Batego per tu!

  • Imatge del recorregut de la cursa Batego per tu

    Imatge del recorregut de la cursa Batego per tu

  • Cartell promocional de la cursa Batego per tu

    Cartell promocional de la cursa Batego per tu

  • Imatge d'una cursa

    Imatge d'una cursa

Fitxers relacionats

El Tibidabo s’omplirà de cors solidaris disposats a bategar en suport dels infants i joves amb cardiopatia congènita. I és que tots els participants a la Tibidabo Trailrun “Batego per tu”, que tindrà lloc el dia 27 d’octubre, aportaran el 100% de la quota d’inscripció de 10€ a l’associació AACIC-CorAvant.

Fer esport per una bona causa és el que faran les desenes de persones inscrites a la cursa Batego per tu que  tindrà lloc al Tibidabo el dia 27 al matí. La Tibidabo Trailrun s’emmarca dins de la 18na Gran Festa en suport a la cardiopatia congènita de nens i nenes organitzada per l’Associació de Sant Silvestre de Sabadell, l’Associació de Cardiopaties Congènites (AACIC-CorAvant) i tots els voluntaris que col·laboren en ambdues associacions. La idea d’organitzar aquesta cursa neix de la voluntat de donar a conèixer més les cardiopaties congènites i ajudar a l’AACIC-CorAvant en la seva tasca diària de recolzament als afectats per aquesta malaltia i a les seves famílies.

La cursa compta amb 6 quilòmetres de recorregut al voltant de Collserola i començarà a les 10 del matí amb sortida i arribada a la plaça Tibidabo. El recorregut està previst que es realitzi en un màxim de 45 minuts ja que acte seguit, a les 11h, tindrà lloc la Cursa del Cor que efectuarà una volta dins del parc de 500m i estarà oberta a tothom. Les inscripcions a la cursa es poden fer fins el dia 24 d'octubre a través del web www.bategopertu.cat, però no només fan falta corredors per aquest projecte, també fan falta voluntaris que ajudin en les tasques de control, de seguiment i de logística durant la cursa.

Els 10€ de la inscripció es donaran íntegrament a l’AACIC-CorAvant i es destinarà a serveis d’atenció a persones amb cardiopatia congènita, a les seves famílies i als professionals que hi intervenen. Actualment a Catalunya hi ha  unes 35.000 persones, majoritàriament infants i joves, que pateixen problemes de cor des del naixement.

D’altra banda, aquest any la Caminada Internacional de Barcelona 2012 es farà en suport dels joves i infants amb cardiopatia congènita. Els participants podran comprar el mocador solidari a 3€ o el mocador solidari 2012 de la 18na Gran Festa del Cor a 6€. Per la compra del mocador solidari 2012 es regalarà una entrada al Parc d’Atraccions del Tibidabo als nens fins a 15 anys, per als majors de 16 es farà un descompte en el preu de l’entrada.

El dissabte 27 serà el dia en que totes les persones que vulguin compartir un dia de festa i donar suport a les malalties de cor de naixement es podran reunir al Tibidabo per bategar per ells.

Afegeix un comentari nou