logotip xarxanet

Finançament

Dimecres, 24 d'abril de 2019 - Num. 317 Butlletins anteriors
 Font: Banc Farmacèutic La I Fira d'ESS Migrant i Diversa pretén mostra iniciatives econòmiques que estan desenvolupant a Catalunya les persones racialitzades Font: Coòpolis
Javier Vinzia: “Més de 2,2 milions de persones a Espanya no poden pagar-se la medicació” La I Fira d'ESS Migrant i Diversa busca projectes que hi vulguin participar

Tenim a tocar una nova edició de la campanya ‘Medicaments Solidaris’ del Banc Farmacèutic, que vol fer visible la pobresa farmacèutica i sensibilitzar ciutadania i administracions.

La mostra, impulsada per Coòpolis, es realitzarà el 8 de juny a Barcelona. Fins al 24 de maig té obert el període d'inscripció per a projectes econòmics de persones migrants o racialitzades que hi vulguin tenir un estand.

Últimes convocatòries
punt vermell Ajuts a la dansa, la lírica i la música 2019

El Instituto Nacional de las Artes Escénicas y de la Música convoca ajuts amb l'objectiu de preservar el patrimoni coreogràfic, líric i musical i difondre'l fora de l'Estat espanyol per tal d'afavorir la comunicació cultural, la igualtat de tota la ciutadania en l'accés als serveis culturals i la creació i consolidació de nous públics.

Convocant: Ministerio de Cultura y Deporte. Instituto Nacional de las Artes Escénicas y de la Música
Termini: 06/04/2019 - 24/04/2019

Més informació

punt vermell 'Programa de Mayores y Dependencia'. Ajuts a activitats socials i informatives a gent gran i dependents espanyols residents a l'exterior 2019

La Dirección General de Migraciones del Ministerio de Trabajo, Migraciones y Seguridad Social convoca ajuts per a activitats de caràcter social i/o informatiu a gent gran i persones dependents espanyoles redisents a l'exterior, en el marc del 'Programa de Mayores y Dependientes'.

Convocant: Ministerio de Trabajo, Migraciones y Seguridad Social. Dirección General de Migraciones
Termini: 05/04/2019 - 24/04/2019

Més informació

punt vermell Ajuts per finançar projectes que lluiten contra el racisme i l’homofòbia

Projecte de finançament europeu que té l’objectiu de combatre el discurs de l’odi i l’augment de la intolerància als països membres de la Unió Europea.

Convocant: Comissió Europea
Termini: 14/03/2019 - 24/04/2019

Més informació

punt vermell Ajuts al teatre i al circ 2019

El Instituto Nacional de las Artes Escénicas y de la Música convoca ajuts amb l'objectiu de preservar el patrimoni cultural teatral i de circ i difondre'l dins i fora de les fronteres de l'Estat espanyol, afavorint la comunicació entre les diferents comunitats autònomes, la igualtat de tota la ciutadania en l'accés als serveis culturals i la creació i consolidació de nous públics.

Convocant: Miniterio de Cultura y Deporte. Instituto Nacional de las Artes Escénicas y de la Música
Termini: 08/04/2019 - 25/04/2019

Més informació

punt vermell Subvencions a projectes d'internacionalització d'empreses i entitats culturals dels sectors de les arts escèniques i de la música 2019

L'Institut Català de les Empreses Culturals convoca subvencions a projectes d'internacionalització d'empreses i entitats culturals que contribueixin a la presència de la creació cultural de Catalunya a l'exterior. 

Convocant: Generalitat de Catalunya. Institut Català de les Empreses Culturals
Termini: 02/04/2019 - 25/04/2019

Més informació

punt vermell Subvencions a explotacions forestals, empreses agrícoles - ramaderes i entitats culturals 2019

L'Oficina Tècnica de Parcs Naturals convoca subvencions per a projectes/activitats que fomentin les explotacions forestals, les empreses agrícola-ramaderes, la millora d’habitatges, la restauració del patrimoni arquitectònic, les entitats culturals i les instal·lacions tèrmiques amb biomassa i l’eficiència energètica en edificis en l’àmbit dels Parcs Natural de la província de Barcelona.

Convocant: Diputació de Barcelona. Oficina Tècnica de Parcs Naturals
Termini: 21/03/2019 - 25/04/2019

Més informació

punt vermell 'Programa de Mayores y Dependientes'. Ajuts a activitats assistencials a gent gran i/o dependent espanyola a l'exterior 2019

La Dirección General de Migraciones del Ministerio de Trabajo, Migraciones y Seguridad Social convoca ajuts per tal de millorar les condicions de vida de la gent gran i/o dependent espanyola a l'exterior mitjançant el suport a centres socials, centres de dia i residències de gent gran, per a la realització d'activitats informatives, socials o assistencials.

Convocant: Ministerio de Trabajo, Migraciones y Seguridad Social. Dirección General de Migraciones
Termini: 08/04/2019 - 26/04/2019

Més informació

punt vermell Subvencions a entitats de dones rurals 2019

El Ministerio de Agricultura, Pesca y Alimentación convoca subvencions a entitats de dones rurals d'àmbit estatal per a la realització d'activitats d'especial interès per a impulsar el paper de les dones en el desenvolupament rural.

Convocant: Ministerio de Agricultura, Pesca y Alimentación
Termini: 05/04/2019 - 29/04/2019

Més informació

punt vermell Subvencions per realitzar estudis en matèria de petjada de carboni de productes o serveis 2019

El Departament de Territori i Sostenibilitat convoca subvencions per a associacions empresarials, sense ànim de lucre, que tinguin domicili social a Catalunya, dedicades al desenvolupament d'actuacions per a la realització d'estudis en matèria de petjada de carboni de productes o serveis.    

Convocant: Generalitat de Catalunya. Departament de Territori i Sostenibilitat
Termini: 29/03/2019 - 29/04/2019

Més informació

punt vermell Subvencions a actuacions de prevenció local d’incendis forestals 2019

La Diputació de Tarragona convoca subvencions amb la finalitat de contribuir a la preservació de la natura i a mitigar el canvi climàtic.

Convocant: Diputació de Tarragona. Servei de Medi Ambient, Salut Pública, Enginyeria Municipal i Territori
Termini: 01/04/2019 - 30/04/2019

Més informació

punt vermell Ajuts a activitats per al foment de la diversitat religiosa 2019

La Fundación Pluralismo y Convivencia obre la seva convocatòria anual d'ajuts per a la realització d'activitats adreçades a promoure el coneixement de la diversitat religiosa en un marc de diàleg, foment de la convivència i lluita contra la intolerància i el discurs d'odi.

Convocant: Fundación Pluralismo y Convivencia
Termini: 16/03/2019 - 06/05/2019

Més informació

punt vermell XV edició del Premi Ramon Margalef d'Ecologia

La Generalitat de Catalunya convoca una nova edició d'aquest premi amb l'objectiu de reconèixer aquelles persones, entitats o col·lectius d'arreu del món que s'hagin distingit de manera excepcional en el conreu de la ciència ecològica.

Convocant: Generalitat de Catalunya. Departament de la Presidència
Termini: 22/03/2019 - 17/05/2019

Més informació

punt vermell Ajuts Carrefour a favor de la infància en situació de vulnerabilitat 2019

La Fundación Solidaridad Carrefour obre la seva convocatòria d'ajuts per a sis projectes que puguin ser considerats com a model, pel benefici que aporten a la infància en situació de vulnerabilitat a Espanya.

Convocant: Fundación Solidaridad Carrefour
Termini: 25/03/2019 - 24/05/2019

Més informació

punt vermell Premi Biophilia de comunicació mediambiental de la Fundació BBVA

La Fundació BBVA reconeix la tasca de professionals i organitzacions que contribueixin a la sensibilització pública respecte la conservació de la biodiversitat i el canvi climàtic, mitjançant la difusió del coneixement científico des de qualsevol òptica multidisciplinar.

Convocant: Fundació BBVA
Termini: 20/02/2019 - 30/05/2019

Més informació

punt vermell 14è Programa 'Santander Ayuda'

La Fundación Banco Santander convoca ajuts per a projectes socials a nivell local que tinguin com a objectiu millorar la qualitat de vida de persones en situació de vulnerabilitat.

Convocant: Fundación Banco Santander
Termini: 01/04/2019 - 31/05/2019

Més informació

Cerca el teu finançament lupa
Més premis
Més subvencions
Més beques
Calendari de convocatòries de finançament anuals Banner Assessorament Banner Twitter Banner nonprofit
Sopar i concert solidari a favor d’ACIDH

Menú degustació solidari, vistes i bona música. Aquesta és la combinació del sopar solidari amb el concert de Joan Chamorro New Quartet, que tindrà lloc el dijous 25 d’abril a les 20h. L’actuació musical se celebrarà a les Terrasses ‘Punt de Vistes' i els beneficis recaptats es destinaran a l’associació ACIDH, a favor de les persones amb intel·ligència límit.

Gala Show-Lidària de Monòlegs

El proper dijous 2 de maig a les 21 h, New Fizz, amb la colaboració de Fundesplai, organitzen la Gala Show-Lidària de Monòlegs, amb l'objectiu de recaptar fons per la campanya de beques de Fundesplai, pels infants en situació de vulnerabilitat.

‘Correm junts pel càncer’ al Saló de l’Automòbil de Barcelona

Del 9 al 19 de maig Oncolliga estarà present al Saló de l’Automòbil amb aquesta campanya solidària per recaptar donatius, que es destinaran íntegrament a programes d’atenció psicosocial per ajudar persones amb càncer i els seus familiars.

Activitat en el marc de la campanya Font: SETEM
S'engega una campanya per garantir la qualitat democràtica a les organitzacions

Vol sensibilitzar i explicar com es poden detectar pràctiques errònies, així com millorar la participació a l'entorn de l'Economia Social i Solidària.    

Xarxanet.org és un projecte de Entitats promotores
logo generalitat
Licencia de Creative Commons

Suport Tercer Sector – Fundesplai
Fundació Pere Tarrés
LaviniaNext
Colectic
Federació Catalana del Voluntariat Social

Minyons Escoltes i Guies de Catalunya
TOTHOMweb

Alta | Baixa | Contacte | Avís legal

Avís legal: D’acord amb l’article 17.1 de la Llei 19/2014, la ©Generalitat de Catalunya permet la reutilització dels continguts i de les dades sempre que se'n citi la font i la data d'actualització i que no es desnaturalitzi la informació (article 8 de la Llei 37/2007) i també que no es contradigui amb una llicència específica. Si l'adreça de correu que informeu al donar-vos d'alta deixa d'estar activa us donarem de baixa a la base de dades.
Aquest butlletí és una iniciativa del Departament de Treball, Afers Socials i Famílies de la Generalitat de Catalunya, coeditat amb la Fundació Pere Tarrés.