difusió del dret fonamental a la protecció de dades personals i contribueixin a la conscienciació d'aquells que gestionen aquesta informació personal sobre les seves responsabilitats en la garantia d'aquest dret.

Convocant: Agencia Española de Protección de Datos (AEPD)
Termini: 15/09/2018 - 30/11/2018

Més informació

punt vermell Ajuts 'Santander Ayuda'

La Fundación Banco Santander obre una nova convocatòria de subvencions a projectes socials a nivell local que tinguin com a objectiu millorar la qualitat de vida de persones en situació de vulnerabilitat.

Convocant: Fundación Banco Santander
Termini: 05/09/2018 - 30/11/2018

Més informació

Cerca el teu finançament lupa
Més premis
Més subvencions
Més beques
Calendari de convocatòries de finançament anuals Banner Assessorament Banner Twitter Banner nonprofit
Voluntari de Tarraco Salut acompanya a un usuari malalt.
L’associació Tarraco Salut inicia una campanya de donacions per captar voluntariat

L’entitat ha llençat una crida a GoFundMe amb l’objectiu d’aconseguir fons per poder captar noves persones voluntàries.

La recuperació de l'Ateneu Popular Flor de Maig és fruit d'un intens procés de reivindicació veïnal. Font: Ateneu Popular Flor de Maig
En marxa una campanya per recuperar l’Ateneu Popular Flor de Maig del Poblenou

Amb aquesta iniciativa es pretén aconseguir el finançament necessari per reobrir aquest històric espai autogestionat que acull entitats socials i culturals del barri.

La pera llimonera ajuda aquesta ONGD finançar-se Font: Coordinadora ONGD Lleida
La Coordi inicia una campanya d'autofinançament amb les peres llimoneres com a protagonistes

Aquesta organització de segon nivell del Segrià, que aplega 36 entitats, posa en funcionament #SomLaPeraLlimonera per tal de poder recaptar fons que la permetin continuar desenvolupant la seva tasca.

El premi, recursos econòmics i suport institucional Font: Ajuntament de Barcelona
Convocat el 'Premi 25 de Novembre sobre les violències masclistes vers infants i joves'

Aquest guardó es convoca cada any amb motiu del 'Dia internacional per a l'eliminació de la violència contra les dones' i enguany porta com a lema 'Creixem lliures de violència, #BCNantimasclista'.

Xarxanet.org és un projecte de Entitats promotores
logo generalitat
Licencia de Creative Commons

Suport Tercer Sector – Fundesplai
Fundació Pere Tarrés
LaviniaNext
Colectic
Federació Catalana del Voluntariat Social

Minyons Escoltes i Guies de Catalunya
TOTHOMweb

Alta | Baixa | Contacte | Avís legal

Avís legal: D’acord amb l’article 17.1 de la Llei 19/2014, la ©Generalitat de Catalunya permet la reutilització dels continguts i de les dades sempre que se'n citi la font i la data d'actualització i que no es desnaturalitzi la informació (article 8 de la Llei 37/2007) i també que no es contradigui amb una llicència específica. Si l'adreça de correu que informeu al donar-vos d'alta deixa d'estar activa us donarem de baixa a la base de dades.
Aquest butlletí és una iniciativa del Departament de Treball, Afers Socials i Famílies de la Generalitat de Catalunya, coeditat amb la Fundació Pere Tarrés.