S'obre la convocatòria de subvencions de l'Ajuntament de Barcelona per adequar locals d'entitats juvenils

  • Joves fent un mural

    Joves fent un mural - Font: Ajuntament de Barcelona

  • Eines per reparar

    Eines per reparar - Font: CRAJ

Hi poden optar les entitats inscrites al cens d’entitats juvenils de la ciutat de Barcelona que realitzin prioritàriament activitats d’educació en el lleure, atenció i suport social a col·lectius d’infants i adolescents, i dinamització juvenil.

El Departament de Joventut de l’Ajuntament de Barcelona ha fet públiques les bases de la convocatòria de subvencions per l’arranjament i adequació de locals a partir de la realització d’obres menors (incloses a l’article 3.3, 3.4 i 3.5, de l’Ordenança reguladora dels procediments d’intervenció municipal en les obres).

L’objectiu dels ajuts és garantir que les instal·lacions compleixin les condicions tècniques mínimes necessàries per poder assegurar-ne la funció i la correcta prestació de serveis, així com la qualitat de vida i la seguretat de les persones usuàries i del veïnat.

Les sol·licituds es poden presentar fins al 27 de setembre i els models es poden trobar en aquesta pàgina.

El Centre de Recursos per a les Associacions Juvenils de Barceloona (CRAJ) farà una sessió informativa el 12 de setembre a les 18.30 h, a l’Espai Jove la Fontana, que intentarà resoldre dubtes. Inscriviu-vos!

Per més informació, també us podeu posar en contacte amb el CRAJ mitjançant el número de telèfon 932655217 o l'adreça de correu electrònic assessoraments@crajbcn.cat.

Afegeix un comentari nou