S'obre la convocatòria de subvencions de l'Ajuntament de Barcelona per adequar locals d'entitats juvenils

Associació per a Joves Teb
Joves fent un mural
Joves fent un mural
Eines per reparar
Eines per reparar

S'obre la convocatòria de subvencions de l'Ajuntament de Barcelona per adequar locals d'entitats juvenils

Associació per a Joves Teb

Resum: 

Hi poden optar les entitats inscrites al cens d’entitats juvenils de la ciutat de Barcelona que realitzin prioritàriament activitats d’educació en el lleure, atenció i suport social a col·lectius d’infants i adolescents, i dinamització juvenil.

El Departament de Joventut de l’Ajuntament de Barcelona ha fet públiques les bases de la convocatòria de subvencions per l’arranjament i adequació de locals a partir de la realització d’obres menors (incloses a l’article 3.3, 3.4 i 3.5, de l’Ordenança reguladora dels procediments d’intervenció municipal en les obres).

L’objectiu dels ajuts és garantir que les instal·lacions compleixin les condicions tècniques mínimes necessàries per poder assegurar-ne la funció i la correcta prestació de serveis, així com la qualitat de vida i la seguretat de les persones usuàries i del veïnat.

Les sol·licituds es poden presentar fins al 27 de setembre i els models es poden trobar en aquesta pàgina.

El Centre de Recursos per a les Associacions Juvenils de Barceloona (CRAJ) farà una sessió informativa el 12 de setembre a les 18.30 h, a l’Espai Jove la Fontana, que intentarà resoldre dubtes. Inscriviu-vos!

Per més informació, també us podeu posar en contacte amb el CRAJ mitjançant el número de telèfon 932655217 o l'adreça de correu electrònic assessoraments@crajbcn.cat.

Afegeix un comentari nou
0